چوخ ساغول !!
ولی بازم حل نشد
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
یکی کمک کنه
چوخ ساغول !!
ولی بازم حل نشد
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
یکی کمک کنه
یاشا
مودم رو دستی ریست کردی ؟؟؟
غیر ممکنه،اگه مودمت سالم باشه و دستی ریست کرده باشی حتما وارد میشه
با سلام بنده به یک مشکل جدید برخوردم که برام کمی جالبه و نمیدونم چطور باید حلش کنم یه هفته میشه نت من قطع شده تو این یه هفته به پشتیبان زنگ میزنم میگه مشکلی نداره دوباره زنگ میزنم میگه مشکل از خط هست به مخابرات زنگ میزنم میاد چک میکنه میگه خط مشکلی نداره بنده چراغ DSL چشمک میزنه و اصلاً ثابت نمیشه و به نت وصل نمیشم جالب تر اینکه وقتی گوشی تلفن رو برمیدارم چراغ DSL ثابت میشه و به نت وصل میشم و میتونم راحت از نت اسفاده کنم نمیدونم چکار باید بکنم به هرکی گفتم هیچکی نمیدونه به پشتیبان گفتم نمیدونست به مخابرات گفتم نمیدونه ای دی اس ال هم از مخابرات گرفتم یک سالی هم میشه که دارمش
ممنون از راهنمایی.فقط یک مشکل دیگه.الان میخوام وارد تنظیمات مودم بشم هی ارور بدیوزرنیم/پسورد میده.( هردورو admin میزنم).الان چه جوری باید به تنظیمات دسترسی پیدا کنم؟
ممنون.
خط شما به احتمال زیاد نویز داره
اطلاعات مودم رو بزارید
شما به این تاپیک برید پست اول رو بخونید ببینید وضعیتتون چه جوریه
اگر تنظیمات رو دست نزدید باید همون باشه
دفترچه مودم رو بخونید ببینید چیه
ولی معمولا admin هست
دفترچش نیست .این رو هم چند سال پیش یک شخصی نصب کرده بوده و نمیدونم عوض کرده یا نه ( هرچند دلیلی نداره عوض کرده باشه)خودش هم پیش فرض یوزر رو زده بود ادمین پسورد هم که نمیشه دید ولی باز ارورداد.
هیچ راهی نیست یعنی؟
Last edited by pealeph; 17-06-2013 at 16:43.
یوزر و پسورد را root بزنید شاید این باشه
مارک و مدل مودم؟
نبود متاسفانه.
مودم مال پیشگامان هست. مدل PA41.
سلام دوست من
آیا ریست فکتوری کرده اید؟ ( بوسیله ی سوراخ پشت مودم )
سلام و خسته نباشيد .
راستش من تازه اين سايت رو پيدا كردم و از تاپيكا خيلي استفاده بردم .. يه مشكل واسم پيش اومده ، البته فكر ميكنم تو اين تاپيك جواب داده شده ولي به خاط اينكه 1500 صفحه تاپيك رفته جلو امكانش نيست جستجو كنم ، واسه همين ازتون ميخوام يا آدرس صفحه رو بهم بديد يا لطف كنيد و يه بار ديگه جواب بديد كه مشكلم حل شه ! اگه بتونيد همينجا پاسخ بديد ممنون ميشم.
من چند روز پيش يه مودم Dlink DSL-2640U دست دوم گرفتم ..من الان چندتا مشكل با اين مودم دارم ..
يكي اينكه نميدونم در صفحه ي تنظيمات مودم ( همون 192.168.1.1) واسه وايرلسم پسورد بزارم و يه سوال اينكه امكانش هست بشه تنظيم كرد كه مثلا دوتا دستگاه از طريق وايرلس بتونن وصل بشن آيا؟؟ يعني ميشه اتصال وايرلس رو به تعداد خاصي دستگاه محدود كرد ؟
دومين مشكلم اينه كه وقتي يه لپتاپ يا يه موبايل رو ميخوام از طريق وايرلس اين مودم به اينترنت وصل كنم ، موبايل يا لپتاپ وايرلس رو پيدا ميكنه ، كانكت هم ميشه ولي پيج باز نميكنه و پينگ نميده!
سومين مشكل و مهمترين مشكلم اينه كه الان مودم اتوماتيك كانكت ميشه به اينترنت ، ميخوام از حالت اتوماتيك درش بيارم .. لطفا بهم بگيد تنظيمات مربوط به اين مورد كجاي صفحه ي تنظيماته :!
يه سوال ديگه كه داشتم اينه كه ، مودم تنظيماتي واسه بازيهاي آنلاين داره آيا ؟
فراموش كردم بگم ، اينترنت رو از شركت مخابرات ميگيرم.
Last edited by mbt.0210; 17-06-2013 at 18:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)