چند ساعت شاتل تمومی نداره !!!!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
البته من پیشدستی کردم و امروز صبح باهاشون اتمام حجت کردم !
گفتم من حجمم رو به پایانه اگر میخواد اینطوری باشه من شرکت رو عوض کنم !
گفتن که مشکل در دست بررسی هست و شما صبر داشته باشین ،مشکل بر طرف خواهد شد !
برای من هم همین اتقاق برای 3 روز افتاد و تو قراردادی که با شاتل بستم و امضا کردم نوشته بودن در صورت بروز اشکال, با دادن پهنای باند اضافی یا اضافه کردن روز, تاوان رو پس میدن اما وقتی به پشتیبانی گفتم من قبل از ساعت 7 دانلود رو قطع کردم و رفتم تو اکانتم رو که نگاه کردم دیدم نوشته 100 مگابایت مصرف شده. اونا هم فقط گفتن بررسی میشه و بس...من دیشب که از ساعت 1 دانلود شروع کردم (البته با سرعتی کمتر از ده) و تا ساعت هفت که دانلودم رو متوقف کردم ولی ساعت هشت دیسکانکت کردم در قسمت گزارش ppope متوجه شدم که گزارش دیشب اتصال من (1 تا 7 ) نیست و اتصال من رو از ساعت هفت ونیم تا هشت درج کرده(300 مگا بایت) در حالی که من در اون ساعت به هیچ عنوان دانلودی نکردم.فکر کنم حجم دانلود شبانه ام به اشتباه در این زمان ذکر شده. با پشتیبانی هم تماس می گرم می گن به هیچ عنوان اشتباهی نمی کند نرم افزارهای ما. حالا من موندم چکار کنم . دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون می شم.
.واقعاً من نمیدونم شماها چرا راحت نشستین یا میگید سرویس عوض میکنم یا میگید چکار کنم . بابا شکایت کنید . من شخصاً شنبه شکایت میکنم . رونوشتشم میفرستم براشون
خیلی خیالت خوشه ها, به کی شکایت کنیم؟ اصلا چند درصد احتمال رسیدگی هست؟ اینا خیلی غولن هیچ کاری نمیشه کرد. تنها راهش اینه که یه هندی رو اجیر کنیم بیان براشون درس ادب بدن
هر چند سرعت من هیچ وقت پایین نیومده و حداقل شبی 1500 تا رو دانلود میکنم (حداکثر 3.5 ) ولی میدونم چی میکشید.
همون جور که قبلا گفتم ، هنوزم میگم باید فقط بهشون اعتراض کنید و در بعضی موارد تهدید . 100 % به نتیجه میرسیم .
از این حرف ها به منم میزنن
به خصوص خط اخر حرفی که نوشتی رو
زنه خودش زنگ زد سر ظهر و کلی blah blah کرد و اخرش هم همین رو گفت
ولی از اون روز 2 ماه گذتشه و وضع بدتر شده
چون مثل چی دارن تو همین مرکز با این 2 زار bandwidth ورو ور customer میبندن تا جیبهای خودشون و اقا زاده ها پر تر بشه
چی کاره ناراتی و نارضایتی من و امثال من و شما دارن
مثل بقیه بخش ها !
این تاپیک هم شده تنها محفل درد و دل و خالی کردن اعتراض هامون
چون به قول دوستمون اینا کله گنده تر و گردن کلفت تر از این هان که با شکایت من و امثال شما حتی کسی اجازه بررسی رو به خودش بده چه برسه ترتیب اثر
منم چشمم آب نمیخوره . مگر تا الان درمورد مسائل دیگر اعتراض شد کسی ترتیب اثر داد ؟ اگر همین اینترنت آب باریکه رو هم ازمون نگیرن باید کلامون رو قاضی کنیم.اگر کسی میخواست به خواسته ها و شکایات ملت رسیدگی کنه که الان وضع 'اینترنت' کشور این نبود
دوستان ارزش داره از eco512 برم به art128 آیا art128 هم مثل eco128 سرعتش رفته بالا؟؟؟؟؟؟
یه شرکت خوب دوستان معرفی کنید من تا دوشنبه که باید تمدید کنم isp عوض کنم.
امروز در طول روز کلا پینگ و سرعت پایین بود زنگ زدم کمی شاکی بودم باز گفت ترافیک مرکز بالاس. گفتم: شما همش میگین ترافیک مرکز بالاس و به عنوان یه کارشناس فنی جسارتا یه فرقی با رفتگر باید داشته باشید چون اونم میتونه هر کی درباره هر مشکلی زنگ میزنه بشینه بگه ترافیک مرکز زیاده. گفت باور کنید ما هم به عنوان یه رابط حرف های بخش فنی به مشترکین منتقل میکنیم و در خصوص افزایش پهنای باند بار ها حتی به صورت شفاهی به مسئولین گفتیم..................... گفت شما کاملا حق دارید؛ دارین هزینه میکنید و باید سرویس خوب بگیرید منم جای شما بودم همین کارو میکردم گفت زنگ بزنید 23099 بچسبونیدشون به سقف! اینو که گفت دیدم این خودش نسبت به من از شاتل شاکی تره ......
خلاصه عزیزه من تو مملکتی که حقوق اولیه انسانی رعایت نمیشه انتظار دارید با شکایت بیان حقوق نت و ...... رعایت بشه؟!
کسی اگه شرکت خوب سراغ داره بگه من تا دوشنبه سرویس عوض کنم
دوست عزیز pedram-sad
مخالف نظر شما هستم . همین الان با پشتیبانیه آنلاین گفتو شنود انجام دادم. بهم گفت که مشکل از شاتل و مرکز مخابراتیه شماست .
منم با خوشحالی گفتم : " پس چه کسی خسارت منو جبران می کنه . " اونم نه گذاشت و نه ور داشت گفت : من این مورد رو گزارش می کنم .
منم دیدم خوب موقعیتیه گفتم : حضرت عباسی گزارش میکنی ؟؟.
اونم گفت : من دلم می خواد همین الان مشکل همه رفع بشه ولی متاسفانه کاری از دستم بر نمیاد و زمانی هم مشخص برای بهبود خدمات ارائه نکردن ( یعنی حالاحالاها باید تحمل کنید ) .
ولی من خودم به شخصه تا یکشنبه صبر می کنم . اگر درست نشه میرم حالشون رو میگیرم .
دوستان به اعتراضات ادامه بدید بخدا داره وضعمون بهتر میشه .
وقتی شرکتی که ادعا میکنه number one در ارایه خدمات adsl هست و تیزر تلویزیونی و بیلبوردی میره و تو مسابقه ای مثل 90 میشه اسپانسر , اوضاعی داغون , اسف بار و فجیعی مثل این داره دیگه از باقی چه انتظاری میره ؟
شما جدا الان فکر میکنی طرف این حرفهای شما رو به جایی انتقال میده ؟
قول میدم از بین همون افرادی که تو پشتیبانی هستن به سطح بالاتر که هیچ بین خودشون هم share نمیشه
که هر سری زنگ میزنی هر کدوم یک جور تحویل میدن و بین خودشونم هماهنگی نیست
دیگه بد تر از این که بر گشته به من میگه تو حقت 16 کیلو بایته و داری با 19 دان میکنی پس مشکلی نیست
و منم گفتم پس همسایمون که داره با 512 با 10 میگیره و اون یکی با 128 حدودا 64 ثابت همون قضیه رنگینتر بودن خونه و تبعیضه دیگه ؟
و اون گفت : همینی که هست !
هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)