تو تنظیمات مودم دستکاری نشده!؟ آخه این میگه ADSL2+ شده 2ADSL سرعت دست یافتنی کم شده که![]()
تو تنظیمات مودم دستکاری نشده!؟ آخه این میگه ADSL2+ شده 2ADSL سرعت دست یافتنی کم شده که![]()
سلام-- از دیروز این شمکل شده که توضیح می دهم--
من یک سیم تلفن مستقیما از دم درب به مودم و تلفن کشیدم هیچ مشکلی نبود مثل تصویر اول---اما از دیروز تلفن خش خش شده--تلفن و مودم و اسپلیتر را به دم درب بردم چراغ adsl روشن و ثابت وتلفن صدای صاف وشفاف--اما وقتی می ایم همین کار را در رایانه ام انجام میدهم وقتی سیم با اسپیلتر به مودم وصل است سرعت کم(تصویر دوم) و چراغ adsl ثابت اما وقتی تلفن را به اسپیلتر وصل می کنم چراغ adsl خاموش می شود چون تلفن خش خش می کند فاصله رایانه و تلفن تا دم درب 10 متر بیشتر نیست-پس چرا دم درب چراغ مودم ثابت و تلفن صافبود اما و جلوی رایانه این مشکل از دیروز به وجود امده- به نظر شما سیم که کشیم از دم درب اتصال دارم وباید عوض کنم--نمی دان چکار کنم؟؟؟
راستی من دیدم اینجوری است مودم را ریست سخت افزاری از پشت-تنظیمات را مثل همیشه انجام دادم--مشکلی است؟؟
این هم نویز مودم در حالتی که تلفن کشیده شده---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کارشناسی یکماه قبل اومد تو همین فروم گفت 17 بهمن مشهد و قم و چند شهر دیگر به شبکه ملی اطلاعات وصل میشن سرعت میره بالا پینگ میاد پایین
حالا نگاه کن از دیشب اینترنت پوکیده
نه تنها مخابرات بلکه ایرانسل و همراه اول هم این وضعیت رو دارن
واقعا داغون شده من که از پارس دارم اعصابم خورد شده
از قطعی و کندی
خبر خوب واسم خودم .
انشا... فــردا میرم که تخلیه پورت کنم .
میرم واسه های وِب .
با اینکه خطم فعلیم تا سال 95 شارژ زمانی داره ولی دیگه اصلا نمیتونم تحملش کنم .
سلام دوستان
چند وقتی است حدود یه هفته
اینترنتم سایتهایی مثل ورزش سه ، آپارات ، تبیان ، بلاگفا و .... رو بازنمی کنه ولی گوگل و یاهو .... ( سایتهای خارجی ) را راحت باز میکنه به 2020 که زنگ میزنم اولش میگه مشکل از خودتون است ولی بعدش که تماس رو قطع می کنم بلافاصله درست میشه الان چند روزی است کارم شده اول به 2020 زنگ بزنم بعد وبگردی کنم
تا حالا کسی دیگه ای هم همچین مشکلی داشته ؟ مشکل از چی میتونه باشه ؟
وقتی آقایون روز روشن صراحتا از اینترنت چین تعریف و تمجید میکنن چه توقعی باید داشت
تبیان و بعضی خبررسانی های داخلی ir. رو منم دیدم باز نمیکنه
عملا بزور مردم رو دارن بسمت استفاده از فندق شکن سوق میدن
فعلا های وب هم همینطوریه و اوضاع بهتری نداره
دوستان امروز که اینترنتم خوب شده خیلی خوب انشاالله که همینجوری بمونه
همون سایتهایی که دیشب گفتم باز نمی کردند الان با سرعت خیلی بیشتر از قبل باز می کنند فکر کنم اینترانت ملی یه کارایی داره میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)