تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1505 از 3195 اولاول ... 505100514051455149515011502150315041505150615071508150915151555160520052505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,041 به 15,050 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

راستش ارکیده گرفتم 200 تومن ! طرف برا یه نفر خریده بود بهصورت هدیه حالا اون نخواسته بودش من ازش خریدمش .

راستی داره کم کم اعصابم خورد میشه . این دسته ی بی سیمش به هیچ وجه روشن نمیشه من از همین باطری های قلمی معمولی گذاشتم روش هر جوری هم جاشون رو عوض می کنم روشن نمیشه !‌ یکی کمک کنه
    خوب شما اون دکمه گندهرو نگه دار روشن میشه

2. این کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیدونستم باید سه ثانیه دکمه رو نگهداری .مشکلی نداشت .

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمیدونستم باید سه ثانیه دکمه رو نگهداری .مشکلی نداشت .
    خسته نباشی

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

به نظر من DVI بگیر چون کیفیتش از vga بیشتره(مثل HDMI) و ارزش پول اضافه رو داره .تو که این همه پول واسه خرید دستگاه رو دادی پس سعی کن حالا که مانیتورت ساپورت می کنه بیشترین لذت رو ببری.به نظر من گرافیک و تصویر عالی رو فدای یه مقدار پول نکن،چون پشیمون میشی
    راستی اگر خریدی قیمت هم بگو

به نظرم اول ببین این اداپتور گیر میاد برای اینکه صدا بگیری بعد dvi بگیرید

6. 3 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من سر همین کیفیت تصویر نگران شدم. نمیدونم چیکار کنم . از یه طرف میگن سیستم های Full HD کارایی خیلی زیادی نداره تو ایران و حتی کشورهای دیگه نداره ! حالا نمیدونم مانیتور من با رزولوشن1440 در 900 واقعا راضی کننده نیست واسم؟ از یه طرف دارم مجبور میشم برم یه LCD فول اچ دی بگیرم!
    واقعا دارم گیج میشم.
    کسی مقایسه کرده و نتیجه چی بوده! درسته میگن خروجی VGA کیفیت کمتری نسبت به HDMI داره و همینطوری مانیتورهای معمولی با فول اچ دی!
    حالا واقعا گیج شدم من! دوستانی که اطلاعات کامل دارن بیان من و دوستان دیگه رو که یکم واسشون جای سوال داره با یه جمع بندی کلی توضیح بدن!
    امروز 360 الیت قیمت کردم 360 هزار تومن. البته اون شرکت گارانتی هم میکرد 1 سال!

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

من سر همین کیفیت تصویر نگران شدم. نمیدونم چیکار کنم . از یه طرف میگن سیستم های Full HD کارایی خیلی زیادی نداره تو ایران و حتی کشورهای دیگه نداره ! حالا نمیدونم مانیتور من با رزولوشن1440 در 900 واقعا راضی کننده نیست واسم؟ از یه طرف دارم مجبور میشم برم یه LCD فول اچ دی بگیرم!
    واقعا دارم گیج میشم.
    کسی مقایسه کرده و نتیجه چی بوده! درسته میگن خروجی VGA کیفیت کمتری نسبت به HDMI داره و همینطوری مانیتورهای معمولی با فول اچ دی!
    حالا واقعا گیج شدم من! دوستانی که اطلاعات کامل دارن بیان من و دوستان دیگه رو که یکم واسشون جای سوال داره با یه جمع بندی کلی توضیح بدن!

سلام.
    دوست عزیز به نظر من شما audio adaptor پیدا کنید میتونید از کابل HDMI to DVI برای مانیتور خود استفاده کنید و دیگه نهایت کیفیت رو بگیرید.
    VGA هم اون قدر کیفیتش بد نیست اگه کسی از دوستانتون ایت کابل رو داره ازش بگیرید یه تست بزنید

9. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه دو تا سوال درباره ی usb flash رو 360 :

1. من میخوام از یه فلش 8 گیگ به عنوان هارد رو 360 استفاده کنم . ایا بعد از فرمت توسط کنسول , اگه دوباره خواستیم برا pc استفاده کنیم میشه دوباره فرمتش کرد یا اینکه برنامه ی خاصی میخواد ؟

2. من دو تا فلش که یکی 8و دیگری 4 گیگ هستش دارم . یه بازی مثل گیرز رو میشه رو 8 گیگه نصب کرد ؟ اگه زیاد تر شه باقیشو میشه رو اون 4 گیگه ریخت ؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

درسته میگن خروجی VGA کیفیت کمتری نسبت به HDMI داره و همینطوری مانیتورهای معمولی با فول اچ دی!
    !

شک نکن دوست من که کیفیت HD ازVGA وحتی ازDVI هم بیشتره این رو خودم تجربه کردم
    کی گفته که توی ایران کارایی نداره اگر شما چه کنسول xbox و یا ps3 داشته باشی هر دو
    HDMI رو پشتیبانی میکنه دیگه ربطی نداره که بگیم توی ایران این کیفیت تصویر کارایی نداره
    اگر حالا شما نمایشگر مورد نظر رو گرفتی حتما یک کابل HD هم بگیر که اصل باشه و قیمت هم حدود
    30 تا 40 هزار تومن هستش چون که این کابلها از طلا برای انتقال داده ها استفاده میکنن که دیگه
    هنگام انتقال داده ها هیچ نویزی وجود نداره و همونطور که میدونید فلز طلا بهترین مورد برای کیفیت
    تصاویر HD هستش. دیگه خود دانی فقط کافیه کیفیت HD رو ببینی تا پی بهش ببری
    Last edited by pcali; 03-06-2010 at 07:57.

12. 2 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

[QUOTE=joykiller360;5014244]
    سلام.
    دوست عزیز به نظر من شما audio adaptor پیدا کنید میتونید از کابل HDMI to DVI برای مانیتور خود استفاده کنید و دیگه نهایت کیفیت رو بگیرید.
    VGA هم اون قدر کیفیتش بد نیست اگه کسی از دوستانتون ایت کابل رو داره ازش بگیرید یه تست بزنید

[/QUOTE
    vga خوبه ولی HDMI و DVI عالیه
    می گردم دنبالش و اگر پیدا کردم خبر می دم
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 08:52.

14. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

واقعا دارم گیج میشم.
    سلام میلاد جان.سیستم های FULL HD تو ایران برای این دستگاه ها کاملا کارایی داره و اون حرف در مورد کارایی نداشتن رو واسه فیلم ها و تصاویر تلویزیونی که تو ایران هست میزنن.
    اگر می خوای مانیتورت رو عوض کنی و یه مانیتور Full HD بگیری که به نظر من فعلا اشتباهه (البته اگر از لحاظ مالی مشکل نداری اشتباه نیستولی کلا تو مانیتور اونقدر که فکر می کنی فرق تصاویر( 1920 *1080) با (1440*900) به چشم نمی یاد) ولی اگر می خوای کلا یه تلویزیون بگیری قضیه فرق می کنه، بودجه رو بگو که راهنماییت کنیم.
    تصاویر با تلویزیون Full DH رو من خودم دارم هر روز تجربه می کنم و واقعا لذت بخشه و وضوح تصویر فوق العادست. بزار ساده تر بگم اگر از یه کابل HDMI یا DVI استفاده کنی یعنی داری از تک تک پیکسل های صفحه نمایشت استفاده می کنی یعنی داری از وضوح 1080*1920 استفاده می کنی.
    اینم فرقش

480=تصاویر معمولی 720=تصاویر HD و 1080= تصاویر FULL HD

در مورد کابل هم درسته VGA کیفیت به مراتب پایین تری نسبت به HDMI و DVI داره ولی DVI با HDMI تقریبا تصاویرشون یکیه و فرقشون اینه که HDMI صدا و تصویر رو همزمان انتقال میده ولی DVI فقط تصویر رو انتقال میده !!!!
    وبه قول دوسمون اگه اون تبدیلی رو که عکسش رو گذاشتن پیدا کنی می تونی واسه مانیتورت تو فکر خرید یه کابل DVI باشی !!!
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 09:19.

16. 8 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •