پس بین همینا یکیشو حتما میخرم.فقط پنلشون جدا میشه دیگه؟یا نه؟![]()
پس بین همینا یکیشو حتما میخرم.فقط پنلشون جدا میشه دیگه؟یا نه؟![]()
ببخشین یه سوال کسی بلد بهترین تنظیمات اکولایزر دستی پایونر 3650 رو واسم بنویسه ممنون میشم
دوستان راهنمایی plz
سلام
به نظر من دست به اکولایزرها نزنید و بزارید رو حالت فلت.لود رو هم روی مید قرار بدید.SLA رو هم روی منفی2
دوست گلم منظورتون از ساب داشته باشه یعنی BASS داشته باشه درسته؟
ببینید اگر قدرت بالا نیاز داشته باشید باید هزینه رو افزایش بدید و از اسپیکرهای قوی همراه آمپلیفایر استفاده نماید.
ولی اگر کیفیت صدای خوب ولی نه حجم بسیار بالا نیاز دارید با یه پخش 7056 کن وود و یه اسپیکر 7158 جی وی سی میتونید تا محدوده ولوم 25-6 صدای سالمی داشته باشید.اگر بتونید یه آمپلیفایر حدود 75-100 وات نیز براش تهیه نمائید که به مراتب کیفیت صدا بهتر میشه. ولی بدون آمپ هم عرض کردم صدای خوبی خواهید داشت.
پخش 7056 قیمتش 530 تومن هست و 7158 هم حدود 200-210
پخش کن وود X400 هم با توجه به خروجیهای مناسبی که داره میتونه گزینه بعدی قرار بگیره که 350 تومن. هست.
دوستانی که در شهرستانها تشریف دارن و بعضی لوازم رو نمیتوانند گیر بیارند به من pm بدن تا براشون تهیه و ارسال کنم.
درخدمتتون هستم.
اقا x400 تو بازار مشهد پیدا میشه؟ چون محصول جدیدی هستش و تازه وارد شده
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام آقا حمید x700 هم اومده با بلوتوث قیمت 480
یه کامپوننت خوب مثل هرتز 165xl اما قیمت حدود 300 چیزی هست الپاین SPS-571A یا SPG-17CS چطوره
یه آمپلی با یه ساب حجم بیس نرم می خوام خودم نظرم رو هرتز. Hx250d یا الپاینSWS-1043D چطوره
Last edited by hesabdarrasmi; 28-05-2014 at 09:33.
عزیزان اگر من بخوام بودجه رو از 500 بیشتر کنم حداقل چقدر باید بیشتر بذارم یه چیزی شبیه Pioneer AVH-165DVD بگیرم که صفحه ال سی دی داشته باشه؟
Last edited by ArashMiniStar; 27-05-2014 at 17:37.
سلام دوست عزیز.برید یه سرچ بکنید اگر موجود نبود امر بفرمائید براتون تهیه و ارسال کنم.
من هنوز ندیدم.
برای تهیه کامپوننت و ساب اگر عجله نداری صبر کن.خبرت میکنم.
حدودا 680 تومن هست.
سلام دوستان
من قصد دارم یه سیستم کیفیتی برای سمند سورنم جمع کنم. البته خیلی آماتورم.
سیستم های قبلی که رو ماشین های قبلی داشتم اینا بود:
هد یونیت پایونیر 6050 با کواکس mtx و یه آمپ که روی یک ال نود بود که فروختم رفت.
بعد یه پراید صندوق دار که هد یونیت 7150 با کنوود 718ex و امپ 5203 کنوود داشتم که اینم فروختم رفت.
اینارو گفتم بدونید که با چه صداهایی آشنایی دارم.
اما هیچ کدوم از اینا راضیم نکرد.
الان یه سورن گرفتم که می خوام یه سیستم در حدود 1.5 تا 2 براش جمع کنم البته می دونم رقم کمیه اما فعلا" نمی تونم بیشتر هزینه کنم.
برای هد یونیت پایونیر 9650 یا کنوود 8019 در نظر دارم اما بیشتر نظرم روی 9650 است حالا تا نظر دوستان چی باشه؟
برای عقب نمی خوام برش کاری کنم و می خوام سایز استاندارد ببندم که فکر کنم 16 بخوره. البته نظر خودم کامپوننت هست به دلیل تفکیک صدای بهتر حالا چه کامپی باشه با چه آمپی با شما دوستان.
برای درهای جلو هم فکر کنم 13 بخوره البته کامپ نه یه باند گرد می خوام.
البته سورن خودش تیوتر داره نمی دونم بدرد بخوره یا نه.
اگه با این بودجه بشه یه سیستم کیفیتی با یه بیس نرم داشته باشم که خیلی خوبه اما اگه بیس نداشته باشم شاید بتونم یه ساب با یه بیس نرم هم تهیه کنم.
خودم مدتیه دارم این فروم و فروم های دیگه رو مطالعه می کنم و علاوه بر برند های معروف، برندهایی مثل گلیدن و موسکونی و .. رو هم دوستان پیشنهاد میدن.
حالا به نظر شما با این بودجه چه سیستمی می تونم جمع کنم؟
سلام
دوستان ی آمپ کنوود 8105 دارم م دنبال ی ساب میگردم که قوی تر و بهتر از 3012 باشه تو رنج قیمتی حداکثر 400 تومن , چ سابهایی پیدا میشن تو این رنج قیمتی؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)