کرک نداره و اینو از نت دانلود کردم
کرک نداره و اینو از نت دانلود کردم
دوسته عزیز شما به سایت سافت گذر یه سر بزن.ممکنه چون شما به صورت rar دانلود کردین بخشی از فایل ها از بین رفته باشه.بهتر بود به صورت توررنت دانلود می کردین.راستشو بخوای نمی دونم دیگه چی بگم ولی بازم به دایرکست مشکوکم.بهرحال بهتره یه نسخه دیگشو دانلود کنی.
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم اگه بخوام یه بازی رو دونفره انجام بدم احتیاج به نرم افزار خاصی دارم ؟ مثلا من جنرال رو با سیستم دوستم خیلی راحت 2 نفره از طریق شبکه بازی میکنم ولی بازی هایی مثله ارباب حلقه ها یا most wanted رو هر کاری کردم نتونستم یعنی اسم کامپیوترا میاد ولی join نمیشه
شاید سوالم یک مقدار بی ربط باشه ولی متاسفانه تو فروم Sim 3 که رفتم اونقدر ورژن های مختلف و پچ های متنوع داشت که آخر سر چیزی نفهمیدم
اگر ممکنه یک کرک سالم از نرم افزار Sim 3 معرفی کنید که هم بشه باهاش بازی رو راحت نصب کرد هم پلاگین ها و پچها و...
ممنون
دوسته عزیز وقتی اسم ها میاد ولی وارد نمیشه خب حتما بازی مشکل داره.چون حتی اسم ها هم میاد.
بازی MostWanted که مشکلش فرق می کنه . برای بازی کردن اون باید برید تو قسمت تنظیمات IP و Getway دستگاه خودتون و هر کسی رو که می خواهید باهاش بازی کنید رو به این صورت تنظیم کنید 1.1.1.1
اما برای بقیه بازی ها یه کمی برای شبکه شدن بازی ها سیستم شما هم دخیل هست و بازی هایی که حجم اونا بالاهست یا در طول بازی حجمش زیاد میشه مشکل ساز میشن
شما مدل دستگاهت رو بگو تا بشه راهنماییت کرد .
سلام.من موقع نصب بازی یه مشکل دارم اکثر بازیهایی که نصب میکنم و میخوام اجرا کنم میگه openal32.dll از روی کامپوترت گم شده.میرم دانلودش میکنم ولی بازم پیامهایی مثل این ظاهر میشه:the procedure entry can’t locate file in openal32.حالا باید چی کنم؟البته fixer هم گرفتم ولی باید رجیستر بشه تا کار کنه.لطفا راهنمایی کنید بچه ها.چی کنم؟؟؟؟![]()
درود
من تو اجرا call of duty4 multiplayer مشکل دارم، ولی single بازی بدون مشکل اجرا میشه.
کسی می دونه مشکل از چیه؟!
کسی جواب منو نمیده؟؟؟
ببین این کارت رو راه نمیندازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)