گفتن مزدور به این و ان چیزی رو حل نمی کنه! بارها گفتم همه یک فکر نیستند، چندین بار گفتم به افکار هم احترام بگذاریم ، کیه که گوش کنه من شما و شما من نیستید.
جناب، یک عده که لقب کاربر حرفه ای بهشون دادید و یا دادند در چی حرفه ایند در توهین به بقیه؟ چون کاربر حرفه ای اند حق توهین به شعور و افکار این و ان رو دارند؟ عجب
Last edited by AVAVA; 14-04-2022 at 20:34.
سلام
من مجددا از همه ی دوستان عزیز خواهش میکنم که به سمت توهین به همدیگه پیش نریم، من علیرغم میل باطنیم مجبور به حذف چند پست به همراه پستی که جرقه ی این موارد رو زد شدم و بابتش خوشحال نیستم که در این رکود فعالیت در انجمن ها، چند پست هم به ناچار حذف شد...
به نظر من اگر انتفادی هم به حرف هم داریم در نقد اون حرف سخن کنیم نه در نقد شخص، چون در نهایت کار به توهین میرسه متاسفانه
پیشنهاد اینترنت ارزان قیمت برای اقشار کم برخوردار مثل دانشجو ها یا کم درآمد ها یا بیکار ها رو 2 روز پیش اینجا نوشتم اما یک عده تمسخر کردن و یک عده هم فحش دادن...
امروز معاون وزیر همین پیشنهاد رو داد!!!
وقتی میگم منطقی برخورد نمیکنید و تعصبی هستید و سریع توهین میکنید و برچسب میزنید برای همینه...
اینترنت ارزان قیمت برای افشار کم درآمد یک بخش کار هست، بخش دوم ، گرفتن هزینه اینترنت بیشتر از اقشاری هست که با اینترنت کار تجاری و پردرآمد میکنن... که متاسفانه بخش دوم احتمال اجراش کمه و مقاومت زیادی خواهد شد... چون کسانی که میلیاردی از اینترنت درآمد دارن، اصولا نفوذ هم دارن و زیر بار چنین طرح هایی نخواهند رفت!!
این خبر امروز:
رئیس رگولاتوری اعلام کرد: طرح وزارت ارتباطات برای جبران افزایش قیمت اینترنت
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تغییرات قیمت بستههای اینترنتی از تهیه برنامهای جبرانی برای اقشار کم برخوردار خبر داد.
سلام و وقت بخیر
انصافا یک پست بیارید که من به کسی توهین کردم یا برچسب زدم...
من دلیل خودم رو میارم ، چند نفر باهم شروع میکنن توهین و فحش دادن به من... بدون دلیل... انگار مثلا من حق شون رو خوردم یا پول اینا رفته تو جیب من...
فکر میکنن من پسر یکی از مسئولان هستم که ماهیانه خداتومن میریزن حساب من...![]()
شما ها حتی حضورتان در فروم توهین به دیگر کاربران به غیر از آوا خانم
بنده خودم جزء پرسنل شاتل م از این گرانی ناراحت
بعد تو چطوری ابراز خوشحالی میکنی
ابراز خوشحالی؟ ابراز خوشحالی نمیکنم و نکردم.. به عنوان یک واقعیت که افزایش هزینه اینترنت به خاطر تورم بالای چند سال اخیر اجنتاب ناپذیر بود رو پذیرفتم.
آقا بیخیال دیگه، حداقل به ریش سفید ما احترام بذورید و صلوات بفرستید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)