مبعلی بیاد خوبه یه بازیساز حرفه ای هست
ولی ما دروازه بان و مدافع خوب می خواهیم
البته برای فصل بعد دیگه دچار مشکل نمی شیم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مبعلی بیاد خوبه یه بازیساز حرفه ای هست
ولی ما دروازه بان و مدافع خوب می خواهیم
البته برای فصل بعد دیگه دچار مشکل نمی شیم
نخیر دوست من نصف قهرمانی تیم مال کاشانیه اگه اون نبود مثل همین امسال سریع قطبی میرفت این کاشانی بود که قطبی و از همه مهمتر بازیکنا رو نگه داشت و نگذاشت انگیزشون رو از دست بدن کاشانی به نظر من واقعا انسان معرکه ای هست از نظر برخورد هیچکی نبود که با کاشانی مشکل داشته باشه همه باهاش خوب بودن و ازش تعریف میکردن اگر امسال کاشانی میموند قطعا تیم به این وضعیت عمرا دچار میشد .
خودتونم میدونید تا وقتی قطبی بود با اون همه حاشیه تیم بد نتیجه نگرفت تازه با اون همه ناداوری در چند بازی اوایل فصل و فاصله اش با صدر جدول از الان حداقل کمتر بود اما قطبی توی ایران با این همه حاشیه به یه نفر مثل کاشانی نیاز داشت که باهاش باشه و بتونه این حاشیه ها رو کمتر کنه و یا حداقل انگیزه بازیکن ها رو نگه داره .
شاید این هفته بیاید شاید ..........................
نگاه کن 4 تا زبون نفهم 40 میلیون طرفدار رو چه جوری سر کار گذاشتن !!
من خودم خیلی با مظفری زاده حال میکنم اصلا با بقیه داورها فرق میکنه اشتباهاتش خیلی کمتر هست نسبت به بقیه داورا اما مشکل اینجاست که این بازی دربی است و اگه داور یه اوت رو اشتباهی بگیره همه میریزن سرش چه برسه به صحنه های مشکوک پنالتی و کارتهای زرد و قرمز .....سعید مظفری زاده
فکر کنم بتونه
یا شاید فاجعه
خدا کنه با این کارشون مظفری زاده رو به فنا ندن
آقا این بمب خبری که قرار بود دوشنبه 3 هفته پیش منفجر بشه چرا منفجر نمیشه ؟!!
چی کار دارند میکنند پس ؟!! آپولو هوا میکنند ؟!!!!
ای کاش از فولاد نمیبردیم تا بهونه ای برای نگه داشتن پیروانی نداشته باشند
به خدا با این سرمربی به هیچ جایی نمیرسیم
پس این هدایتی با این پولداریش چرا یه آدم حسابی نمیاره ؟؟؟
من با علاقه خیلی زیادی که به پرسپولیس دارم دوست دارم با پیام ببازه ! حداقل پیروانی که می ره ... اگه تا داربی سرمربی عوض نشه احتمال خیلی زیاد می دم که استقلال ما رو ببره ...
دوستان .. استقلال داره خوب بازی میکنه و البته شانس هم یارشه فراوون ! .. دور ، دور اوناس .. دور قلعه نوعی ..
شانس .. چیزی که فصل قبل شاید خیلی کم داشتنش .. و ما هم کم داشتیم .. ( شش امتیاز و .. )
اما .. اینا ذاتا بالانشینی بهشون نمیاد .. به گروه خونیشون نمیخوره .. مثل سپاهان ..
شاید اون بالا بمونن .. شاید اصلا قهرمان هم بشن ..
اما ..
من از روییدن خار سر دیوار دانستم ... که ناکس کس نمیگردد بدین بالانشینی ها .. !
ایشالا ما هم به زودی برمیگردیم سر جای اصلیمون ..
چقدر قشنگ . elmoدستت درست
مصطفوي در گفت و گو با فارس:
آوردن مربي خارجي براي پرسپوليس فقط وقت تلف كردن است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: نميدانم چرا به كادر فني پرسپوليس فرصت نميدهند چرا كه مذاكره براي آوردن سرمربي خارجي فقط وقت تلف كردن است.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيم فوتبال پرسپوليس در اين شرايط حساس فقط نياز به آرامش دارد و مسئولان اين تيم بايد از پيرواني حمايت كنند.
وي افزود: مربيان بزرگ دنيا شايد به ايران بيايند اما آيا ميتوانند در اين شرايط به خوبي پرسپوليس را هدايت و تيم را موفق كنند؟ من با قاطيعت مي گويم هرگز نمي توانند؛ چرا كه يك مربي نياز به وقت دارد تا به موفقيت برسد.
مصطفوي ادامه داد: پرسپوليس فقط يك مربي تمرين دهنده ميخواهد كه كنار پيرواني كار كند. تصميمي غير از اين پرسپوليس را دچار ضرر و زيان خواهد كرد.
مصطفوي خاطرنشان كرد: التهاب در كادر فني و بازيكنان به ضرر اين تيم است. پرسپوليس تا چند وقت ديگر بايد در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند. اميدوارم با تلاش هيات مديره، اين تيم هرچه سريعتر به شرايط آرماني برسد.
منم با مظفری زاده موافقم. باز از بقیه خیلی بهتره. ولی ایشالا که مشکلی پیش نمیاد و همه چی به خوبی و خوشی و با برد پرسپولیس تموم میشه.
مظفری زاده اصلا
پارسال سر بازی با سپاهان داشت قهرمانی از ما می گرفت و فقط شانس آورد دقیقه 96 گل زدیم
بازی پرسپولیس و صبا و اون پنالتی که گرفت
بازی پرسپولیس سایپا و....
به نظر من ترکی از همه مناسب تر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)