تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1502 از 4105 اولاول ... 502100214021452149214981499150015011502150315041505150615121552160220022502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,011 به 15,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

امکان داره با دیپلم کسی بیفته خدمت رو نیروی ارتش تهران؟!(بجز آموزشی)
    الان برای دیپلم تو ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی چه درجه ای میدن؟ برای کاردانی چه درجه ای میدن؟
    باتشکر
    سلام یکی جواب میده به سوالام؟ هر چی گشتم پیدا نکردم جواب سوالم رو اگر میشه درجه بندی (همراه تصویر)براساس مدرک های تحصیلی رو تو سپاه ،ارتش،نیروی انتظامی رو توضیح بدید.
    Last edited by Iranian boy10; 08-04-2013 at 13:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوست عزیز من یک نکته رو در مورد شما بگم که بد نیست بدونی. شما چون مرزبانی هستی، اگه فرضا بیافتی یکی از پاسگاههای مرزی یا کلا یک پاسگاه عملیاتی، مرخصی هاتون نسبتا خیلی زیاده. شاید چیزی حدود 45-15 یا مثلا 60-15 (البته خیلی زیاد منظورم نسبیه) یعنی مثلا 50 روز 60 روز سر خدمتی بعدش که مثلا یکی از سربازا از مرخصی اومد(یعنی نوبتت شد) 15 روز میری مرخصی. جاهای عملیاتی اینجوریه. یعنی سال 89 که اینجوری بود، الانم فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشه
    بله الان فهمیدم. طبق خبر زیر به نقل از سردار کمالی مناطق عملیاتی 45-10 شده مرخصیش. البته باید دقت کنید مقدار 45 یکم تقریبیه و برای اینکه کسی به مرخصی بره باید سرباز قبلی از مرخصی برگشته باشه. یعنی اون 45 روز میتونه از 40 تا 50 روزمتغیر باشه و اون 10 روز هم با تشویقی و تو راهی و... شاید تا 14 روز هم قابل افزایش باشه.

لینک خبر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام یکی جواب میده به سوالام؟ هر چی گشتم پیدا نکردم جواب سوالم رو اگر میشه درجه بندی (همراه تصویر)براساس مدرک های تحصیلی رو تو سپاه ،ارتش،نیروی انتظامی رو توضیح بدید.
    به نظر من امکان داره چرا نداشته باشه؟ البته مثل اینکه شما گفتی به جز آموزشی. یعنی چی این حرف؟؟ امکان نداره آموزشیت یه نیرو باشه یگانت یه نیروی دیگه
    تو نیرو انتظامی دیپلم ها هم سرباز صفر می شن با اجازت! مگر اینکه یه دوره کد فرمالیته مخابرات بخوری میشی گروهبان 2 .... البته تو نیرو انتظامی فرق درجه ی سرباز کمه... البته من الان با فوق لیسانس دارم دوباره میرم امیدوارم امیدوارم امیدوارم یه فرقی به حالمون بزارن .

تو ارتش دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم سرجوخه میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من یه سوالی برام مدتهاست بی پاسخ مونده:

نیروی انتظامی، ارگانی که متولی برقراری نظم تو جامعه ست، چرا باید یکی از بی نظم ترین سازمانهای این مملکت باشه. نمونه ش همین بی احترامی ها، عدم رعایت سلسله مراتب توسط پرسنل کادر و......

این سوال شاید جوابی نداشته باشه، من بیخود دنبال جوابشم
    Last edited by naser2012; 08-04-2013 at 14:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من امکان داره چرا نداشته باشه؟ البته مثل اینکه شما گفتی به جز آموزشی. یعنی چی این حرف؟؟ امکان نداره آموزشیت یه نیرو باشه یگانت یه نیروی دیگه
    تو نیرو انتظامی دیپلم ها هم سرباز صفر می شن با اجازت! مگر اینکه یه دوره کد فرمالیته مخابرات بخوری میشی گروهبان 2 .... البته تو نیرو انتظامی فرق درجه ی سرباز کمه... البته من الان با فوق لیسانس دارم دوباره میرم امیدوارم امیدوارم امیدوارم یه فرقی به حالمون بزارن .

تو ارتش دقیقا نمی دونم ولی فکر می کنم سرجوخه میدن
    یعنی چی کد فرمالیته مخابرات؟ واسه دیپلم کامپیوتر چنین چیزی میشه؟(آخه من فعلاً کاردانییم سوال کس دیگرو میپرسم.)
    Last edited by Iranian boy10; 08-04-2013 at 13:59.

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

دوست عزیز من مال سپاه رو داشتم که برات عکس گرفتم میذارم

8. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یعنی چی کد فرمالیته مخابرات؟ واسه دیپلم کامپیوتر چنین چیزی میشه؟(آخه من فعلاً کاردانییم سوال کس دیگرو میپرسم.)
    کد فرمالیته مخابرات یعنی اینکه او عزیزانی که من دیدم و دیپلم بودن و دوره کد مخابرات خورده بودن و تو نیرو انتظامی خدمت می کردن، کاری که تو یگان انجام می دادن هیچ ربطی به مخابرات نداشت. اکثرا هم پست می دادن. فرمالیته یعنی الکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

دوست عزیز من یک نکته رو در مورد شما بگم که بد نیست بدونی. شما چون مرزبانی هستی، اگه فرضا بیافتی یکی از پاسگاههای مرزی یا کلا یک پاسگاه عملیاتی، مرخصی هاتون نسبتا خیلی زیاده. شاید چیزی حدود 45-15 یا مثلا 60-15 (البته خیلی زیاد منظورم نسبیه) یعنی مثلا 50 روز 60 روز سر خدمتی بعدش که مثلا یکی از سربازا از مرخصی اومد(یعنی نوبتت شد) 15 روز میری مرخصی. جاهای عملیاتی اینجوریه. یعنی سال 89 که اینجوری بود، الانم فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشه
    دستت درد نکنه یه پاسخ حسابی گرفتم حتی اگه اجرا نشه!!!!!

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان امسال من میخوام واسه کاردانی بخونم مردکم دیپلم کامپیوتر هست. به نظرتون چون شنیدم تو سپاه با دیپلم راحت تر پذیرش میشی ,امسال برم دنبال بسیجی فعال و تکمیلی به جای ادامه تحصیل که شانس واسه پذیرش تو سپاه داشته باشم؟(همین که تو شهر خودتی + اموزشی نداری کافیه واسه پذیرش تو سپاه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم تو خدمت با چی صورت رو اصلاح میکنن؟؟؟ تیغ یا ماشین؟
    آقا جواب اینم بدین ممنون میشم آخه من به ریش خیلی حساسم و نمیتونم نگه دارم حتی یه ذره!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •