شکایت از بسته های تشویقی ایرانسل؟!
مگه داریم؟!
شکایت به وزیر فایده نداره..در جواب شما خیلی صریح میگه بسته های تشویقی اپراتور هست و هر کاری که خودش بخواد میتونه انجام بده.
------
بهترین کار اینه یه مدت از ایرانسل بسته نخریم.
شکایت از بسته های تشویقی ایرانسل؟!
مگه داریم؟!
شکایت به وزیر فایده نداره..در جواب شما خیلی صریح میگه بسته های تشویقی اپراتور هست و هر کاری که خودش بخواد میتونه انجام بده.
------
بهترین کار اینه یه مدت از ایرانسل بسته نخریم.
تشویقی بود یعنی؟
پس هیچی چون یک مدت مشتری کم بشه دوباره میذاره
من خودم سیمکارتم همراه اوله زیاد درجزیان طرحهای ایرنسل نیستم
با توجه به حذف بسته شبانه الان بهترین بسته توی ایارنسل یاهمراه اول چیه؟ برای دانلود شبانه؟
به نظرم ایرانسل به خاطر یه باگ بسته های شبانشو حذف کرد....قبلا یه طرح 1 طرح شبانه 1 گیگ زده بودم همزمانم یه طرح 50 مگ روزانه + 150 مگه شبانه 2 شب تا 2 ظهر داشتم.... اینجوری حجم 1گیگ شبانه رو میشد تو روزم استفاده کنی... یا مثلا اگه 24 گیگ شبانه رو میزدی و اون طرح روزانه رو... میشد 24 گیگ شبانه رو تو روز تا 2 ظهر استفاده کرد!!!
برای من چن بار همنجوری طرح زدم و بدون مشکل از نت شبانش تو روز استفاده کردم! ایرانسل کلا عادتشه. یه مدت یه طرح خوب میزنه تا با استقبال مردم مواجه میشه طرحو برش میداره.... باز که تحریم میشه!!! باز طرح جدید میزاره....
Last edited by matr!x_2008; 17-07-2015 at 13:42.
سلام دوستان ، من قصد خرید این مدل مودم ایرانسل رو دارم ، میخواستم از دوستانی که این مدل رو دارن و یا کسانی که
اطلاعاتی درباره خوب بودن و یا مشکل دارن بودن این نوع مودم دارن در اختیار من بذارن ممنون میشم ، چون من میخوام به
صورت موقت برای 3 ماه این مدل رو خریداری کنم به صورت دست دوم.
![]()
نخرید آقا نخرییییید
شمایی که میای هی قیمت مودم میگیری
بسته میپرسی فلان خوبه یا بده
ایرانوِل همتون رو جیگر فرض کرده
پس دیگه نخرییییید از ایرانوِل
اینجا که ماییم تو اصفهان چند ماهه کیفیتت ایرانوِل روز و شب تعطیله نیمی از مواقع قطعه بقیه اش هم سرعت زیر 50کیلو
اصفهان که واقعا کیفیت 3g بد هست
خیابان کاشانی اصلا رنگ 3g هم به خودش ندیده است
بقیه نقاط هم انقدر قطع و وصل و ناپایدار هست که کلا نامید شدم و کنار گذاشتمش
Last edited by 123sat2; 17-07-2015 at 15:49.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عیدی ایرانسل به مشترکاش!!!... این اپراتور با خودش چند چنده؟![]()
از دوستان کسی نیست جوابی بده برای استفاده در کرج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان همونطور که میدونین از اول شهریور قرار همراه اول هم به جمع 3G ها بپیونده . ایرانسل هم اکنون سرویسش رو به صورت تستی عمومی کرده . همراه اول هم در حال تست سرویس هست اما این تست عمومی نیست و طی پاسخی که خود همراه اول به من داد ، قراره از 1 شهریور سرویس 3G رو برای همه کاربرانش فعال کنه
دوستان این واسم ایمیل اومده چه معنی داره
ایرانسل بسته های 12 شب تا 12 ظهر و 9 شب تا 9 صبح و 2 شب تا 2 بعد ظهر رو برداشت حالا چیکار کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)