تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1503 از 4751 اولاول ... 503100314031453149314991500150115021503150415051506150715131553160320032503 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,021 به 15,030 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با مدیریت یا کارشناس امور استانها صحبت کن.(021-23099)
    تاثیرش خیلی بیشتره
    من که تماس گرفتم . اصلاً هیچی به هیچی . فقط بلدن بگن بررسی میکنیم . گزارش میکنیم و ...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سرعت و پینگ الان خیلی خوبه

ولی تا ساعت میشه 1 شب میره زیر 30 کیلو.

3. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من به یه نتیجه رسیدم که شاتل یه دو سه روز سرعت 50% از کاربر ها رو افزایش میده بعد دو سه روز سرعت 50 درصد باقی و نصف اولی رو کاهش میده مثل این که امکان نداره سرعت همه کاربرها همزمان خوب باشه....

5. 2 کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پدرام جان (pedram-sad)
    فکر کنم اسمتون همینه (امیدوارم ناراحت نشید که به اسم نوشتم . من اسمم محسن ـه )
    ببینید . حرف شما درست ولی اینکه نشد کار . حالا چون گوش نمی دن ما هم هیچی نباید بگید . دلیل نمی شه که هر کی هر چی گفت یا هر کاری کرد ما سکوت کنیم . به نظر من آدم باید حق خودش رو از دهنه شیر هم بگیره .
    حتی اگر جواب ندن و توجهی نمی کنن . ولی باید بهشون اعتراض کنیم . من یه آشنا دارم توی شاتل . اون می گه : اصلا اینطور نیست . درسته که شاتل شرکت بزرگیه ولی به کیفیت خیلی اهمیت می ده . ویکی از مراحل استخدام در این شرکت داشتن روابط عمومیه بالا و توجه به مشکل دیگران ( مشترکین ) هست . شعارشون اینکه " باید توی ایران نامبر وان باشن و بمونن "
    شما مطمئن باش حداکثر تا هفته ی دیگه مشکل خیلیا حل میشه ( البته گفتن حداکثر تا 20 روز ) . این آشنای ما که خودش توی قسمت فنی ـه میگه : تمامیه کاراش ردیفه و تا یکشنبه مشکلات رفع میشه . البته نمی شه گفت مشکل همه ولی قزوین 100 % تا یکشنبه ردیف میشه .
    تازه اگر هم مشکلمون رفع نشه خیلی راحت isp رو تعویض می کنیم .( پس شاتل گنده بدون مشتری ، یعنی وجود خارجی نداره ) .
    من پیشنهاد می کنم که دوستان به اعتراضات خودشون بیشتر توجه کنن و حتالمقدور تلفنی با پشتیبانی در تماس باشن .
    ما پیروزیم 100 %

7. این کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پدرام جان (pedram-sad)
    فکر کنم اسمتون همینه (امیدوارم ناراحت نشید که به اسم نوشتم . من اسمم محسن ـه )
    ببینید . حرف شما درست ولی اینکه نشد کار . حالا چون گوش نمی دن ما هم هیچی نباید بگید . دلیل نمی شه که هر کی هر چی گفت یا هر کاری کرد ما سکوت کنیم . به نظر من آدم باید حق خودش رو از دهنه شیر هم بگیره .
    حتی اگر جواب ندن و توجهی نمی کنن . ولی باید بهشون اعتراض کنیم . من یه آشنا دارم توی شاتل . اون می گه : اصلا اینطور نیست . درسته که شاتل شرکت بزرگیه ولی به کیفیت خیلی اهمیت می ده . ویکی از مراحل استخدام در این شرکت داشتن روابط عمومیه بالا و توجه به مشکل دیگران ( مشترکین ) هست . شعارشون اینکه " باید توی ایران نامبر وان باشن و بمونن "
    شما مطمئن باش حداکثر تا هفته ی دیگه مشکل خیلیا حل میشه ( البته گفتن حداکثر تا 20 روز ) . این آشنای ما که خودش توی قسمت فنی ـه میگه : تمامیه کاراش ردیفه و تا یکشنبه مشکلات رفع میشه . البته نمی شه گفت مشکل همه ولی قزوین 100 % تا یکشنبه ردیف میشه .
    تازه اگر هم مشکلمون رفع نشه خیلی راحت isp رو تعویض می کنیم .( پس شاتل گنده بدون مشتری ، یعنی وجود خارجی نداره ) .
    من پیشنهاد می کنم که دوستان به اعتراضات خودشون بیشتر توجه کنن و حتالمقدور تلفنی با پشتیبانی در تماس باشن .
    ما پیروزیم 100 %
    اینم شد کار ؟ چرا تعویض ؟ شاتل رو تعویض میکنیم و از این رو به اوونرو میکنیم . یا مثل بچه آدم میاد سرویس میده . یا جوری باهاش برخورد میکنم (میکنیم بگم بهتره ) که بیاد درست سرویس بده .

9. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز همیشه تو اینجور شرکتا بالاخره باید حواسشون باشه به پر و پای یکی مثل من نپیچن . اینا هرچی هم غول باشن خودم گوششون رو میپیچونم که بفهمن وقتی من مشترکشون هستم حق ندارن حداقل مرکز مخابراتی من و همه اطرافیان مشکل داشته باشن . باید بفهمن وقتی بهشون میگی آدرسو نگاه کن و بفهم مال این حرفا نیستین همون موقع بگه من غلط کردم الان پهنای باندت رو میکنم 1 مگ مطمئن باش من از طریق مدیریت سازمان تنظیم مقررات اقدام میکنم نه از طریق عادی
    خسته نباشی همچین خومپوز در کدی گفنم الان پسر محمودی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها من دیشب از ساعت 1 تا ساعت 7 گذاشته بودم روی دانلود وقتی صبح پا شدم دیدم هر چی دان کرده رو از ترافیکم کم کرده وقتی هم که زنگ زدم جواب درستی ندادن و حالا هم که نوشته سایت در حال بازسازی مال کس دیگه ای هم اینطوری شده ؟؟؟

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Art 1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انگاری برا من ریچ هست . کانکت شدنم هم همین حدود 1 ثانیه طول میکشه .(انگار برعکس همه چی، تو این 1 مورد شانس بام یاره فعلا )

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز همیشه تو اینجور شرکتا بالاخره باید حواسشون باشه به پر و پای یکی مثل من نپیچن . اینا هرچی هم غول باشن خودم گوششون رو میپیچونم که بفهمن وقتی من مشترکشون هستم حق ندارن حداقل مرکز مخابراتی من و همه اطرافیان مشکل داشته باشن . باید بفهمن وقتی بهشون میگی آدرسو نگاه کن و بفهم مال این حرفا نیستین همون موقع بگه من غلط کردم الان پهنای باندت رو میکنم 1 مگ مطمئن باش من از طریق مدیریت سازمان تنظیم مقررات اقدام میکنم نه از طریق عادی
    شما چند روزه فقط داری حرفشو میزنی خب یه کاری بکن ببینیم چی کار میکنی

بچه های آرت؟؟؟!!!!این چه وضعشه؟برخی مرکزهای مخابراتی شمال تهران که پولشون از پارو بالا میره زیاد شده شرق غرب اینور اونور نمیدونم چرا برا من زیاد نشده!!!فکر کنم با بچه های زیر میدون آزادی حال نمیکنن

زنگ زدم میگه سرعت شما کمتر از حدیه که باید باشه؟میگم نه!!!میگه پس چرا شکایت داری
    میخواستم بگم باید برای همرو زیاد کنه اگه قراره فقط برا بعضیها باشه گه میخوره زیاد کنه!!!

14. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ECO 512 :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •