هر موقع تموم شد میتونی سه ماهه کامل شارژ کنی من همین کارو میکنم
گیگ اضافه که میزنی حجمش خیلی خیلی زود تموم میشه اصلا عادی نیست
هر موقع تموم شد میتونی سه ماهه کامل شارژ کنی من همین کارو میکنم
گیگ اضافه که میزنی حجمش خیلی خیلی زود تموم میشه اصلا عادی نیست
این تست سرعت که تو سایت اسپید تست میگیرم واقعیه؟
تو اونجا برا من سرعت دانلودمو 1.13 مگ بر ثانیه نشون میده وبلی سرعت دانلودم 20 کیلوبایته!!!!!!!!!!!!
اگر وسط دوره حجمتون تموم شد تنها حجم میخریدبالاخره کدوم؟هر موقع تموم شد میتونی سه ماهه کامل شارژ کنی
بقیه نظرشون چیه؟به غیر از آقا حامد که لطف کردن و بعضی سوالا رو جواب دادن از قدیمیهای پارس کسی گذرش نمیفته اینجا؟کجایید پس؟توی بازه زمانی شبانه، سرعت دانلود شما سرعت واقعی سرویستون میشه
چجوری؟
من خودمو بکشم 600 مگ
سلام.
یادش بخیر حدودا 3 ما پیش پارس آنلاین داشتم 256-سه ماهه هرشب 2.5 ~ 3 گیگ رو شاخم بود.
------
دوستان یک سوال داشتم؟
من الان دو روزه ADSL مخابرات گرفتم و وقتی کانکت میشم همش این پیغام میاد:
و اون دو تا چراغی که وقتی Send&Receive میکنی چشمک میزنن،بعد از دیسکانکت کردن هم بازم چشمک میزنن!!واصلا دیگه نمیتونم وارد تنظیمات مودم از طریق 192.168.1.1 بشم!!
من از ازطریق Bridge وصل میشم.
معذرت میخام میدونم جاش اینجا نبود ولی مجبورشدم اینچا بپرسم.
باسپاس...
Last edited by Hi5; 08-02-2012 at 16:46.
فکر کنم این بخش پشتیبانی رسما اسکله . سرویس های 128 به بالا رو معولا روی 1mb تا 2mb میبدن . سرعت الان من نزدیک به 0.40 kb هست . چند روز پیش زنگ زدم میگه مشکل از مخابرات هست . چند دقیقه پیش زنگ زدم میگم خط من رو چک کنید , سریع میگه سرعتتون چنده . میگم 40-20 . خلاصه بعد از یک سری بحث بیهوده با این بی سواد مشخص شد که سرعت بنده به دلیل شلوغی خط در این حد شده! و سرعت همسایه که 500 متر با من فاصله داره همون 2mb هست !
آخه کدوم احمقی به این سواد یاد داده ؟ حیف شد فامیلشو نپرسیدم
از عزیزانی که با این بی سوادا سر و کار دارن بگن من چیکار کنم ؟ الان یک 10 روزی میشه
حوصله هم ندارم برم دفترشون با یک دسته احمق بحث کنم
من که رسما بیخیال دانلود با پارس آنلاین با این محدودیت مسخره اش شدم
با یه چیز دیگه دانلود میکنم حالشو میبرم
خداحافظ برو بچه های این تاپیک
گه گاهی سر میزنم
واقعی که هست ولی لحظه ای هست و سرعت رو تو یک لحظه حالا ممکنه بالا و پایین باشه خیلی بیشتر از حد معمول و دیگه همونو نشون میده
سلام
من ADSL پارس آنلاین ثبت نام کردم ؛ خطم رانژه شده و در قسمت تنظیمات مودم هم پارامترهای مربوط به خطم مناسب هست اما به اینترنت دسترسی ندارم! (کانکشن PPPoE را هم درست تنظیم کردم)
سوالات من الان این هست:
۱) آیا حتماً نیاز به مودم های تایید شده ی خود اونها هست؟
۲) مشکل از کجاست که من اینترنتم هنوز وصل نشده؟ شماره ی پشتیبانی را هم چند بار تماس گرفتم آخر کار هی اشغال میزنه!
لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)