تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1504 از 4751 اولاول ... 504100414041454149415001501150215031504150515061507150815141554160420042504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,031 به 15,040 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ایول هیشکی تا حالا با فیلتر شکن تست نگرفته شما اولیش هستی.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

منم دومیش.
    فاصله رو حال کن ! 7150 مایل ! از آمریکا تا باکو!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اینم همین الان گرفتم بدون پرا کسی :

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها من دیشب از ساعت 1 تا ساعت 7 گذاشته بودم روی دانلود وقتی صبح پا شدم دیدم هر چی دان کرده رو از ترافیکم کم کرده وقتی هم که زنگ زدم جواب درستی ندادن و حالا هم که نوشته سایت در حال بازسازی مال کس دیگه ای هم اینطوری شده ؟؟؟
    دقیقا برای من هم هست ، یکی دیگه از بچه ها هم چند صفحه قبل همچین مشکلی داشت. من زنگ زدم شرکت گفت ترافیک شما تموم شده باید ترافیک جدید بخرید. شاهکاری جدید از شاتل..

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دقیقا برای من هم هست ، یکی دیگه از بچه ها هم چند صفحه قبل همچین مشکلی داشت. من زنگ زدم شرکت گفت ترافیک شما تموم شده باید ترافیک جدید بخرید. شاهکاری جدید از شاتل..
    شما کدوم شهری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

shiraz city

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بچه ها من دیشب از ساعت 1 تا ساعت 7 گذاشته بودم روی دانلود وقتی صبح پا شدم دیدم هر چی دان کرده رو از ترافیکم کم کرده وقتی هم که زنگ زدم جواب درستی ندادن و حالا هم که نوشته سایت در حال بازسازی مال کس دیگه ای هم اینطوری شده ؟؟؟
    اکانت منم همینطور!!
    گفتن که پیگیری میکنیم!!

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان این دومین شبی هست که سرعت من حدود ساعت 1:40 خوب میشه .... داستان چیه؟؟؟؟؟؟؟ تا قبلش به زور به 40 میرسید الان زیر 68 نمیره!!!!!!!!! البته فقط لینک مستقیم ... رپیدشیر با اکانت بیشتر از 18 نمیشه!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما مطمئن باش حداکثر تا هفته ی دیگه مشکل خیلیا حل میشه ( البته گفتن حداکثر تا 20 روز ) . این آشنای ما که خودش توی قسمت فنی ـه میگه : تمامیه کاراش ردیفه و تا یکشنبه مشکلات رفع میشه . البته نمی شه گفت مشکل همه ولی قزوین 100 % تا یکشنبه ردیف میشه .
    تازه اگر هم مشکلمون رفع نشه خیلی راحت isp رو تعویض می کنیم .( پس شاتل گنده بدون مشتری ، یعنی وجود خارجی نداره ) .
    من پیشنهاد می کنم که دوستان به اعتراضات خودشون بیشتر توجه کنن و حتالمقدور تلفنی با پشتیبانی در تماس باشن .
    ما پیروزیم 100 %
    دوست عزیز شما میگین 20 روز من الان دو ماهه مشکل دارم و دقیقا از وقتی سرعت 125 ها روی 512 یا حتی دو مگ رفت اینجوری شده...
    اینجا سال پیشم از اواسط پاییز تا اواخر زمستون شاتل مشکل داشت...امسالم همون بازی رو درآوردن!

در ضمن یه سوالی داشتم قبلا تماس میگرفتی با شاتل حداقل جواب آدمو میدادن ولی از وقتی بخشهای مختلف رو با شماره جدا کردن هیچکدوم زیربار پاسخگویی نمیرن و میگن فقط چت آنلاین(= کپی پیست!)

میخواستم بدونم شماره کدوم بخش (فروش,پشتیبانی,فنی,پهنای باند یا...) رو باید وارد کنیم که مربوط به شکایات باشه!?

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وقتی شرکتی که ادعا میکنه number one در ارایه خدمات adsl هست و تیزر تلویزیونی و بیلبوردی میره و تو مسابقه ای مثل 90 میشه اسپانسر , اوضاعی داغون , اسف بار و فجیعی مثل این داره دیگه از باقی چه انتظاری میره ؟

شما جدا الان فکر میکنی طرف این حرفهای شما رو به جایی انتقال میده ؟
    قول میدم از بین همون افرادی که تو پشتیبانی هستن به سطح بالاتر که هیچ بین خودشون هم share نمیشه
    که هر سری زنگ میزنی هر کدوم یک جور تحویل میدن و بین خودشونم هماهنگی نیست

دیگه بد تر از این که بر گشته به من میگه تو حقت 16 کیلو بایته و داری با 19 دان میکنی پس مشکلی نیست
    و منم گفتم پس همسایمون که داره با 512 با 10 میگیره و اون یکی با 128 حدودا 64 ثابت همون قضیه رنگینتر بودن خونه و تبعیضه دیگه ؟
    و اون گفت : همینی که هست !
    پشتیبانی هر شهر فرق میکنه ولی همه جا یه چند تا بچه پررو داره. من جات بودم دیدی اینجوری صحبت میکنه مثه خودش جوابش بده. بعضیاشون لیاقت درست صحبت کردن ندارن.
    سرویس صبا چه طوره؟ حداقل تو تست اسپید اولین isp که اسمشُ زده! اگه خوبه بریم صبا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •