تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1502 از 1547 اولاول ... 50210021402145214921498149915001501150215031504150515061512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,011 به 15,020 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

با این نظرت مخالفم، اینترنت چیزی نیست که بشه واسش برای ملت موارد تفکیکی ایجاد کرد.
    زیرساخت یک اینترنت رو دولت ان کشور پیاده سازی و برای ان هزینه می کنه نه اینکه دست تو جیب ملت کنه و با افتخار این شرکت ها بگن افزایش سرعت اینترنت منوط به افزایش هزینه های ان است!
    ملت دارند به ریال پول در میارن ولی در خرج کردن نگاهشون به نرخ دلار هست که چقدر میره بالا، ملت ما ملتی اند که هم از درون و هم از برون تحریم اند، از خارج شرکت های بزرگ تحریمیم و از داخل که همه میدونیم
    افزایش هزینه های اینترنت اجتناب ناپذیر بود اما اخه اینطوری؟ این مصداق نامردی هست، بخاطر همین بازم میگم که با این نظرت مخالفم
    دوست عزیز،
    در همه جای دنیا، دولت ها به طرق مختلف دست در جیب مردمان میکنن..

بودجه کشورهای غربی چطور تامین میشه؟ با مالیات های سنگین از شهروندان خودشون... اصلا هم ظلم نیست.. چه ظلمی؟ کسی که مثلا کارخانه داره و ماهی حداقل 1 میلیارد درآمد داره.. خب این داره هوا رو الوده میکنه... داره از زیرساخت کشور استفاده میکنه که کسب درآمد میکنه... از زیر ساختی که من و شما سهم مون رو (حالا چه با پول نفت چه با مالیات یا تورم!!) دادیم که اون جاده کشیده شده.. اون زیرساخت اینترنت بهش داده شده... جز اینه؟
    حالا از 1 میلیاردی که درمیاره، 200 میلیون بده مالیات... چه اشکال داره؟ اون 200 میلیون خرج مجددا زیرساختی بشه که خود کارخانه از اون کسب درآمد کرده

چرا یک پزشک از جاده و زیرساخت و اینترنت استفاده کنه اما مالیات نده؟ آخرش همین میشه که سرمایه دارها با سرمایه همین مملکت... با کارگر همین مملکت ، میلیاردی پول درمیارن اما 2 زار مالیات به زور میدن و دودش میره چشم من و شما قشر متوسط یا فقیر...

وگرنه این ویلا ها و این ماشین خارجی ها چطور مثل قارچ رشد کرده؟ چون یک عده دارن از زیرساخت و کارگر ارزان و یارانه انرژی مفت و ارزان این مملکت که سهم من و شما داخلش هست استفاده میکنن اما حاضر نیستن 30 درصد درآمدشون رو مالیات بدن(یعنی بخشی از چیزی که از همین مردم گرفتن رو به خود مردم بدن)

حرف شما عجیبه ... اصلا کار به جمهوری اسلامی و خوب و بد ندارم... اما اگر یک دولت از شهروندان مالیات نگیره پس چطور درآمد کسب کنه؟ این شیوه ای که کشورهای با اقتصاد داغون دارن میرن جلو مثل ایران و ونزوئلا و کوبا و ....... عاقبت نداره... شده وضعیت فعلی... پولدار پولدار تر، فقیر فقیر تر...

شما میگی افزایش قیمت اینترنت درست نبوده؟ دمت گرم... حرفت درسته.. برای ما قشر عادی نباید گران میشد یا در این حد گران نمیشد ... جاش باید از سمت شغل هایی که از اینترنت استفاده میکنن و میلیاردی پول درمیارن جبران میشد و از اونا بیشتر میگرفتن... اونا دارن از زیرساختی استفاده میکنن و پول درمیارن که من و شما پولش رو دادیم.. پس الانم سهم شون رو بدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

نکته مهم اضافه کنم:

حالا یکی نیاد بگه خب طرف کارخانه داره یا فلان شغل رو داره و درآمد بالا داره ، خب به ما چه ، یا مگر حسودی و این حرفها....
    نه آقا ، من اصلا مخالف نیستم و اصلا ماهی 100 میلیارد تومن درآمد داشته باشه... حرف من اینه که از زیرساخت و کارگر ارزان و انرژی و خوراک ارزان این مردم و مملکت استفاده کردی، از 100 میلیارد سود، 20 یا 30 میلیاردش رو به عنوان مالیات برگردون به مردم... تا صرف زیرساخت و همین مردمی بشه که به وسیله شون 100 میلیارد تومن در اوردی...

همه جای دنیا هم همینه... منتها الان در ایران فشار فقط رو قشر متوسط و ضعیف هست... چون بابای کارخانه دار یا فلان شغل از من و شما و سهم و پول من و شما استفاده میکنه و روز به روز پولدار تر میشه و به زبان ساده، مردم رو پله کرده تا سود ببره...

چرا باید هزینه اینترنت یک کارخانه دار یا پزشک یا فلان نماینده شرکت خارجی در ایران با یک دانشجو و محقق یا بیکار یکی باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز،
    در همه جای دنیا، دولت ها به طرق مختلف دست در جیب مردمان میکنن..

بودجه کشورهای غربی چطور تامین میشه؟ با مالیات های سنگین از شهروندان خودشون... اصلا هم ظلم نیست.. چه ظلمی؟ کسی که مثلا کارخانه داره و ماهی حداقل 1 میلیارد درآمد داره.. خب این داره هوا رو الوده میکنه... داره از زیرساخت کشور استفاده میکنه که کسب درآمد میکنه... از زیر ساختی که من و شما سهم مون رو (حالا چه با پول نفت چه با مالیات یا تورم!!) دادیم که اون جاده کشیده شده.. اون زیرساخت اینترنت بهش داده شده... جز اینه؟
    حالا از 1 میلیاردی که درمیاره، 200 میلیون بده مالیات... چه اشکال داره؟ اون 200 میلیون خرج مجددا زیرساختی بشه که خود کارخانه از اون کسب درآمد کرده

چرا یک پزشک از جاده و زیرساخت و اینترنت استفاده کنه اما مالیات نده؟ آخرش همین میشه که سرمایه دارها با سرمایه همین مملکت... با کارگر همین مملکت ، میلیاردی پول درمیارن اما 2 زار مالیات به زور میدن و دودش میره چشم من و شما قشر متوسط یا فقیر...

وگرنه این ویلا ها و این ماشین خارجی ها چطور مثل قارچ رشد کرده؟ چون یک عده دارن از زیرساخت و کارگر ارزان و یارانه انرژی مفت و ارزان این مملکت که سهم من و شما داخلش هست استفاده میکنن اما حاضر نیستن 30 درصد درآمدشون رو مالیات بدن(یعنی بخشی از چیزی که از همین مردم گرفتن رو به خود مردم بدن)

حرف شما عجیبه ... اصلا کار به جمهوری اسلامی و خوب و بد ندارم... اما اگر یک دولت از شهروندان مالیات نگیره پس چطور درآمد کسب کنه؟ این شیوه ای که کشورهای با اقتصاد داغون دارن میرن جلو مثل ایران و ونزوئلا و کوبا و ....... عاقبت نداره... شده وضعیت فعلی... پولدار پولدار تر، فقیر فقیر تر...

شما میگی افزایش قیمت اینترنت درست نبوده؟ دمت گرم... حرفت درسته.. برای ما قشر عادی نباید گران میشد یا در این حد گران نمیشد ... جاش باید از سمت شغل هایی که از اینترنت استفاده میکنن و میلیاردی پول درمیارن جبران میشد و از اونا بیشتر میگرفتن... اونا دارن از زیرساختی استفاده میکنن و پول درمیارن که من و شما پولش رو دادیم.. پس الانم سهم شون رو بدن
    گرفتن مالیات از شهروندان حق طبیعی یک دولت هست، بله گرفتن مایات باعث میشه دولت بتونه در خیلی زمینه ها خدمات بهتری به مردم ارائه کنه و سیستم دریافت مالیات هم بر اساس درامد هم درسته تا اینجا مشکلی نیست
    مشکل جایی شروع میشه که همه مشکلات راه حلشون به جیب ملت برمیگرده ، همه میدونیم روز و روزگاری بود که همین شاتل اینترنت 128 کیلوبیت رو ماهی 3 گیگ حجم واسش میداد که دلاریش حدودا 10 دلار میشد چرا از این ظرفیت درامد برای توسعه زیرساخت کشور بهره ای گرفته نشد؟ ما که فقط شاتل رو نداشتیم شرکت های دیگه هم بودند
    اینکه ادم فکر کنه افزایش هزینه های اینترنت باعث سرمایه گذاری در ریل اینترنت کشور میشه یکم بی فکری هست این شرکت ها فقط به جیب خودشون فکر میکنن! اگر مصوبه تنظیم مقرارت نبود تا حالا هم به روش قدیم اینترنت رو به خورد ملت میدادن یعنی دهه 80
    من گفتم افزایش هزینه ها اجتناب ناپذیر بود یعنی گرون شدنش رو همه میدونستیم که میشه ولی دو برابر؟

4. 3 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

گرفتن مالیات از شهروندان حق طبیعی یک دولت هست، بله گرفتن مایات باعث میشه دولت بتونه در خیلی زمینه ها خدمات بهتری به مردم ارائه کنه و سیستم دریافت مالیات هم بر اساس درامد هم درسته تا اینجا مشکلی نیست
    مشکل جایی شروع میشه که همه مشکلات راه حلشون به جیب ملت برمیگرده ، همه میدونیم روز و روزگاری بود که همین شاتل اینترنت 128 کیلوبیت رو ماهی 3 گیگ حجم واسش میداد که دلاریش حدودا 10 دلار میشد چرا از این ظرفیت درامد برای توسعه زیرساخت کشور بهره ای گرفته نشد؟ ما که فقط شاتل رو نداشتیم شرکت های دیگه هم بودند
    اینکه ادم فکر کنه افزایش هزینه های اینترنت باعث سرمایه گذاری در ریل اینترنت کشور میشه یکم بی فکری هست این شرکت ها فقط به جیب خودشون فکر میکنن! اگر مصوبه تنظیم مقرارت نبود تا حالا هم به روش قدیم اینترنت رو به خورد ملت میدادن یعنی دهه 80
    من گفتم افزایش هزینه ها اجتناب ناپذیر بود یعنی گرون شدنش رو همه میدونستیم که میشه ولی دو برابر؟

ممنون از توضیح شما، والا نظر من همانی که خدمتتون گفتم. باید از کسانی که از اینترنت درآمد زیاد کسب میکنن میگرفتن و اینترنت رو برای افرادی عادی گرون نمیکردن... اینجوری هم شرکت های اینترنتی افزایش درآمد داشتن ، هم اینترنت برای اقشار آسیب پذیر گرون نمیشد، هم عدالت رعایت میشد و کسانی که از اینترنت و زیرساخت همین مردم کسب درآمد هنگفت میکنن سهم شون رو به مردم میدادن.

6. این کاربر از Shervan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

اون روز بیمارستان بودم و داشتم تابلو رو نگاه میکردم که پزشکان وقتی عمل میکنن وضعیت بیمار رو می نوشت..

مثلا از صبح تا ظهر که اونجا بودم یک متخصص چشم حدودا 10 تا عمل آب مروارید انجام داد... خب هر عمل رو 3 تومن (حدودی میگم) براش بزاره ، میشه 30 میلیون یک صبح تا ظهر... خدا بهش برکت بده، من حسود نیستم، درس خونده و زحمت کشیده و حالا کسب درآمد میکنه... اما حرف من اینه: این پزشک از کدام زیرساخت استفاده میکنه؟ از زیرساختی که ما مردم ایران هزینه شو دادیم... درسته؟ حالا یا با پول نفت یا با مالیات یا با تورم... تا اینجا قبول؟؟؟ نیروی کار هم که ماشالله در ایران مفت هست و دستمزد ها پائینه.... این آقای پزشک از چه آب و برقی استفاده کرده؟ خب آب و برق که قیمتش واقعی نیست... یارانه من و شما روش هست...
    تو درآمدی که داره سهم من و شما قشر متوسط و فقیر داخلش هست.. پس باید از 20 میلیون درآمد راحت 7-8 میلیون مالیات بده... که این پول مجددا وارد چرخه بشه و باهاش زیرساخت رو گسترش داد...
    اما این پولدارا که مالیات نمیدن... اتفاقا بیشترین مقاومت رو در برابر عادلانه شدن وضعیت اقتصاد همین قشر متوسط و فقیرر میکنن... که اتفاقا وضعیت فعلی به ضررشون هست... وضعیت فعلی پولدار رو داره پولدار تر میکنه بدون این سهم و مالیاتش رو بده..

هنر داری؟ پول در بیار .. نوش جانت.. اما سهمی که از مردم گرفتی رو بخشی شو به مردم برگردون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو خیلی دلقکی و من واقعاٌ درباره این جدی هستم. ( احتمالاٌ خوب می دونی داری چی می گی ) تو داری اساس های یک کشور دموکرات را برای ایران که دارای یک حکومت اسلامی فاسد، متحجر و مجرم است بر می شماری در حالی که چنین حکومتی از میلیارد ها دلار درآمد نفتی نه تنها برای اداره ی کشور و آبادانی اون استفاده نکرد و نمی کنه که هیچ، برای ویران کردن و عقب افتاده کردن اون استفاده می کنه بطوریکه ارز کشور از کم ارزشترین ارزهای جهان هست البته بهتر است بگوییم بی ارزشترین ارز جهان و هزاران فساد دیگر که همه ی شما کاملاً به اون آگاه هستید. کشوری که فاسد ترین سیستم اداری و مجریه و قضایی را در بین کشور های جهان داره و تو داری درباره پرداخت کردن مالیات در آن صحبت می کنی انگار که ما در یک کشور دموکرات با سیستم سالم زندگی می کنیم. تو و امثال تو حتی به پول نفت هم راضی نمی شوند و حالا می خوان با قشنگ جلوه دادن مالیات مثل کشورهای دموکرات پرداخت اون را یک وظیفه مدنی و حتی انسانی جلوه بدهند. سیستم فاسدی که حتی از مالیات ها برای پر کردن جیب خودش استفاده می کنه.
    تو از گران شدن اینترنت اندوهگین نیستی و برای این موضوع اینجا نیستی، تو اومدی اینجا درباره یه چیز دیگه صحبت کنی.
    یک کاربر درباره هزینه ی اینترنت پیش از طرح افزایش حجم اینترنت ( به این دلیل که فقط وقت آن رسیده بود تا مردم بیشتر در اینترنت وقت بگذرانند و سرگرم بشوند چونکه بیش از این مردم سابق ساکت نبودند ) در چند پست پیشتر صحبت کرد و اشاره خوبی به موضوع هزینه ی اینترنت کرد. در اون زمان اینترنت 2 مگابیتی با 5 گیگابایت حجم را تا معادل 20 دلار به مردم می فروختند حرفی از توسعه و شر و ور های دیگه نبود. اون یه دزدی سازمان یافته بود که سود های هنگقتی رو به جیب حکومت و عاملان مثلاٌ خصوصی شون ریخت. اما حالا حرفی از اون زده نمیشه. از همان پول هایی که اون موقع جمع کردند می تونند تا دهها سال اینترنت حتی بسیار ارزانتر به مردم ارائه بدهند. حالا فکر می کنید آیا این کار را می کنند XD
    نه، در عوض یکی از اونها اینجا پیداش می شه و از محاسن مالیات و زیبایی های اون و دورنمایی از زندگی مرفح بواسطه مالیات در یک کشور اسلامی فاسد صحبت و توهم سازی می کنه.
    Last edited by shahram83; 13-04-2022 at 13:32.

9. 15 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقا اینجا ناظم نداره؟؟
    این بحث ها چه ربطی به گرونی نت داره؟؟
    شروع کننده تمام اینها هم کاربر shervan هست

11. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اون روز بیمارستان بودم و داشتم تابلو رو نگاه میکردم که پزشکان وقتی عمل میکنن وضعیت بیمار رو می نوشت..

مثلا از صبح تا ظهر که اونجا بودم یک متخصص چشم حدودا 10 تا عمل آب مروارید انجام داد... خب هر عمل رو 3 تومن (حدودی میگم) براش بزاره ، میشه 30 میلیون یک صبح تا ظهر... خدا بهش برکت بده، من حسود نیستم، درس خونده و زحمت کشیده و حالا کسب درآمد میکنه... اما حرف من اینه: این پزشک از کدام زیرساخت استفاده میکنه؟ از زیرساختی که ما مردم ایران هزینه شو دادیم... درسته؟ حالا یا با پول نفت یا با مالیات یا با تورم... تا اینجا قبول؟؟؟ نیروی کار هم که ماشالله در ایران مفت هست و دستمزد ها پائینه.... این آقای پزشک از چه آب و برقی استفاده کرده؟ خب آب و برق که قیمتش واقعی نیست... یارانه من و شما روش هست...
    تو درآمدی که داره سهم من و شما قشر متوسط و فقیر داخلش هست.. پس باید از 20 میلیون درآمد راحت 7-8 میلیون مالیات بده... که این پول مجددا وارد چرخه بشه و باهاش زیرساخت رو گسترش داد...
    اما این پولدارا که مالیات نمیدن... اتفاقا بیشترین مقاومت رو در برابر عادلانه شدن وضعیت اقتصاد همین قشر متوسط و فقیرر میکنن... که اتفاقا وضعیت فعلی به ضررشون هست... وضعیت فعلی پولدار رو داره پولدار تر میکنه بدون این سهم و مالیاتش رو بده..

هنر داری؟ پول در بیار .. نوش جانت.. اما سهمی که از مردم گرفتی رو بخشی شو به مردم برگردون...
    اخوی این ها غریبه نیستن همه خودین
    مالیات نباید بدن که
    پزشکان سهمیه ای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اقا اینجا ناظم نداره؟؟
    این بحث ها چه ربطی به گرونی نت داره؟؟
    شروع کننده تمام اینها هم کاربر shervan هست
    آره این کاربر فقط هدفش اینه بحث را از گرونی نت منحرف کنه به چیزایی نامربوط دیگه

15. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

تاپیک اینترنته یا تاپیک بحث سیاسی؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •