آخرین سوال رو هم بپرسم دیگه!
می گم، ایشون خودش شبکه Wireless به صورت Built-in نداره؟
آخه می خوام وصلش کنم به Lap Top، نمی خوام با کابل شبکه اش وصلش کنم.
لپ تاپم شبکه Wireless داره. واسه این باید کارت جدا بخرم یا خودش داره؟
تنکس
آخرین سوال رو هم بپرسم دیگه!
می گم، ایشون خودش شبکه Wireless به صورت Built-in نداره؟
آخه می خوام وصلش کنم به Lap Top، نمی خوام با کابل شبکه اش وصلش کنم.
لپ تاپم شبکه Wireless داره. واسه این باید کارت جدا بخرم یا خودش داره؟
تنکس
نه نداره و باید جدا بخری.
قیمتش هم حدود 120 تومن هست.
مرسی.
یکی دیگه: چرا این جناب Live که بهش وصل میشم، همش میگه Can'i sign in to messenger؟
چجوری مسنجرش رو OK کنم؟
تنکس
از الان دیگه افزایش قیمت شروع میشه.
یک سری به این لینک هم یزن قیمت فورشگاهش الان با ارسال و ریختن آخرین فریمور 341 هزار تومان هست.
(این تبلیغ نیست . تا حالا از این فروشگاه خرید نکردم ولی میدونم که شرکت dc معتبر و قدیمی هست)
فاصله ها رو بردارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یکسال و نیم هست که همه جا عمودی گذاشتمش و تا حالا هم سقوطی نداشته و سرجاش وایستاده
البته اگه بچه کوچیک هست که بیاد و دست بزنه ، قضیه فرق داره
خیلی از لایو و کلا قصد شما واسه رفتن لایو چیزی نمیدونم اما فقط خواستم بگم که اگه سرعت و پینگ اینترنتتون اونه فکر نکنم بتونید خوب آنلاین بازی کنید.
بازی آنلاینش فعلاً زیاد مهم نیست!
فعلاً یه Adventure ه!
یه چتی بکنیم و ...
بخوام بازی کنم، می رم یه درستش رو می خرم!
حالا با این ارور چه کنم؟
مرسی
سلام بچه ها خوبین
آقا چیزی هستش که کنسول رو تو حالت عمودی نگه داره - یعنی منظورم اینکه محکم تر نگه هش داره - که یه موقع این بچه نیوفته کار دستمون بده - تو حالت عمودی تعادلش کمتره دیگه
البته اگه بچه کوچیک هست که بیاد و دست بزنه ، قضیه فرق داره
خوب حالا فکر کن بچه هستش چی کار کنیم و می خوام عمودی بزارم
پایه ای چیزی نداره که امکان افتادنش به صفر برسه
ممنون مرسیخ
شما بزار جایی که دور از دست رس اطفال باشه!!!![]()
چطوری بازی رو باید روی هارد کپی کنم؟؟؟
وقتی دسک بازی رو توی دستگاه میزاری میتونی دکمه Y رو بزنی که بری توی Game Details و اونجا یک گزینه داره فکر کنم به اسم Install to Hard Drive و وقتی بزنی ، شروع میکنه به کپی کردن بازی.
اگه داشبوردت قدیمی تر هست و وقتی دیسک میزاری این گزینه ها (دکمهX واسه Eject و.. ) نمیاد .
بروی توی قسمت Games Library و اونجا اسم بازی که گذاشتی توی دستگاه پیدا کن و انتخاب کن و گزینه Install to Hard Drive رو انتخاب کن.
تا به حال حتی یک مورد 3 چراغه در برد جاسپر گزارش نشده !
البته 3 چراغه دلایل زیادی داره ، یکیش اینه که کابل برق یا تصویر رو درست متصل نکنید که این نوع از سه چراغه شدن بی خطر هست .
ولی سه چراغه ای که به خاطر حرارت بالا و در نتیجه ذوب شدن مدار ، توی برد های جاسپر تا به حال گزارش نشده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)