بازی سختی را در مقابل پیام داریم
نیکبخت واحدی: به شایعات حاشیه سازان اهمیت نمی دهم!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: هدف من موفقیت پرسپولیس است به همین خاطر به شایعات حاشیه سازان اهمیتی نمی دهم.
علیرضا نیکبخت واحدی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، تصریح کرد: من هیچ صحبتی در خصوص کسانی که قصد ایجاد حاشیه برای من را دارند ندارم زیرا می خواهم بدون هیچ مساله ای به تمرینات خود ادامه دهم.
وی ادامه داد: تمرینات خوبی را انجام می دهم و این تمرینات به صورت متنوع و فشرده برگزار می شود ضمن آنکه اکنون همه شرایط در پرسپولیس خوب است و تیم بدون مشکل کار خود را انجام می دهد.
وی در خصوص آمدن احتمالی ایویچ در کنار پیروانی افزود: این مساله به من مربوط نمی شود زیرا من بازیکن هستم و هر چه که مربیان از من بخواهند همان را در زمین انجام خواهم داد تا پرسپولیس به موفقیت برسد.
مهاجم تیم پرسپولیس در خصوص بازی با پیام عنوان کرد: بازی سختی را در مقابل پیام داریم و باید برای خروج از بحران موجود این تیم را شکست دهیم البته ناگفته نماند تیم پیام هم در شرایط بدی به سر می برد و در بازی گذشته نیز شکست سنگینی متحمل شده است.
نیکبخت واحدی اظهار داشت: با پیروزی در برابر پیام پرسپولیس دوباره به روزهای خوب خود باز خواهد گشت و مسائلی که بازیکنان اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنند برطرف خواهد شد.
وی افزود: تمام تلاش خود را برای بازگشت پرسپولیس به روز های اوج انجام خواهم داد تا بتوانیم به مدعیان قهرمانی در فاصله باقی مانده تا پایان فصل نزدیک شویم./163/125