تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1502 از 3195 اولاول ... 502100214021452149214981499150015011502150315041505150615121552160220022502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,011 به 15,020 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

مزخزف ترین دیسک همین PLAY BOX ـه !!! کافیه یه بار اونو بذاری و ببینی چه صدایی ایجاد میکنه !!!

2 - خیر
    پس مطمئنی کپی ایرانی بهتر از PLAY BOX ؟
    البته صداش رو قبول دارم ولی خدا می دونه اون تو چه خبره
    یه کم قبول کردنش سخته ها.البته این فقط نظر منه دلیل بر درست بودنش نیست
    خب البته تجربه شما خیلی بیشتر از منه
    Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 10:18.

2. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

بچه ها شما بازی های PLAY BOX( کپی مالزی) رو چند می خرید و به غیر از توپخونه جای دیگه میشه پیدا کرد؟
    عمودی گذاشتن صرف نظر ازجریان هوا باعث آسیب به لنز دستگاه نمیشه؟

دوست عزیز کلی دیسک های کپی واسه لنز ضرر داره. شما بهتر هست به فکر هارد باشید.

من خودم دیسک های PLAY BOX سو خیلی قبول دارم و همون موقعه ای که فقط PLAYBOX تو بازار بود خریداری میکردم و بعد از 2 سال بازی با این دیسک ها هیچ مشکلی هم پیش نیومد
    Last edited by joykiller360; 02-06-2010 at 10:11.

4. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوست عزیز کلی دیسک های کپی واسه لنز ضرر داره. شما بهتر هست به فکر هارد باشید.

من خودم دیسک های PLAY BOX سو خیلی قبول دارم و همون موقعه ای که فقط PLAYBOX تو بازار بود خریداری میکردم و بعد از 2 سال بازی با این دیسک ها هیچ مشکلی هم پیش نیومد
    خب منم میگم PLAY BOX بهتره(البته از خیلی ها شنیدم) و نمی گم بده فقط میگم به غیر از توپخونه دیگه از کجا میشه خرید و شما چند می خری؟
    ولی دوستمون A.N.A.P میگن خوب نیست والبته به قول شما کلا دیسک کپی ضرر داره
    والبته شدیدا تو فکر هارد هستم.
    رو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه نصب کرد و رو هارد 120 چند تا میشه نصب کرد؟
    Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 10:17.

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام دوستان.من يه سوال داشتم:
    يكي از دوستان يه XBox گرفته بود با برد جاسپر 8 ماهم داشت دستگاهشو و اينكه روزي 2 ساعت يا كمتر بازي ميكرد.دستگاهش 3 چراغ قرمز داده!
    حالا سوال من:3 چراغ تنها دليلش سوختن دستگاهه يا دليل ديگه اي هم داره؟
    کلا سه چراغ قرمز که میاد و به اصطلاح دستگاه 3 چراغ میشه دلیلش ارور های ناشناخته هستن یعنی هر چیزی ممکن هست .
    خود من یکدفعه دستگاه رو باز کردم که فریمور درایوش رو عوض کنم و وقتی بستم (البته بیخیال آپگرید شدم ) سه چراغ قرمز دادو وقتی دوباره بازش کردم و بستم دوباره دستگاه درست شد.
    اون سه چراغ معروف که اکثرا میشناسیم و واسه بازی زیاد و بیشتر توی فالکون ها هست و دلیلش هم یک قطعه ای هست گوی مانند که بر اثر گرما آب میشه.
    راهش هم یک وسیهله ای بود که اسمش رو یادم رفته ولی کارش این بود که دوباره اون حالت گوی مانند رو به قطعه بر میگردوند و البته جاهایی که تعمیر قطعات الکترونیک دارن این وسیله رو دارن(اسمش هویه نمیدونم چی چی بود)

سلام
    تو سایت ایکس باکس نوشته بود که رو الایت 300 تا بازی بیشتر اجرا میشه نسبت به آرکاد درسته؟؟!!!
    به مانیتور فلت وصل کنم کیفیتش کم نمیشه؟؟؟!
    کلا به تلویزون سی آر تی وصل میشه؟ کابلش توش هست یا باید بگیرم؟؟
    ممنون
    مورد اول شاید دلیلش وجود هارد باشه ولی در مورد اجرای بازی ، آرکید هم همون سخت افزار های الیت رو داره و میتونه هربازی خریدی اجرا کنه.
    crt اصلا پیشنهاد نمیکنم اگه میتونی حداقل یک LCD معمولی بگیر (خودم هم با الیت و هم با پرمیوم رو 5 تا تلوزیون crt دیدم و توی همشون هم هم تصور گوشه هاش نبود و هم کیفیت نداشت.
    در ضمن فکر نکنم مانیتور های CRT پشتشون خروجی DVI داشته باشن پس یک HDIMI به DVI کافی نیست و باید یک تبدیل DVI به VGA هم بخری.

مهم نیست حالا انداخته یا......دیگه گذشته گذشته و اینم یه تجربه بود و من متاسفانه بعد از خرید روش تشخیص فالکون و جاسپر رو فهمیدم.و تا حالا هم 4-5 دفعه حدود 9 ساعت با دستگاه بازی کردم و آخ نگفته.
    از راهنمایی های همه ممنونم.
    بچه ها شما بازی های PLAY BOX( کپی مالزی) رو چند می خرید و به غیر از توپخونه جای دیگه میشه پیدا کرد؟
    عمودی گذاشتن صرف نظر ازجریان هوا باعث آسیب به لنز دستگاه نمیشه؟
    دیسک های play box یک از مضر ترین دیسک ها برای دستگاه هستن و باعث صدا و همینطور آسیب رسوندن به درایو دستگاه میشن. یکی از همین فروشنده ها که از این دیسک ها داشت میگفت که این دیسک ها به یک دلایلی بیش از حد به درایو و اون قسمت نوریش نزدیک میشن که اصلا خوب نیست.
    نه نمیشه در واقع حالت اصلی قرار گرفتن دستگاه عمودی هست

خب منم میگم PLAY BOX بهتره(البته از خیلی ها شنیدم) و نمی گم بده فقط میگم به غیر از توپخونه دیگه از کجا میشه خرید و شما چند می خری؟
    ولی دوستمون A.N.A.P میگن خوب نیست والبته به قول شما کلا دیسک کپی ضرر داره
    والبته شدیدا تو فکر هارد هستم.
    رو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه نصب کرد و رو هارد 120 چند تا میشه نصب کرد؟
    فکر کنم هر بازی بین 6 تا 8 گیگابایت فضا میگیره و البته دقت داشته باش که همیشه مقداری از فضا رو خود دستگاه پر میکنه .
    من خودم پرمیوم با هارد 60 دارم و از همون اولش فکر کنم 46 گیگابایتش قابل استفاده بود.
    Last edited by ase_pase; 02-06-2010 at 10:29.

7. 5 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

شاید همتون بگین این یارو انقدر گاگوله که آشنا کرده تو پاچش.ولی به خدا من تخصصم تو کنسول نیست.
    من تخصصم تو بازار موبایل و تلویزیونه .و هر کی خواست می تونم تو این 2 مورد راهنماییش کنم.

9. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نه دوست من هیچ کس همچین فکری نمیکنه.
    بالاخره هرکی توی یک زمینه هایی اطلاعاتش خوبه ودر یک زیمنه هایی هم نیاز به راهنمایی داره

11. 4 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین

آقا چیزی هستش که کنسول رو تو حالت عمودی نگه داره - یعنی منظورم اینکه محکم تر نگه هش داره - که یه موقع این بچه نیوفته کار دستمون بده - تو حالت عمودی تعادلش کمتره دیگه

ممنون مرسیخ

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من امروز اصفهان قیمت کردم الیت 120 گیگ که 2 هفته پیش میداد 350 تومن الان میگه 395 تومن!!؟

میخواستم ببینم مگه توی تهران الان xbox360 Elite 120gig چنده؟

بابا هنوز به وسط خرداد هم نرسیدیم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام بجه ها

الان الیت حدود 350 تومن هستش - البته قیمت حدودی هستش

15. 2 کاربر از 8613187 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

بچه ها، این XBox من، وسط بازی Prince of Persia : Forgotten Sands، چند بار افت فریم پیدا کرد، یه بار هم تو یه جای شلوغ، کلاً هنگ کرد!
    این طبیعی ه؟

مرسی

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

آها! این رو هم بادم رفت بپرسم:
    می گم، وقتی قراره بازی از رو هارد اجرا بشه، دیگه نوع دیسک زیاد مهم نیست دیگه! نه؟
    چون Playbox یا یه همچین چیزی که می گن واسه درایو ضرر داره، خب وقتی بریزی رو هارد دیگه حله دیگه!
    بعد این که فروشگاه با قیمت پایین کسی میشناسه؟ 3 تومن به نظرتون خوبه؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •