تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1504 از 2014 اولاول ... 50410041404145414941500150115021503150415051506150715081514155416042004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,031 به 15,040 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مظفری زاده اصلا
    پارسال سر بازی با سپاهان داشت قهرمانی از ما می گرفت و فقط شانس آورد دقیقه 96 گل زدیم
    بازی پرسپولیس و صبا و اون پنالتی که گرفت
    بازی پرسپولیس سایپا و....

به نظر من ترکی از همه مناسب تر هست
    ترکیم داور خوبیه اما اگه بازی آخر فصل قبل رو ترکی قضاوت میکرد اینقدر دقیق وقت اضافه نمیگرفت .

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مظفری زاده اصلا
    پارسال سر بازی با سپاهان داشت قهرمانی از ما می گرفت و فقط شانس آورد دقیقه 96 گل زدیم
    بازی پرسپولیس و صبا و اون پنالتی که گرفت
    بازی پرسپولیس سایپا و....

به نظر من ترکی از همه مناسب تر هست
    صددر صد با ترکی موافقم . چون رودروایسی نداره و سریع کارت زرد و قرمز رو به بازیکنای استقلال نشون میده . خداییش با دقت بازیای استقلال رو نگاه کنید . مخصوصا این آخریه با صبا . خیلی کارت باید میداد ولی ترسید .
    اگه ترکی باشه و اگر توجیه نشده باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اکبر پور . کاظمی و پیروز قربانی اخراج میشن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی کاری نداریم خیلی سخته
    اگه داور یه اشتباه کنه تماشاگران تا چندین سال بهش حال میدن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ولی برای جامعه فوتبال ما زشته که نتونه یه دربی سوت بزنه
    باید از یه جایی شروع بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در اين داربي همه چيز به سود پرسپوليس است

امير قلعه‌نويي پس از دو شكست پس از دو وقفه ليگ برتر (به خاطر تمرينات بي يا با دليل تيم ملي!) راه و چاه غلبه بر اين بحران را آموخت. او كه همواره كارشناسان فوتبال لقب باهوش را پيش يا پسوند نامش قرار مي‌دهند اين بار با معضلي جديد دست به گريبان است. معضلي به نام داربي آن هم بدون 50درصد از تيمش. قلعه‌نويي در شبي كه برق‌شيراز را شكست داد به همه ثابت كرد كه راه فرار از وقفه‌هاي ليگ برتري را هم كشف كرده است اما او اين بار با تمرينات تيمش بيش از داربي 66 چه خواهد كرد؟! با فرض اينكه استقلال صدرنشين (با اختلاف پنج امتياز از تيم دوم) تا هفته بيست و پنجم هم اين شرايط خود را حفظ كند اين مطلب را آغاز كرديم. تيمي كه در حال حاضر پنج يار ملي‌پوش را در جمع نفراتش مي‌بيند. وحيد طالب‌لو، پيروز قرباني، خسرو حيدري، سياوش اكبرپور و آرش برهاني. (چه بسا حسين كاظمي هم با وجود بازي‌هاي درخشان اخيرش از كانديداهاي بعدي دايي جهت دعوت به تيم ملي باشد يا با رسيدن مجتبي جباري به فرم ايده‌آل، او نيز در زمره ملي‌پوشان قرار گيرد.) با اين پيش زمينه ذهني مروري بر برنامه مسابقات ليگ برتر پيش از تعطيلي ليگ به خاطر اردوي تيم ملي براي مصاف با كره‌جنوبي مي‌اندازيم. چهارشنبه 16 بهمن ماه آخرين بازي پرسپوليس پيش از داربي از ساعت 13:30 برابر داماش گيلان برگزار مي‌شود. تيمي كه تنها دو يار ملي‌پوش (كريم باقري و مازيار زارع) را در جمع نفراتش دارد. بازي تيم پرسپوليس حدود ساعت 15:30 به پايان مي‌رسد و تا آغاز بازي داربي (ساعت 14:00 روز جمعه 25 بهمن) چيزي در حدود 215 ساعت فرصت دارد تا جلسات تمريني‌اش را تدوين و طبق آن براي بازي برابر استقلال آماده شود. حال اينكه تيم استقلال كه بازي‌اش برابر راه‌آهن 17:45 همان روز تمام مي‌شود، تنها 212 ساعت زمان دارد تا خود را براي ديدار حساس داربي مهيا كند. اين را به نداشتن دو بازيكن از پرسپوليس در طول تمرينات تاكتيكي تيم، در كنار در خدمت نداشتن پنج يار از استقلال در طول تمرينات اين تيم در اين مدت قرار دهيد تا به اين نتيجه برسيد كه شرايط براي كدام تيم جهت شركت در اين بازي حساس فراهم‌تر است. استقلالي كه امير قلعه‌نويي بايد در آن مدت 9 روز تنها در حد يك جلسه تمرين بازيكنانش را در اختيار داشته باشد يا افشين پيرواني كه تنها دو نفر از بازيكنانش را در كنار خود نخواهد داشت. امير قلعه‌نويي شنبه عصر در شروع نشست خبري تيمش پس از برد برابر صبا طوري از عزيزمحمدي و اهالي سازمان ليگ تشكر كرده بود (كه برنامه‌هاي ليگ برتر به شكل مطلوبي تدوين شده) كه انگار هرگز نگاهي به اين موضوع مهم نداشته است. موضوع تعصب قلعه‌نويي در مورد اين بازي بر هيچكس پوشيده نيست و اينكه او هرگز در جامه سرمربيگري برابر پرسپوليس شكست را تجربه نكرده را نيز همه مي‌دانند. با اين شرايط بايد ديد اين مربي و مشاورانش باز هم قدردان تلاش‌هاي سازمان ليگي‌هاي فدراسيون خواهند بود يا نه. ضمن اينكه از سرمربي استقلال هم بعيد بود كه با وجود اين اوضاع و احوال چنين تشكر ويژه‌اي از عزيزمحمدي بكند. شايد هم تصور نمي‌كرد پنج نفر از بازيكنان تيمش به اردوي تيم ملي دعوت شوند. شايد هم در جو پيروزي استقلال برابر صبا محو تمجيد اطرافيانش منجر به «آقاي علي» بوده كه شرايط حاكم بر تيمش را براي داربي 66 به اين شكل درك نكرده است. شايد هم تدبير ويژه‌اي براي آن دارد!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سه پرده از مشکلات پرسپولیس:در انتظار خط ممتد

مهدی طاهرخانی / خبرگزاری پارس فوتبال

سکوت در قبال بی پولی
    وقتی به آدرس سایت رسمی باشگاه پرسپولیس می روید با صفحه ای مواجه می شوید که به معنای مسدود شدن آن است ، انسدادی که ریشه در یک بحران دارد.اینک کسی نیست که هزینه یک میلیون و پانصد هزار تومانی این سایت را متقبل شود و نتیجه چیزی نیست جز تعطیل شدن موقتی آن.
    آنچه در این بین اهمیت دارد ، بقای سایت نیست بلکه بحران مالی است که در بطن این باشگاه ریشه دوانده و به مثابه یک شمشیر بران قادر است روزهای آتی را تحت تاثیر خود قرار دهد .البته درک این وضعیت کمی سخت است چرا که پرسپولیس در ابتدای فصل یکی از پر هزینه ترین تیم های تاریخ لیگ برتر را بست و تنه این سخاوت تا آنجا قد کشید که مبلغ قرارداد قطبی ، مارکو و دوکارمو چیزی در حدود یک و نیم میلیارد تومان شد ، سرمایه گذاری ای که به اندازه نیم سانتی متر هم نتوانست باعث پیشرفت پرسپولیس شود. اما به مرور زمان این سخاومت رو به رخوت گذاشت و علت اصلی آن، نبود منبع درآمد ثابت بود . نمی توان بی تفاوت از کنار حسین هدایتی گذشت ، رئیس متمول هیات مدیره سر خپوشان هر گاه دست به جیب شد توانست در چشم بر هم زدنی همه مشکلات مالی را زیر بلیت خود نا پدید کند اما اتفاقات اخیر سبب شده است شایعاتی مبنی بر استعفای او شنیده شود. حسین فرخزادی سخنگوی باشگاه همه چیز را منکر می شود :« هیچ استعفایی در کار نیست و حسین هدایتی همچنان پر قدرت در خدت باشگاه خواهند ماند » ماندن او محتمل به نظر می رسد اما بخش دوم که می گوید "پر قدرت" جای سوال دارد. از تعطیلی سایت می توان به یک چالش دیگر رسید ؛ حدود ده تن از بازیکنان پرسپولیس تنها ده درصد مبلغ قرارداد خود را گرفته اند و این در صورتی است که ستاره های تاثیر گذار بیش از هفتاد وپنج درصد مبلغ قرار داد جدیدشان را گرفته اند. مصاحبه شکوه آمیزسپهر حیدری که چند هفته قبل با یکی از خبرگزاری ها صورت پذیرفته بود اولین و اخرین گفت و گویی بود که در این راستا صورت گرفت و بعد از آن به حکم باشگاه هیچ بازیکنی حق مصاحبه در مورد مشکلات مالی را نداشت . بهادر عبدی ، مسعود زارعی ، علیرضا حقیقی مهدی واعظی و چند تن از بازیکنان دیگر جز همان لیست سی درصدی هستند که باشگاه از آنها خواسته هیچ صحبتی را پیرامون این مسئله نداشته باشند. واقعیتی که وجود دارد اما فعلا پرداختن به آن مجاز نیست .
    هدایتی می رود، هدایتی می ماند
    باید مجددا به قضیه حسین هدایتی اشاره کرد . بحث واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو وزارت راه و صنایع بازتاب های فراوانی را داشت.آبی ها تجربه تلخی را با وزارت رفاه داشته اند با این وجود واگذاری مجدد این مجموعه به وزارت راه نمی تواند چندان در معادلات مدیریتی این تیم تاثیر گذار باشد. اما در پرسپولیس اوضاع به کل متفاوت است . آینده ای که هدایتی در پرسپولیس برای خود تجسم کرده با واگذاری این تیم به وزارت صنایع همخوانی ندارد. با توجه به مهلت afc او امید وار است سرخابی ها به صورت واقعی و نه صوری، به بخش خصوصی واگذار شوند و او بتواند با خرید بخشی از سهام پرسپولیس ، سرمایه گذرای اش را در این باشگاه وارد مرحله عملیاتی کند. از محرابیان وزیر صنایع گرفته تا معاونان او بحث واگذاری را تلویحا رد کرده اند اما اتفاقاتی که در پس پرده در حال رخ دادن است وضعیت دیگری راباز گو می کند ؛ پرسپولیس در نهایت به وزارت صنایع و معادن خواهد رسید و این می تواند پایانی باشد بر فعالیت های هدایتی در پرسپولیس. همین فضای گنگ و مبهم شرایطی را پدید می آورد که باعث شایعاتی می شود که در بطن آن ، مشکلات مالی پرسپولیس به شکل بی رحمانه ای خودش را عیان می سازد.
    زمین نامهربان اکباتان
    کدام مربی خارجی به پرسپولیس می آید؟ با کدام هزینه؟ این مهمترین پرسشی است که این روزها ذهن اعضا هیات مدیره را به خود مشغول کرده است اما در پس این دلمشغولی مشکل دیگری وجود دارد که نمی توان عدم موفقیت قرمزها را به آن بی ربط دانست. زمین شماره دو راه آهن به رغم نمای آبرومندانه اش بسیار سفت است. محسن خلیلی که با ورودش به ترکیب اصلی می تواند نیمی از مشکلات خط حمله را مرتفع کند، آیا قرار است با تمرین در چنین زمینی به امادگی لازم برسد ؟ پرسپولیس همان مجموعه رویایی که در ابتدای فصل گمان می رفت با این پتانسیل ، قادر به کسب هر سه جام پیش روی خود است حالا قادر نیست زمین مناسبی را برای تمرین پیدا کند. تنی چند از بازیکنان این تیم با اعتراض به زمین سفت اکباتان، خواهان تغییر زمین تمرین شده اند اما فعلا مشکلات فوق الذکر وجود دارند و نفس می کشند و بعید به نظر می رسد به این زودی ها شاهد حل شدن این مشکل باشیم. شاید با عبور از فصل زمستان و قدم گذاشتن به فصل بهار ، زمین راه آهن هم کمی مهربان و نرم شود اما مشخص نیست تا آن روز چه چیزی از تیم رویایی مانده باشد.
    باری گویا ماه عسل خیلی زود تمام شده و بازخوانی مشکلات این روزهای پرسپولیس به مثابه مرثیه ای است حزن انگیز بر پیکر مجموعه ای که خط ممتد در icu انتظارش را می کشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سهام پرسپولیس به مزایده گذاشته می‌شود

فوتبال- همشهری آنلاین:
    سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد پرسپولیس به صورت مزایده‌ای واگذار خواهد شد.
    به گزارش ایرنا، سازمان خصوصي سازي اعلام کرد سهام اين باشگاه که در حال حاضر متعلق با سازمان تربيت بدني است به بطور کامل (100درصد) در اسفندماه سال جاري به روش مزايده واگذار خواهد شد.

نکته حائز اهميت در جدول اعلامي از سوي سازمان خصوصي سازي، عدم تعيين ميزان سرمايه باشگاه پرسپولیس است.

سازمان تربیت‌بدنی هم از واگذاری پرسپولیس و استقلال به وزارت‌خانه‌های صنایع و رفاه خبر داده است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رحمان رضايي:
    ناتواني مهاجمان در گلزني به من مربوط نمي شود

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران در واكنش به انتقادهاي كارشناسان مبني بر اينكه با حضور وي تيم پرسپوليس به بازي دفاعي روي آورده است و كمتر هجومي بازي مي كند گفت: ناتواني مهاجمان پرسپوليس در گلزني به من مربوط نمي شود و من فقط يك مدافع هستم كه به وظيفه خودم عمل مي كنم.

رحمان رضايي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: خط دفاع پرسپوليس در دو مسابقه اخير نمايش قابل قبولي داشته است و هرچند در مقابل مس كرمان يك گل دريافت كرديم اما همان گل با خطاي هند وارد دروازه ما شد و من از اين بابت خوشحال هستم.

وي تصریح کرد: عده اي بي دليل از تيم پرسپوليس انتقاد مي كنند و در ابتداي فصل زماني كه پرسپوليس گل هاي زيادي مي خورد مدافعان را مقصر مي دانند و اكنون نيز كه خط دفاعي وضعيت بهتري پيدا كرده است گل نزدن مهاجمان را به مدافعان نسبت مي دهند و آنها را مقصر مي دانند كه تيم دفاعي بازي مي كند درحالي كه در هر دو نيمه بازي مقابل مس كرمان با 5 مهاجم روي دروازه حريف حمله مي كرديم و اگر نتوانستيم گل هاي بيشتري به ثمر برسانيم به دليل اين بود كه مهاجمان ما كم دقت بودند./

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اطلاعات حريفان آسيايي در اختيار كادر فني پرسپوليس قرار گرفت

خبرگزاري فارس: اطلاعات حريفان تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا در اختيار گروه آناليز و كادرفني اين باشگاه قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، گروه آناليزور تيم فوتبال پرسپوليس به همراه كادر فني در اولين اقدام براي شناسايي حريفان خود در ليگ قهرمانان آسيا، 50 گل زده و خورده تيم فوتبال الشباب عربستان را در 5 ماه گذشته و 4 بازي آخر اين تيم در رقابت‌هاي باشگاهي عربستان تهيه و مورد آناليز و بررسي قرار دادند.
    همچنين 63 گل خورده و زده تيم الغرفه قطر به همراه 7 بازي پاياني اين تيم در ديدارهاي دوستانه و ليگ قطر تهيه و مورد بررسي كادر فني قرار گرفت.
    كادر فني و گروه آناليزور پرسپوليس 6 سي دي از آخرين فيلم‌هاي بازي تيم الشارجه امارات و 42 گل زده و خورده اين تيم در سه ماه اخير را در اختيار گرفته است.
    قرار است قبل از رويارويي پرسپوليس با اين تيم‌ها، گروه آناليزور باشگاه با هماهنگي كادر فني افراد ويژه‌اي را براي ديدن بازي هاي اين تيم ها به كشورهاي عربستان،‌امارات و قطر بفرستد. اين در حالي است كه هنوز صعود الشارجه امارات قطعي نشده و اين تيم در بازي پلي آف بايد رودروي دمپوي هند قرار گيرد اما مسئولان پرسپوليس فرض را بر صعود الشارجه گرفته اند.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اگر استقلال مرا نخواهد،به پرسپوليس فکر مي کنم

مهاجم تيم فوتبال النصر امارات درباره آخرين وضعيت خود در اين باشگاه گفت: در جلسه شب گذشته(يکشنبه) به مسئولان النصر گفتم که اگر ظرف 24 ساعت آينده رضايتنامه ام را ندهند، تا ريال آخرپولم را از آنها خواهم گرفت.

رضا عنايتي مهاجم تيم فوتبال النصر امارات به خبرنگاران گفت: شب گذشته با مسئولان باشگاه اماراتي جلسه داشتم و به آنها گفتم که 24 ساعت زمان دارند تا رضايتنامه ام را صادر کنند.

وي درباره شايعه پرسپوليسي شدنش گفت: پيش از اين گفته ام که در ايران اولويت اولم استقلال است و اگر استقلالي ها مرا نخواهند به پيشنهاد پرسپوليس و صبا فکر مي کنم.

عنايتي درباره مذاکرات تلفني خود با اميرقلعه نويي گفت: رابطه من و آقاي قلعه نويي رابطه اي فراتر از معلمي و شاگردي است. رابطه ما قلبي است. استقلال شرايط خوبي دارد و در آسيا به ميدان خواهد رفت لذا خوشحال مي شوم که به تيم سابقم کمک کنم.

عنايتي در ادامه افزود: جر و بحث من با سرپرست النصر بوده و با مديران اين باشگاه مشکلي ندارم، به همين دليل آنها از من خواسته اند در تيم شان بمانم ولي در جلسه شب گذشته رسماً اعلام کردم که ديگر در النصر بازي نخواهد کرد. ضمناً به آنها گفتم اگر انعطاف به خرج مي دهم فقط به خاطر علاقه ام به بازي جام باشگاه هاي آسيا است.

وي در آخر گفت: ظرف امروز و فردا تکليفم مشخص مي شود، هر چند احساس مي کنم النصري ها وقت تلف مي کنند تا ليست استقلال به آسيا ارسال شده و من جابمانم.

همون بهتر که بری استقلال کسی تو یکی رو نمی خواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •