دوستان تغییر DNS روی پینگ تاثیر میزاره ؟!
نه زیاد تاثیرگذار نیست...
ای کاش اینجا هم مثل چین بود، اتفاقا چین یکی از قوی ترین و عجیب ترین زیرساخت ها رو داره. کشوری که به بیش از 600 میلیون کاربر سرویس دهی میکنه و هیچ گونه مشکل افت سرعت، ناپایداری شبکه، قطعی های مکرر و... نداره چیز هایی که در ایران با حدود 45 میلیون کاربر شاهدش هستیم!!
پینگ مسقتیم به IP که طبیعتا تاثیری نداره اما پینگ گرفتن از سایت هایی مثل گوگل و سرعت وصل شدن به اونها تغییر میکنه.
یعنی الان این همه مشکل زیر سر این موضوع؟
عزیزدل یعنی شما خیال کردی اون مسوولینی که چپ و راست اینترنت و موبایل و ... رو در موارد کاملا بی مورد، بعنوان تهدید مطرح می کنند و براشم تند تند نسخه های شلغمی می پیچن، اون اندازه IQ دارن که موقع مقایسه با سایر کشورها به محسنات عملکرد اون کشورها هم توجه کنند؟
ببین یارو چطور اومده 99 درصد کاربران اینترنت ایران رو که طبق اصول امنیتی و Privacy درستی با نام مستعار لوگین میشن رو مجرم دونسته!!! و تصمیمات گاوآهنی مبتنی بر توهمات خودش رو با چین مقایسه کرده تا بخیال احمقانه ی خودش توجیه خوبی تراشیده باشه ولی باز خوبه خودش فهمیده چه --- خورده و از ترس رفتن آبروش حتی حاضر نشده اسمش یا اسم کارگروهی که چنین مصوبه ای رو اعلام کرده به رسانه ها بگه:
محتوای مخفی: استفاده از نام مستعار در اینترنت ممنوع!!!
چینی ها دسترسی به Gmail هم ندارند
همینطور فیسدوغ یوتیوب
عکسی بود که توش چینی ها نوشته بودند دو نوع اینترنت توی این دنیا وجود داره
اینترنت و
اینترنت چین
بنده خداها غافلا از ما
Last edited by sleeplessness; 08-02-2015 at 23:25.
در اینکه اکثر این افراد چیزی درک درستی از تکنولوژی ندارند شکی نیست. البته خیلی ها میدونن که دارن چی کار میکنن و فقط برای محک زدن افکار عمومی و مردم اینها رو مطرح میکنن که اگر مردم حساسیتی نشون ندادند طرح های خودشون رو عملیاتی کنند!
چین برای حمایت از کسب و کار داخی اش و اشتغال زایی چنین کاری کرده و پیرو همین سیاست هاست که بازار شرق آسیا رو سایت های مثل Baidu و QQ دارن تسخیر میکنند و در سطح جهانی هم سایت هایی مثل علی بابا و علی اکسپرس ظهور کردند. البته منظور من این نیست که در ایران هم بیان و چنین کاری کنند. در ایران اولا توانایی لازم برای ایجاد و ساخت چنین سایت هایی نیست ثانیا ده ها اولویت دیگه برای حمایت از کسب و کار داخلی و اشتغال زایی وجود داره و مثلا مسدود کردن گوگل جزو اولویت های آخر باید باشه. البته کارهایی هم که در اینجا صورت گرفته به نوعی باعث تقویت سایت های داخل کشور شده مثلا اگر یوتیوب مسدود نمیشد (که شخصا با مسدود کردنش مخالفم) به هیچ عنوان شبکه ای مثل آپارات نمیتونست به این موفقیت برسه و حتی از اون طرف اگر آمازون در ایران دفتر داشت و یا eBay تحریم نمیکرد سایتی مثل دیجی کالا قطعا موفقیت امروز رو نداشت. به هر صورت منظورم این هست که برای حمایت از کسب و کار داخل یک کشور گاهی چنین اقداماتی لازمه ولی تایید میکنم نه در فضای فعلی ایران که اینترنتش 100 جور مشکل کمیتی و کیفیتی داره!
بچه هایی که طرح کمپین 1 مگ سالانع شبانه دار هستین ،شبانه ماکزیمم سرعت دانلودتون چنده؟؟؟؟؟؟؟
حد اکثر روی 130. هست.
مال من که 2 مگ کمپین یکساله است ، حداکثر 100 شبانه سرعت دارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)