تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1501 از 3017 اولاول ... 501100114011451149114971498149915001501150215031504150515111551160120012501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,001 به 15,010 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چنین چیزی صحت ندارد .سرویس های مخابرات مشکلی ندارند و حجم خوری کاربران و تمام شدن ترافیک ان ها در مدت زمان کوتاهتر دلایل دیگری دارد و مربوط به مخابرات نیست و باید از طرف خود کاربر دلیل ان مشخص شود .قبلا چندین بار از مخابرات به دلیل حجم خوری شکایت شده و پس از بررسی معلوم شده که مشکل از سیستم خود کاربر بوده و اکانتینگ درست محاسبه کرده و این به دلیل عدم اطلاعات کافی کاربر هست که باعث میشه چنین تهمت های ناروایی به مخابرات بزنه .البته یک سری افراد هم هستن که قصد تخریب مخابرات رو دارن و سعی دارن با پست های اینچنینی سرویس دهنده مورد علاقه خودشون رو برتر از مخابرات نشون بدند .جسارت بنده رو هم ببخشید منظورم شما و کاربران این تاپیک نبودید ، کلی گفتم.بهتره بدونید بازرسی به نرم افزار اکانتینگ دسترسی داره و دارای بالاترین سطح دسترسی هست و تمامی سرویس ها ،تعرفه ها و تراکنش ها رو چک میکنه و در صورت بروز هر گونه مغایرت با قوانین یا بروز اشکال ، بلافاصله از طریق اطلاع رسانی به بخش مربوطه اقدام به بررسی و اصلاح اون میکنه و از این جهت خیالتان راحت باشد که مخابرات به هیچ وجه چنین کاری انجام نمیده چون اگر انجام بده متحمل پرداخت جریمه سنگینی میشه و اعتبارش رو هم از دست میده .

اما یک چیز خیلی برام جالب هست :
    شما در ابتدای پستتون گفتید مخابرات سیستم رو طوری تنظیم کرده که از کاربراش 3 4 برابر کم کنه و بعد در انتهای پستتون هم گفتید که برای من داره درست حساب میکنه .من دلیل این تناقض در حرف هاتون رو متوجه نشدم .

موفق باشید
    داداش گیریم حرف شما صحیح مشکل از ما کاربرای اماتوره !!! ولی چه توضیحی واسه این دارین که من اکانتم رو که 10 مگ با 8 گیگ تمدید کردم رفتم تو پنل دیدم واسم زده 7.300 یعنی دقیقا همون اول کار 700 مگ کم کرده بودن .فکر کنم بعنوان مالیات کسر شده بود اره ؟؟؟؟ یا مثل شارژ ایرانسله 2000 تومنی رو میخری 2200 بعد که وارد میکنی 1800 تومن بیشتر نیست هههههههههه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بنده کارمند مخابرات نبوده و نیستم و هیچ مواجبی هم نمی گیرم و از جایی هم سودی به من نمی رسه .یک بار عرض کردم تعرفه ها مشکلی ندارند و اغلب به دلیل وجود بدافزار در سیستم کاربر یا ه + ک مودم و اکانت باعث میشه میزان تبادل اطلاعات بالاتر بره و به دلیل عدم اطلاع کاربر از این موضوع این مشکل متوجه مخابرات بشه .مطمئن باشید تمام سرویس ها و تراکنش ها توسط بازرسی مانیتورینگ میشن و مخابرات نمیتونه به دلخواه خود کاری کنه که چند برابر از کاربران حجم کم بشه .بنده نگفتم کاربران دروغ میگن یا نابلدن و سیستم همیشه درست محاسبه می کنه به هر حال گاهی به دلیل باگ در نرم افزار این مشکل به وجود میاد و این گونه موارد هم زیاد بوده و کاربر اگر فکر میکنه بیشتر از ترافیک مصرفیش ازش حجم کم شده در صورت اطمینان از این موضوع باید از طریق ارسال تیکت یا تماس با بخش فنی پیگیر بشه و درصورت نتیجه نگرفتن به سازمان های مربوطه اطلاع بده تا رفع مشکل بشه و حجمی که به اشتباه کم شده به کاربر اضافه بشه همانطور که قبلا چندین بار این کار انجام شده و خود کاربران هم در این تاپیک ان را تایید کردن.اما این که مخابرات سرویس ها رو این گونه تنظیم کنه تا ترافیک بیشتری از کاربر کم بشه کاملا غیر ممکن هست و دوست عزیزمون ahwazp30 هم به این موضوع اشاره کردن که ترافیکشون درست محاسبه شده.پس اگر عمدی درکار بود برای ایشان هم باید همینطور می بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در ضمن اینو بگم که فقط ما نیستیم که از این حجم خوری مخابرات به ستوه اومدن حتی تابناک هم در مورد این وضعیت حجم خوری مطلب نوشته و کلی دوستان اونجااا کامن گذاشتن لینکشو پیدا میکنم میزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چون همه میگن حجم خوری داره من هم گفتم به این دلیله وگرنه برای من مشکلی نبوده .
    دوست عزیز اگر تمام دنیا بگن الان روزه شما هم باید تایید کنی ؟ شما خودت تجزیه تحلیل کن و ببین حرفت منطقی هست یا نه .وقتی می گید برای من مشکلی نداشته یعنی یقین دارید که سیستم درست محاسبه می کنه .پس چرا مدرک حی و حاضر رو که بهش ایمان دارید کنار میگذارید و حرف سایرین را بدون داشتم دلیل و مدرک تایید می کنید ؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سر چه حسابی گفتی تا 4 مگ بازه ؟ این که زده 1.7 مگه تا 4 مگ رفته که میگی تا 4 مگ بازه ؟
    چون الان دان استریمش رو 2043 بیشتر نمیشه ولی اگه رو 4مگ بود 3.5مگ میکشید چون چند روز پیش یه عکس تو همین تاپیک دیدم که با 1مگ 450کیلوبایت میکشید

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

در ضمن اینو بگم که فقط ما نیستیم که از این حجم خوری مخابرات به ستوه اومدن حتی تابناک هم در مورد این وضعیت حجم خوری مطلب نوشته و کلی دوستان اونجااا کامن گذاشتن لینکشو پیدا میکنم میزارم
    دوست عزیز لطف میکنی لینک اون مطلب در سایت تابناک رو اینجا بزاری ؟ میخوام نظراتشو بخونم

9. این کاربر از dimeh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان کسانی که مشکل شارژ خوری دارند میتوانند شماره تلفن خود را به پشتیبانی اعلام نموده تا اطلاعات اکانتینگ در دیتا چک شود

داره خودمونی میشه mamad1994s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز من کاری ندارم مخابرات حجم خوری می کنه یا نه
    من با برنامه های مختلف تست کردم روزی 200 مگ مصرف دارم اما از من 600 مگ کم می شه
    چطور ممکنه؟
    یعنی برنامه ها اشتباه می کنند؟

12. این کاربر از mamad1994s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش گیریم حرف شما صحیح مشکل از ما کاربرای اماتوره !!! ولی چه توضیحی واسه این دارین که من اکانتم رو که 10 مگ با 8 گیگ تمدید کردم رفتم تو پنل دیدم واسم زده 7.300 یعنی دقیقا همون اول کار 700 مگ کم کرده بودن .فکر کنم بعنوان مالیات کسر شده بود اره ؟؟؟؟ یا مثل شارژ ایرانسله 2000 تومنی رو میخری 2200 بعد که وارد میکنی 1800 تومن بیشتر نیست هههههههههه
    خیر این گونه نیست .احتمالا 700مگ اعتبار منفی داشتید و هنگام شارژ مجدد ترافیکی که مصرف کردید از سرویس جدیدتون کم شده و اگر غیر از این بوده با پشتیبانی تماس بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •