تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1505 از 2014 اولاول ... 50510051405145514951501150215031504150515061507150815091515155516052005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,041 به 15,050 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بازی سختی را در مقابل پیام داریم
    نیکبخت واحدی: به شایعات حاشیه سازان اهمیت نمی دهم!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: هدف من موفقیت پرسپولیس است به همین خاطر به شایعات حاشیه سازان اهمیتی نمی دهم.

علیرضا نیکبخت واحدی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، تصریح کرد: من هیچ صحبتی در خصوص کسانی که قصد ایجاد حاشیه برای من را دارند ندارم زیرا می خواهم بدون هیچ مساله ای به تمرینات خود ادامه دهم.
    وی ادامه داد: تمرینات خوبی را انجام می دهم و این تمرینات به صورت متنوع و فشرده برگزار می شود ضمن آنکه اکنون همه شرایط در پرسپولیس خوب است و تیم بدون مشکل کار خود را انجام می دهد.
    وی در خصوص آمدن احتمالی ایویچ در کنار پیروانی افزود: این مساله به من مربوط نمی شود زیرا من بازیکن هستم و هر چه که مربیان از من بخواهند همان را در زمین انجام خواهم داد تا پرسپولیس به موفقیت برسد.
    مهاجم تیم پرسپولیس در خصوص بازی با پیام عنوان کرد: بازی سختی را در مقابل پیام داریم و باید برای خروج از بحران موجود این تیم را شکست دهیم البته ناگفته نماند تیم پیام هم در شرایط بدی به سر می برد و در بازی گذشته نیز شکست سنگینی متحمل شده است.
    نیکبخت واحدی اظهار داشت: با پیروزی در برابر پیام پرسپولیس دوباره به روزهای خوب خود باز خواهد گشت و مسائلی که بازیکنان اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنند برطرف خواهد شد.
    وی افزود: تمام تلاش خود را برای بازگشت پرسپولیس به روز های اوج انجام خواهم داد تا بتوانیم به مدعیان قهرمانی در فاصله باقی مانده تا پایان فصل نزدیک شویم./163/125

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تمرينات اختصاصي خليلي و محمد در پرسپوليس ادامه دارد

تمرين تيم پرسپوليس روز دوشنبه با ادامه تمرينات اختصاصي محسن خليلي و عليرضا محمد پيگيري شد.

به گزارش ايرنا، در تمرينات امروز پرسپوليس كه راس ساعت ‪ ۱۰:۳۰‬در ورزشگاه راه آهن آغاز شد، بازيكنان ابتدا پشت سر مربي بدنساز تيم به دويدن در اطراف زمين و گرم كردن بدنهايشان پرداختند.

پس از آن، تمرينات هوازي و استقامتي در دستور كار بازيكنان قرار گرفت و آنها به طور فشرده مشغول تمرين شدند.

انجام بازي فشرده در زمين كوچك برنامه ديگر كادر فني براي بازيكنان بود.

پس از ‪ ۳۰‬دقيقه بازي پر فشار زمين بازي، بزرگتر شده و بازيكنان در زمين فوتبال بازي كردند.

اين تمرين راس ساعت ‪ ۱۲:۳۰‬پايان يافت.

محسن خليلي بدون احساس درد و مشكل خاصي زير نظر عابدزاده و دكتر زرينه تمرين كردو
    عليرضا محمد كه همچنان از ناحيه زانو احساس ناراحتي مي‌كند به صورت اختصاصي با دكتر زرينه به تمرين ادامه داد.

در تمرين امروز حدود ‪ ۱۰۰‬تماشاگر از روي سكوها نظاره گر تمرين بودند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مسعود عنايت: انتخاب داور ايراني براي دربي قطعي نشده است

رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال درباره نظرنهايي براي استفاده از داور ايراني براي بازي دو تيم استقلال و پرسپوليس گفت: هر چند هم اكنون نظر سازمان ورزش و فدراسيون فوتبال بر اين است كه از داور ايراني براي دربي استفاده كنيم ولي اين مسئله بستگي به عملكرد داوران تا زمان بازي استقلال و پرسپوليس دارد و ممكن است گزینه ها تغيير پيدا كند.

مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: سه گزينه براي انتخاب نهايي براي داوري ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس انتخاب شده اند وعملكرد آنها تا 25 بهمن ماه مورد ارزيابي كميته داوران و سازمان ليگ برتر قرار خواهد گرفت تا در نهايت بهترين گزينه را در اين ميان انتخاب كنيم هر چند اين احتمال وجود دارد در صورتيكه افراد نامبرده نتوانند صلاحيت لازم را كسب كنند از داور غير ايراني براي اين بازي استفاده كنيم.

عنايت در واكنش به انتقادها از وضعيت نامناسب بدني برخي داوران نيز گفت: يكبار در آغاز فصل و يكبار در نيم فصل وضعيت بدني داوران را كنترل مي‌كنيم و تست‌هاي لازم را در اين زمينه از آنها مي گيريم و در حال حاضر نيز به غير از 2 يا 3 نفر ساير داوران از لحاظ فيزيك بدني شرايط مناسبي دارند و اشتباهات آنها نيز مربوط به اضافه وزنشان نيست بلكه بدليل عدم جايگيري مناسبشان است./ز

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نعيم سعداوي درگفت وگو با ايپنا: ايويچ مربي من بود/نبايد اجازه بدهيم پيام ما را غافلگير كند

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي بازي اين هفته مقابل پيام مشهد آماده اين اما نبايد اين تيم را دسته كم بگيريم چرا كه احتمال دارد غافلگير شويم.

نعيم سعداوي درگفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) عنوان كرد: پرسپوليس طي چند هفته اخير پيشرفت بسيار خوبي داشته است و اين موضوع به خوبي در نحوه بازي تيم مشخص است اما نبايد اين طور فكر كنيم كه پيام تيم انتهاي جدول است چون احتمال دارد كه در ورزشگاه آزادي غافلگير شويم. ما در تهران ملوان را هم دسته كم گرفته بوديم و همين موضوع به ما ضربه زد اما در برابر پيام نبايد اين اشتباه را تكرار كنيم.

وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي به سر مي برند و براي اين بازي نيز آماده هستند. كادر فني نيز شناخت خوبي از پيام پيدا كرده است وبه طور كلي براي اين بازي آمادگي كامل داريم.

سعداوي درباره حضور ايويچ درايران خاطرنشان كرد: توميسلاو ايويچ يك مربي حرفه اي است كه من و پيرواني نيز زير نظر وي كار كرده ايم، اين مربي مي تواند از نظر فني تجربيات خود را در اختيار كادر فني پرسپوليس بگذارد و البته وي به دعوت و درخواست پيرواني وارد ايران خواهد شد و حتي بازي پرسپوليس مقابل پيام را نيز تماشا خواهد كرد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دليل عدم پرداخت هزينه هاست ودامين؛ سايت رسمي باشگاه پرسپوليس تعطيل شد

سايت رسمي باشگاه پرسپوليس تهران به دليل عدم پرداخت هزينه هاست ودامين از سوي مديران اين باشگاه تعطيل شده است.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، درحالي كه تا چندي پيش مسولان باشگاه پرسپوليس تهران اصرار زيادي داشتند كه منبع اصلي خبرهاي مربوط به باشگاه پرسپوليس، سايت رسمي اين باشگاه است اما طي چند روز اخير اين سايت به دليل عدم پرداخت هزينه هاي هاست و دامين(هزينه هاي نگهداري و شبكه سايت) تعطيل شده است. ظاهرا مديريت جديد باشگاه پرسپوليس برخلاف مديران قبلي اين باشگاه مانند كاشاني و مصطفوي علاقه چنداني به اين كه وارد حوزه مطبوعات و اطلاع رساني شوند ندارند و به همين دليل هزينه هاي نگهداري اين سايت را پرداخت نكرده اند تا به اين ترتيب يك منبع اصلي براي دريافت خبرها و عكس هاي پرسپوليس تعطيل شود.

گفتني است مديران سايت و مديران باشگاه پرسپوليس براي پاسخ دادن به دلايل تعطيلي اين سايت طفره مي روند و هيچ كدام پاسخ روشني به اين موضوع نمي دهند.

اين اتفاق درحالي رخ داده كه مديران اين تيم تا چندي پيش اصرار زيادي داشتند كه اخبار دقيق اين باشگاه را نه از رسانه ها بلكه از سايت رسمي باشگاه دريافت كنيد.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی ببخشید اینو میگم

تقصیر تماشاگر ها هستش که فرهنگ و جنبه باخت رو ندارند

هم کسی دوست داره داور به نفعش قضاوت کنه

بدترین فحش ها و حرکات زشت رو به داور بدبخت میکنند

داور مادر مرده چه گناهی کرده ؟!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مظفری زاده در گفتگو با مهر:
    آمادگی قضاوت در دربی را دارم/ از امسال در آسیا سوت می زنم
    داور بین المللی فوتبال کشورمان تاکید کرد آمادگی قضاوت در دربی شهر تهران بین دو تیم پرسپولیس و استقلال را دارد و در صورت اعتماد فدراسیون فوتبال می تواند به خوبی این بازی را داوری کند.
    سعید مظفری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: آنطور که فدراسیون فوتبال اعلام کرده است، من به همراه آقایان ترکی و افشاریان از کاندیداهای قضاوت در دربی شهر تهران هستم. من خود را تابع دستورات و تصمیم گیری‌های فدراسیون فوتبال و کمیته داوران می دانم و اگر مرا به عنوان داور این بازی انتخاب کنند تمام سعی و تلاش خود را برای قضاوت هرچه بهتر این بازی به کار می بندم.

وی حضور در دوره داوری کنفدراسیون فوتبال آسیا را به سود خود خواند و گفت: از آنجائیکه سال 2009 از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان سال داوری تعیین شده است، به همین خاطر مسئولان afc نهایت تلاش خود را به کار بسته‌اند تا سطح داوری در این قاره ارتقا یافته و مشکلات و اشتباهات داوران به حداقل برسد به همین خاطر در دوره اخیر بهترین مدرسان داوری حضور یافته و داوران را آموزش دادند.

این داور جوان فوتبال کشورمان حضور رئیس دپارتمان داوری فدراسیون جهانی فوتبال در دوره اخیر afc را نقطه عطف این کلاس عنوان کرد و گفت: من تا سال گذشته داور چهارم ایران در فهرست داوران الیت آسیا بودم اما امسال توانستم در جمع سه داور برتر ایران جای بگیرم و در مسابقات آتی می توانم با ابلاغ کمیته داوران afc در سطح اول قاره آسیا قضاوت کنم. از امسال در مسابقات بین المللی آسیا قضاوت خواهم کرد، تمام هدفم این است تا کارم را با جدیت در این راه دنبال کنم.

مظفری زاده در پایان از آمادگی خود برای قضاوت در لیگ برتر یاد کرد و گفت: در صورتی که کمیته داوران به من ابلاغ کند از همین هفته آمادگی بازگشت به میدان را دارم و می توانم از همین هفته دیدارهای لیگ را قضاوت کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

با ارسال نامه اي رسمي به الشباب عربستان؛ پرسپوليس رسما خواهان جذب نوري صبري شد

باشگاه پرسپوليس تهران براي جذب نوري صبري دروازه بان تيم ملي عراق نامه اي رسمي به باشگاه الشباب عربستان ارسال كرد.

باشگاه پرسپوليس تهران براي جذب نوري صبري دروازه بان تيم ملي عراق نامه اي رسمي به باشگاه الشباب عربستان ارسال كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه در داخل دروازه بعد از مصدوميت ميثاق معمارزاده به شدت احساس ضعف مي كند چندي پيش باب مذاكره با سيد مهدي رحمتي گلر اول تيم ملي ايران و باشگاه مس كرمان را آغاز كرد اما تا ا ين لحظه توافق كامل با اين دروازه بان و همچنين باشگاه مس كرمان حاصل نشده است. اين مسئله باعث شد تا مديران باشگاه پرسپوليس تهران براي حل مشكل دروازه باني خود در ليگ قهرمانان آسيا مجددا مذاكره با گزينه قديمي خود يعني نوري صبري دروازه بان تيم ملي عراق و همچنين باشگاه الشباب عربستان را آغاز كنند.

مسولان باشگاه پرسپوليس روز گذشته(يكشنبه) با ارسال نامه اي رسمي به به باشگاه الشباب عربستان خواهان جذب نوري صبري شدند و قرار است طي چند روز آينده اين باشگاه پاسخ نهايي خود را براي فروش اين گلر اعلام كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شیث رضایی:زماني آرزويشان بود من را دريبل بزنند!
    وقتي پاي شيث رضايي وسط باشد، حتما سروكله حاشيه هم پيدا مي‌شود . اين مدافع سابقا پرسپوليسي كه فيروز كريمي اعتقاد خاصي به وي دارد، ديروز ضمن تقبيح شعارهاي طرفداران استقلال، برايشان كري مفصلي خواند. شيث كه از دشنام‌ها ناراحت است، مي‌گويد: «هواداران استقلال خوب می دانند كه بايد به چه كسي توهين كنند. هرچه باشد وقتي که من در پرسپولیس بودم آرزو می کردند بازيكنان بتوانند از من رد بشوند!» شيث كه از پرسپوليس هم رانده شده، به همين دليل بيشتر دلخور است و عقيده دارد آن روزها با امروز متفاوت است. او مي‌گويد: «آنها باید متوجه باشند كه هرچيز مربوط به زمان خودش است.» و ادامه مي‌دهد: «من در پاسخ به اين همه توهين هواداران استقلال فقط سکوت می‌کنم.» رضايي كه پارسال با پرسپوليس در كورس قهرماني بوده، عقيده دارد با وجود شكست مقابل استقلال، صبا همچنان مدعي است. البته بدون‌شك در پرسپوليس بودن چيز ديگري بود، به‌خصوص که شيث كارت سبز داشت تا هرکجا که مي‌خواهد نفوذ كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عباس آقایی:نمي دانم چه اتفاقي براي پرسپوليس رخ داده است

هافبك سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اين تيم دور هستم و نمي دانم چه اتفاقي براي پرسپوليس رخ داده است.
    عباس آقايي درباره شرايط فعلي تيم پرسپوليس اظهار داشت: بايد از بازيكنان اين تيم پرسيد كه وضعيتشان به چه صورت است. درست است كه جو اين تيم را مي شناسم اما در حال حاضر از آنها دورم و نمي دانم اوضاع اين تيم چگونه است.
    آقايي كه در ابتداي فصل با پارگي رباط پا مواجه شد در مورد آخرين وضعيت خود عنوان كرد: حدود يك ماه و نيم ديگر به تمرينات باز مي گردم. دلم براي فوتبال تنگ شده اما بايد پذيرفت كه مصدوميت هم جزيي از فوتبال است.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه با جدايي قطبي از پرسپوليس از نبودن در اين تيم پشيمان نيست گفت: اصلا. از اينكه در سايپا هستم ناراحت نيستم.
    آقايي درباره تغيير و تحولات سايپا اظهار داشت: تغيير زياد خوب نيست. اكنون با حضور محمد مايلي كهن شرايط تيم بهتر شده است و با توجه به انضباطي كه پيدا كرده از اوايل فصل بهتر هستيم.
    اين هافبك درباره ليت بارسكي و اينكه گفته مي شود با دخالت هاي دايي نتواسنت در سايپا موفق شود گفت: من فقط يك هفته با ليت بارسكي كار كردم و سپس مصدوم شدم. در مجموع او را خيلي مثبت نديدم. شايد به اين دليل كه او شناخت لازم از فوتبال ايران را نداشت موفق نبود اما دايي در كار او دخالت نمي كرد و اصولا او گوشش به حرف کسی بدهکار نبود و مدام کار خودش را می کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •