ببخشید من فکر کردم مخابرات پورت اندیشه رو میگید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید من فکر کردم مخابرات پورت اندیشه رو میگید
الان این پورت چه شرکتیه ؟
من الان نوین نت دارم - بعد از عید قیمتها رفته بالا سرعت مقداری اومده پایین. میخوام 512 نامحدود مخابرات بگیرم. نظر شما چیه؟
فقط از نیمه 2 وم 2012 دیگه اندیشه پورت خودشو ارائه نمیده و پورت مخابرات ارائه میده معروف شده به مخابراته اندیشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این عکسی که از تعرفه مخابرات گذاشتید اطلاعی ندارم
بفرما اینم صفحه ای مخابرات گیلان..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
میدونی سرعت 512 نا محدودش چقدره ؟
100 کیلو هست یا کمتره
میگن حدود 60 - 70 هستش .
این که ضریب اشتراکش 1 به 10 هستنباید 60-70 باشه در اصل 512 کیلوبیت رو برای تبدیل به کیلو بایت باید به 8 تقسیم کرد که میشه 64 برای ضریب 1 به 1
حالا تقسیم بر 10 که میشه 6.4 حالا اگه کیلو بایت هم حساب کنیم 512 تقسیم بر 10 میشه 50 حالا نمیدونم چجوری 60-70 میده مخابرات 100 درصد میخواد شرکتا از دور خارج شن بعد سرویسا رو دوباره آشغال میکنه
![]()
الآن ما بخوایم از اینجا سرویس بگیریم چیکار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اندیشه 256 نامحدود دارم و روزی یک و نیم گیگ دانلود میکنم و اگه سرعتش بالا باشه میخوام
بعدش 1مگ یا 2مگ 8گیگ سرعت شبانه اش چنده کسی میدونه ؟
Last edited by light; 29-03-2013 at 15:52.
ضریب اشتراک فقط روی کاغذ اهمیت داره و در عمل هیچ ISP ای بهش عمل نمیکنه .
اگه راست بود باید حداقل ماهی یک بار هم که شده سرعت مثلا 4 برابر بشه . ( برای ضریب 1 به 4 )
حداقل یه بار پیش میاد که 4 نفر با هم آنلاین نباشن ؟؟
من الان خودم 512 محدود دارم ( اندیشه )
فک کنم ضریبش 1 به 4 باشه که میشه 128 کیلوبیت = 16 کیلوبایت باید سرعت من باشه .
در حالی که با 150 دان میکنم !
حالا این 1 به 4 که گفتم دقیق نمیدونم و اگه 1 به 8 باشه که سند بهتری برای حرفم هست !
اوضاع آروم هستش . مخابرات فعلا هم چی عادی عالی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)