من که تماس گرفتم . اصلاً هیچی به هیچی . فقط بلدن بگن بررسی میکنیم . گزارش میکنیم و ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که تماس گرفتم . اصلاً هیچی به هیچی . فقط بلدن بگن بررسی میکنیم . گزارش میکنیم و ...
سرعت و پینگ الان خیلی خوبه
ولی تا ساعت میشه 1 شب میره زیر 30 کیلو.
دوستان من به یه نتیجه رسیدم که شاتل یه دو سه روز سرعت 50% از کاربر ها رو افزایش میده بعد دو سه روز سرعت 50 درصد باقی و نصف اولی رو کاهش میده مثل این که امکان نداره سرعت همه کاربرها همزمان خوب باشه....
پدرام جان (pedram-sad)
فکر کنم اسمتون همینه (امیدوارم ناراحت نشید که به اسم نوشتم . من اسمم محسن ـه)
ببینید . حرف شما درست ولی اینکه نشد کار . حالا چون گوش نمی دن ما هم هیچی نباید بگید . دلیل نمی شه که هر کی هر چی گفت یا هر کاری کرد ما سکوت کنیم . به نظر من آدم باید حق خودش رو از دهنه شیر هم بگیره .
حتی اگر جواب ندن و توجهی نمی کنن . ولی باید بهشون اعتراض کنیم . من یه آشنا دارم توی شاتل . اون می گه : اصلا اینطور نیست . درسته که شاتل شرکت بزرگیه ولی به کیفیت خیلی اهمیت می ده . ویکی از مراحل استخدام در این شرکت داشتن روابط عمومیه بالا و توجه به مشکل دیگران ( مشترکین ) هست . شعارشون اینکه " باید توی ایران نامبر وان باشن و بمونن"
شما مطمئن باش حداکثر تا هفته ی دیگه مشکل خیلیا حل میشه ( البته گفتن حداکثر تا 20 روز ) . این آشنای ما که خودش توی قسمت فنی ـه میگه : تمامیه کاراش ردیفه و تا یکشنبه مشکلات رفع میشه . البته نمی شه گفت مشکل همه ولی قزوین 100 % تا یکشنبه ردیف میشه .
تازه اگر هم مشکلمون رفع نشه خیلی راحت isp رو تعویض می کنیم .( پس شاتل گنده بدون مشتری ، یعنی وجود خارجی نداره) .
من پیشنهاد می کنم که دوستان به اعتراضات خودشون بیشتر توجه کنن و حتالمقدور تلفنی با پشتیبانی در تماس باشن .
ما پیروزیم 100 %
اینم شد کار ؟ چرا تعویض ؟ شاتل رو تعویض میکنیم و از این رو به اوونرو میکنیم . یا مثل بچه آدم میاد سرویس میده . یا جوری باهاش برخورد میکنم (میکنیم بگم بهتره ) که بیاد درست سرویس بده .
خسته نباشی همچین خومپوز در کدی گفنم الان پسر محمودی.
بچه ها من دیشب از ساعت 1 تا ساعت 7 گذاشته بودم روی دانلود وقتی صبح پا شدم دیدم هر چی دان کرده رو از ترافیکم کم کرده وقتی هم که زنگ زدم جواب درستی ندادن و حالا هم که نوشته سایت در حال بازسازی مال کس دیگه ای هم اینطوری شده ؟؟؟
Art 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاری برا من ریچ هست. کانکت شدنم هم همین حدود 1 ثانیه طول میکشه
.(انگار برعکس همه چی، تو این 1 مورد شانس بام یاره فعلا )
شما چند روزه فقط داری حرفشو میزنی خب یه کاری بکن ببینیم چی کار میکنی
بچه های آرت؟؟؟!!!!این چه وضعشه؟برخی مرکزهای مخابراتی شمال تهران که پولشون از پارو بالا میره زیاد شده شرق غرب اینور اونور نمیدونم چرا برا من زیاد نشده!!!فکر کنم با بچه های زیر میدون آزادی حال نمیکنن
زنگ زدم میگه سرعت شما کمتر از حدیه که باید باشه؟میگم نه!!!میگه پس چرا شکایت داری
میخواستم بگم باید برای همرو زیاد کنه اگه قراره فقط برا بعضیها باشه گه میخوره زیاد کنه!!!
ECO 512 :
![]()
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)