با تشکر از هر 2 دوستمون...
آیا اگه من مرخصی هام رو کلا نرم (چه آموزشی و چه ثابت) نصف این ها از خدمتم کسر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکر نکنین به این دلیل نمیخوام برم مرخصی هااااااا...(دلیل دیگه ای داره)، فقط یه سوال بود که پیش اومد...
با تشکر از هر 2 دوستمون...
آیا اگه من مرخصی هام رو کلا نرم (چه آموزشی و چه ثابت) نصف این ها از خدمتم کسر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکر نکنین به این دلیل نمیخوام برم مرخصی هااااااا...(دلیل دیگه ای داره)، فقط یه سوال بود که پیش اومد...
خیر شما باید طبق برنامه 21 ماه خدمت کنید چه با مرخصی چه بدون مرخصی
تو نظام نقد رو بچسبید ، نسیه شوخی بیش نیست !
داداش این قسمتی رو که قرمز کردم رو که حتما راس میگی ، آره اینطوریه....
ولی یه قانون داریم که اگه کارمندان ، سربازان ،و....(کسایی که مرخصی دارند)اگه مرخصی هاشون رو نرن تشویقی باید بهشون داد مثلا برای کارمندان هنگام بازنشستگی نصف روزهای مرخصیشون تشویقی میدن و تا اونجا که من شنیدم واسه سربازها نصف مرخصیشون ، کسر از خدمت میدن!!!(حالا عمل کنن یا نکنن به من ربطی نداره ، فقط میخواستم ببینم کسی این کار رو کرده یا دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
همش بستگکی به مسئوله مستقیمت داره. من خودم بارها دیدم که کسی طول خدمت 17 روز مرخصی رفته و پایان دوره هم 2 ماه. ای قوانین همش کشکه که سال 12 روز مرخصی.فرمانده مستقیمت اگر ادم باشه تا 3 ماه هم بهت مرخصی میده و اگر ادم نباشه همین 12 روز هم به زور میده.
سلام دوستان
من (جمعه)1.2.92 اعزامم مرکز اموزشی 01 تهران .
1-باتوجه ب اینکه جمعس باید روزبعدش برم دیگه درسته؟
2-ایا میتونم شخصا برم یاحتما بایدازطریق شهر خودم(مشهد) اعزام بشم؟
دوست عزیز 2/1 که یکشنبه هستش!!!
محل اعزام رو هر کجا زدن تو برگ سفیدت باید راس ساعت اونجا حاضر باشی
مال من :تبریز هستش که باید ساعت 7 صبح 2-1 اونجا حاضر باشم تا بفرستنم به کرمانشاه...
دستت درد نکنه...
متاسفانه این یه درد هستش که تو ایرانه...
منم که ناجا(مرزبانی)هستم هیچ وقت بهم نمیخوره...
مهم نیست...
آقا یه سوال داشتم تو خدمت با چی صورت رو اصلاح میکنن؟؟؟ تیغ یا ماشین؟
1-آره میفته شنبه
2-نه موردی نداره میتونی خودتون هم برید(من خودم رفتم-دستغیب جهرم)
دوست عزیز من یک نکته رو در مورد شما بگم که بد نیست بدونی. شما چون مرزبانی هستی، اگه فرضا بیافتی یکی از پاسگاههای مرزی یا کلا یک پاسگاه عملیاتی، مرخصی هاتون نسبتا خیلی زیاده. شاید چیزی حدود 45-15 یا مثلا 60-15 (البته خیلی زیاد منظورم نسبیه) یعنی مثلا 50 روز 60 روز سر خدمتی بعدش که مثلا یکی از سربازا از مرخصی اومد(یعنی نوبتت شد) 15 روز میری مرخصی. جاهای عملیاتی اینجوریه. یعنی سال 89 که اینجوری بود، الانم فکر نمی کنم زیاد فرق کرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)