سلام می خواستم بدونم چطوری میتونم تم xدانلود کنم
سلام می خواستم بدونم چطوری میتونم تم xدانلود کنم
salam mikhastam bedonam chetori mitonam theme xbox download konam
سلام یه 360 خریدم به تاریخ 10 18 2009 . جاسپره ؟
حواسم نبوددرستش کردم .
Last edited by ali gamma; 02-06-2010 at 19:58.
حتما دیگه ... تو همین انجمن راههای زیادی برای فهمیدن نوع مادر بورد 360 هستن ... اونا رو هم چک کن ...
Last edited by .Behnam.; 02-06-2010 at 20:02.
یه دو تا سوال خیلی مهم دیگه
1.چطور میشه ریجن دسگامو تشخیص بدم ؟
2.سلام ایا واقعا تفاوتی بین کیفیت خروجی کابل vga با hdmi dvi وجود داره ؟ مانیتور من 19 و رزولوشن 900*1440 هستش . میخوام یکیش رو بخرم که خوب کیفیت بده . اگه hdmi dvi رو بگیرم باید یه audio adaptor هم بگیرم . می صرفه ؟ راسش نمیخوام خرج الکی کنم
Last edited by ali gamma; 02-06-2010 at 20:41.
الان همه جا پل هست
بازي پال بزار اجرا شد حله
یه دو تا سوال خیلی مهم دیگه
1.چطور میشه ریجن دسگامو تشخیص بدم ؟
2.سلام ایا واقعا تفاوتی بین کیفیت خروجی کابل vga با hdmi dvi وجود داره ؟ مانیتور من 19 و رزولوشن 900*1440 هستش . میخوام یکیش رو بخرم که خوب کیفیت بده . اگه hdmi dvi رو بگیرم باید یه audio adaptor هم بگیرم . می صرفه ؟ راسش نمیخوام خرج الکی کنم
سلام.
1. رو جعبش هست.
2. به نظر من VGA بگیرید دردسرش کمتر هست
1 - پشتش نوشته ، روی جعبش هم نوشته .
2 - علیک سلام !!!!!!! بله تفاوت وجود داره هوار تا ، ولی همه چیز به خودتون و وضع جیبتون بستگی داره .
به نظر من DVI بگیر چون کیفیتش از vga بیشتره(مثل HDMI) و ارزش پول اضافه رو داره .تو که این همه پول واسه خرید دستگاه رو دادی پس سعی کن حالا که مانیتورت ساپورت می کنه بیشترین لذت رو ببری.به نظر من گرافیک و تصویر عالی رو فدای یه مقدار پول نکن،چون پشیمون میشی
راستی اگر خریدی قیمت هم بگو
Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 22:34.
راستش ارکیده گرفتم 200 تومن ! طرف برا یه نفر خریده بود بهصورت هدیه حالا اون نخواسته بودش من ازش خریدمش .
Last edited by ali gamma; 02-06-2010 at 21:57.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)