تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1503 از 2605 اولاول ... 503100314031453149314991500150115021503150415051506150715131553160320032503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,021 به 15,030 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه هایی که فعلا مخابرات رو ترک نمیکنند حواسشون باشه بعد از حجم مصرفی مشخص، پیگیرباشن چه بلایی سر نت میاد ، شاید اجازه دانلود بهتون بدن بعد یک قبض 5 برابری بیاد در خونه تون !!! از این دزدها بعید نیست.یعنی میگم نهایتا از حجم مشخص چند گیگ بیشتر دانلود کنید تا دوره بعد که قبض میاد بفهمید چی به چیه ؟ البته یکی از بچه ها تیکت زده در همین رابطه.

2. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لول! سرویس مزخرف مخابرات که نه میشه باش استریم کرد نه میشه گیم درست بازی کرد نه حتی یه جیمیل رو درست باز کرد با اون پینگ افتضاحش که فقط و فقط به درد دانلود اونم با کانکشن بالا میخوره تازه نه اونم همیشه بعد سرویس 2 مگ 80 گیگ! 1 مگ 40 گیگ!!!

این مسئولین مخابرات معلوم نیست چی استعمال می کنن!!!

با این پولی که من دارم میدم واسه این سرویس اشتغال بدون درنگ جمش می کنم اگه محدود کنن.

4. 6 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بچه هایی که فعلا مخابرات رو ترک نمیکنند حواسشون باشه بعد از حجم مصرفی مشخص، پیگیرباشن چه بلایی سر نت میاد ، شاید اجازه دانلود بهتون بدن بعد یک قبض 5 برابری بیاد در خونه تون !!! از این دزدها بعید نیست.یعنی میگم نهایتا از حجم مشخص چند گیگ بیشتر دانلود کنید تا دوره بعد که قبض میاد بفهمید چی به چیه ؟ البته یکی از بچه ها تیکت زده در همین رابطه.

هر چی هم به 2020 زنگ میرنیم کسی بر نمیداره .... به قول شما امکانش هستش بخواد ملت رو سر کیسه کنن ... اگر کسی میتونست زنگ بزنه و بپرسه شرایط جدیدشون رو خوب بود ...

6. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درسته حدس شما احتمالا حجم اضافی حساب میکنن
    و چون پولADSLرو قبض میاد این حساب رو کردن که مشترک بخاطر اینکه خطش قطع نشه مجبوره پرداخت کنه هر رقمی رو
    من که فردا میرم درخواست قطع سرویس رو میدم...

8. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

20 گیگ برای 512! دستشون درد نکنه واقعاً. خب من اگه نیاز به دانلود نداشتم که 512 نمیگرفتم! میرفتم یه 128 میگرفتم و روزی دو تا صفحه باهاش باز میکردم.
    بدبختی اینجاست که این همه بند و بساط دارن و چند میلیون مشتری، ولی نمیان قشنگ و شیک توی سایت بنویسن جریان چیه. دو روز دیگه اردیبهشت شروع میشه و هنوز نمیدونیم باید چیکار کنیم. حجم تموم میشه اینترنت قطع میشه؟ ادامه پیدا میکنه و سرعتش کم میشه؟ پول بیشتر باید بدیم؟ چقدر باید بدیم؟
    کلاً اینترنت محدود از نظر من بی معنی هست. یعنی حاضرم 256 نامحدود داشته باشم ولی چمیدونم 2 مگ محدود نه. مثل این دوستانی که تا یه صفحه رو باز میکنن وحشت میکنن و میگن چقدر عکس داره و الآن حجممون تموم میشه.

10. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من زنگ زدم 2020 دهنم سرویس شد تا جواب دادن 25دقیقه فقط تو صف بودم
    پرسیدم از چندین بار که سرویسهای نامحدود حجم براشون گذاشته شده؟ گفت نه
    البته مشکوک میزد و به نظر میرسید خودش هم خبر نداره...

بچه ها باز شما پیگیری کنید نتیجه رو اینجا اعلام کنید اگر واقعا همچیمپن داستانی پیاده شده باشه بریم تخلیه کنیم واقعا!

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلاً اینترنت محدود از نظر من بی معنی هست. یعنی حاضرم 256 نامحدود داشته باشم ولی چمیدونم 2 مگ محدود نه. مثل این دوستانی که تا یه صفحه رو باز میکنن وحشت میکنن و میگن چقدر عکس داره و الآن حجممون تموم میشه.
    اصلا استرسش باعث میشه زهرمار ادم بشه.من که حاضرم 64 نامحدود داشته باشم ولی حجمی نه.
    من زنگ زدم 2020 دهنم سرویس شد تا جواب دادن 25دقیقه فقط تو صف بودم
    پرسیدم از چندین بار که سرویسهای نامحدود حجم براشون گذاشته شده؟ گفت نه
    البته مشکوک میزد و به نظر میرسید خودش هم خبر نداره...

بچه ها باز شما پیگیری کنید نتیجه رو اینجا اعلام کنید اگر واقعا همچیمپن داستانی پیاده شده باشه بریم تخلیه کنیم واقعا!
    داداش حتمیه من دو بار امروز صحبت کردم هم فروش هم پشتیبانی.تازه برای تخلیه هم اطلاعات گرفتم.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 19-04-2015 at 13:56.

14. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خدا شاهده الان 2مگ هست سرویسم با این خط هم مصرفم به 80گیگ نمیرسه ولی اگر این داستان رو مخابرات عوضی پیاده کرده باشه من میرم تخلیه میزنم! اسگل که نیستم به جا نامحدود 80گیگ بدن بگن نامحدوده!!!

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا استرسش باعث میشه زهرمار ادم بشه.من که حاضرم 64 نامحدود داشته باشم ولی حجمی نه.

داداش حتمیه من دو بار امروز صحبت کردم هم فروش هم پشتیبانی.تازه برای تخلیه هم اطلاعات گرفتم.
    خوب داداش جان درباره رد کردن از اون حجم مورد نظر مخابرات هم پرسیدی؟ چی گفت؟ گفتن پول اضافه تر میگیرم ازتون اگر رد بشی اینترنت قطع میشه چی میشه؟

تخلیه رو گفت چند روز طول میکشه؟

18. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب داداش جان درباره رد کردن از اون حجم مورد نظر مخابرات هم پرسیدی؟ چی گفت؟ گفتن پول اضافه تر میگیرم ازتون اگر رد بشی اینترنت قطع میشه چی میشه؟

تخلیه رو گفت چند روز طول میکشه؟
    در مورد اینکه اگر رد کنی حجم رو چیزی نگفت یعنی گفت نمیدونم (ببین خودت بهتر میدونی کیا اونجا شدن پشتیبانی و بخش فروش دیگه) و همینش من رو ترسوند یک وقت 100 گیگ مصرف کنم بعد یک قبض 100-150 برای adsl ناااااااااااااااااااااااا اامحدود بیاد !! خوب درد داره اخه!
    دومی رو گفت اگر حضوری ثبت نام کرده باشی (که من حضوری رفتم) باید بری مرکز مخابرات درخواست بدی با کارت ملی صاحب خط و اخرین قبض پرداختی تلفن
    (قبض رو خیلی مطمئن نبود).البته اگر مستاجر باشی شاید چیز دیگه ای هم بخواد چون من خط و خونه ی پدرم هست

بچه ها من فکر نکنم اینها بخوان دوباره حجم نامحدود رو بگذارند، الان خیلی از تهرانی که نامحدود دارن شاید مثل ما دانلود نداشته باشن اونها اصلا براشون فرقی نمیکنه0برای همین فکر نکنم ریزش مشتری هاش خیلی زیاد بشه.من که فکر میکنم سریع باید مهاجرت کنم (منظورم جورجیا و تگزاس نبودها)

20. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •