تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1501 از 2014 اولاول ... 50110011401145114911497149814991500150115021503150415051511155116012001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,001 به 15,010 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خوردبين: بي‌احترامي هواداران كرماني غيرقابل بيان است

کانون هواداران پرسپولیس : محمود خوردبين در گفت و گویی اظهار داشت: از گفته‌هاي مسئولان باشگاه مس تعجب مي‌كنم. مثل اينكه كسي موتورسواري كه سر تمرين فوتبال پرسپوليس يك روز قبل از ديدار مقابل مس حضور داشت و تعداد زيادي سنگ به طرف بازيكنان ما پرتاب كرد را نديد.
    وي افزود: از ناسزاها و حرف‌هايي كه به بازيكنان ما زدند واقعا خجالت كشيدم. به احمدرضا عابدزاده و علي كريمي كه سال ها براي تيم ملي زحمت كشيدند بي‌احترامي شد. نمي‌دانم آيا مسئولان، آن زمان در محل تمرين بودند يا نه؟
    خوردبين در خصوص تساوي مقابل مس كرمان گفت: از حريف خيلي بهتر بوديم. حقمان برد بود اما باز هم اشتباه داوري باعث شد كه ناكام باشيم و سه امتياز حساس را از دست بدهيم.
    وي با تاكيد بر ارتباط با پشكسوتان پرسپوليس گفت: بزرگان پرسپوليس را در كنار هم جمع كردن كار مشكلي بود اما اين اتفاق چندي پيش به همت مسئولان باشگاه انجام شد. اين كار هر 6 ماه يك بار بايد انجام شود تا همه دلگرم شوند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس از اسب افتاده را از اصل نیندازید!

کانون هواداران پرسپولیس : قبل از آغاز هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال بود که ستاره های نامدار فوتبال ایران و بازیکنان سرشناس لیگ یکی یکی سر از پرسپولیس در می آوردند، اکثر قریب به اتفاق کارشناسان و هواداران بر این باور بودند که پرسپولیس ردای قهرمانی مجدد بر تن خود دوخته و اسبش را برای فتح جامی دیگر زین کرده است.

طولی نکشید که در همان اوان کار ابهت تیم کهکشانی با باخت مقابل مس کرمان در استادیوم آزادی درهم شکست و از طرفی نیز حواشی زیاد و مشکلات عدیده مدیریتی مزید بر علت شد تا در ادامه نفس های قهرمان فصل پیش به شماره بیفتد و رفته رفته از اسب زین کرده قهرمانی به زیر کشیده شود.

هر روز که از لیگ برتر می گذرد نه تنها بر اندوخته های پرسپولیس اضافه نمی شود بلکه ضعیف و ضغیف تر می شود. نتایج غیر قابل تصور حتی در مقابل حریفان ضعیف و دست و پا بسته بسیار تعجب بر انگیز است، باخت در آزادی مقابل ملوان، شکست سنگین در اصفهان برابر ذوب آهن و در نهایت یک تساوی ناامید کننده در کرمان مقابل تیم متوسط مس نقشه های این تیم برای قهرمانی را نقش بر آب کرد.

این روزها دیگر از آن پرسپولیس تهاجمی و با طراوت که حتی اگر می باخت یا مساوی می کرد فوتبال زیبا و قابل تحسین را فراموش نمی کرد، هیچ خبری نیست و بر عکس مدت زمان بسیاری از بازی ها را تحت تاثیر حریف خود با ترس و لرز به پایان می برد. اکنون ورق برگشته به جای اینکه حریفان از پرسپولیس بترسند، این پرسپولیس است که برای نباختن به میدان می رود. تنها برد آنها در این چند بازی اخیر مقابل فولاد خوزستان بود آنهم یک پنالتی، یک گل سه امتیاز و دیگر هیچ.

افت فاحش ستاره های تاثیرگذار پرسپولیس، بی نظیمی تاکتیکی، سرعت پایین، ضعف گلزنی و اشتباهات ویران کننده خط دفاعی، شاخصه های اصلی بازی ضعیف و انتقاد آمیز پرسپولیس است. دیگر از نمایش های یکدست و منطقی و در اکثر اوقات هجومی و با طراوت خبری نیست. در طول 90 دقیقه نمایش کسل کننده باید به محدود جرقه های تکنیکی و حرکات پا به توپ علی کریمی دل خوش کرد که گهگاهی یخ بازی را می شکند.

خشاب های اسلحه سرخ ها خالی تر از همیشه است و یا اینکه چاشنی آن نم کشیده است. شرایط به گونه ای پیش می رود که پرسپولیس در اکثر بازی ها به جای تدبیر، سرنوشت خود را به تقدیر می سپارد و به چیزی جز یک برد ضعیف و سه امتیازی نمی اندیشد.

باید پرسید تا کجا و کی این وضعیت باید ادامه داشته باشد؟ هر بار که پرسپولیس متحمل شکست می شود فی الفور جلسه اضطراری هیات مدیره تشکیل می شود، صحبت از تغیرات در کادر فنی و آوردن مربی خارجی به میان می آید اما به محض اینکه تیم می برد همه چیز به دست فراموشی سپرده شده و تصمیم بر ابقای افشین پیروانی و دادن فرصت بیشتر به کادر فنی گرفته می شود.

بعد از رفتن داریوش مصطفوی هنوز هم به نظر می رسد اختلاف سلیقه در میان اعضای هیات مدیره پرسپولیس وجود دارد. هر روز نام یک گزینه خارجی برای سرمربیگری مطرح می شود و کابوس برکناری پیروانی دیگر اعضای کادر فنی را رها نمی کند.

با چنین اوضاعی پرسپولیس نمی تواند حتی مدعی کسب سهمیه صعود به لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده باشد چه برسد به صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان امسال، این در حالی است که در لیگ برتر نیز در حال در جا زدن است و قافیه را به حریفان قدرتمند خود واگذار کرده است. اکنون روی سخن با اعضای هیات مدیره، کادر فنی و تمام بازیکنان پرسپولیس است که کمی به خود بیایند و پرسپولیس از اسب افتاده را از اصل نیندازند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نظر یه کاربر

سرمربی : افشین پیروانی امسال قصد داشت تا دستیار باشه و تجربه اش بالا بره اما تیم با قطبی به بحران رفت و قطبی در شرایط بحرانی و سه روز مونده به بازی حساس با پیکان ناگهانی استعفا کرد و به دوبی رفت . خب توی اون وضعیت پیروانی مجبور شد تیم رو توی شرایط بحرانی تحویل بگیره و اون اوایل هم مقابل ( راه اهن . استقلال اهواز . پاس همدان ) انصافا خوب کار کرد و حتی میتونست باز با پیکان شروع خوبی داشته باشه اما خب توی بازی با پیکان وقتی بازیکن دو تا پنالتی رو خراب میکنه ایا تقصیر پیروانی بود ؟ اگه مدیران تیم قصد دارند سرمربی رو تغییر بدن پس هر چه زودتر این کار رو انجام بدن و اگه قصد ندارند سرمربی جدید بیارن پس اینقدر توی رسانه ها مصاحبه نکنند و نگوییند که میخواهیم مربی جدیدی بیاریم تا کادر فنی و بازیکنان هم با خیال راحت کارشون رو انجام بدن.
    دفاع چپ :در حالی که توی فصل نقل و انتقال ها برای دفاع چپ با جواد شیرزاد مذاکره کریده بودیم و خود شیرزاد هم بارها گفته بود که علاقه داره به پرسپولیس بیاد اما اینقدر این دست و اون دست کردیم تا شیرزاد با پاس همدان تمدید قرار داد کرد. حالا از مجتبی شیری پست تخصصی اش دفاع وسطه درایم توی سمت چپ استفاده میکنیم در حالی که دفاع وسط با حضور رحمان رضایی مطمئن نیست. بهتره پژمان نوری رو به دفاع چپ ببریم و مجتبی شیری رو کنار نبی الله باقری ها دفاع وسط بگذاریم.
    هافبک میانی بازیساز : علی کریمی یک بازیساز خیلی خوب و با تکنیکه اما به خاطر کریم باقری مجبور شده هافبک راست بازی کنه. هر چند که کریمی با اینکه توی پست غیر تخصصی بازی میکنه اما باز هم مفید و به نفع تیم کار میکنه.
    کمبود مهاجم : پرسپولیس از اول فصل تا حالا با کمبود مهاجم روبرو شده. در حال حاظر فقط ابراهیم توره خوب و اماده داره کار میکنه. امیدوارم خلیلی هر چه زودتر به شرایط امادگی برسه تا بتونه کنار توره مکمل خوبی رو تشکیل بدن.
    هیئت مدیره اگه میخواهد سرمربی بیاره پس زودتر این کار رو بکنه و اگه نمیخواهد سرمربی بیاره پس اینقدر مصاحبه نکنند تا کادر فنی و بازیکنان راحت تر کار کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ايويچ بازي پرسپوليس و پيام را از نزديك تماشا مي كند

کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيرواني از حضور تومسيلاو ايويچ در بازي پرسپوليس و پيام در ورزشگاه آزادي خبر داد.
    افشين پيرواني در اين باره عنوان كرد: تومسيلاو ايويچ هفته جاري به ايران خواهد آمد و روز شنبه آينده با حضور در ورزشگاه آزادي بازي پرسپوليس و پيام مشهد را تماشا خواهد كرد.
    پيرواني اضافه كرد: روز گذشته با ايويچ صحبت كردم و هماهنگي هاي لازم را با او انجام دادم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پتروويچ: پيرواني را مجبور مي‌كنم از من استفاده كند

کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ در گفت و گویی اظهار داشت‌: نيمكت‌نشيني جزيي از فوتبال است. در اين باره هيچ حرفي با پيرواني نزده‌ و نخواهم زد. فقط سعي مي كنم با خوب تمرين كردن پيرواني را مجبور ‌كنم تا از من در تركيب اصلي استفاده كند. با اين حال اگر باز هم بازي نكردم اعتراض نخواهم كرد چرا كه به تصميمات كادر فني احترام مي گذارم.
    پترويچ درباره بازي با مس خاطرنشان كرد: براي سه امتياز به كرمان رفته بوديم و اگر كمي دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم به خواسته خود برسيم اما باز هم بدشانسي گريبانگير ما شد. در شلوغي توپ به راحتي مقابل پاي مهاجم حريف قرار گرفت و گل شد. اين گل ربطي به مسائل تاكتيكي نداشت اما بازيكنان تيم ما با حكات منسجم مقابل دروازه حريف ظاهر مي شدند.
    پتروويچ ادامه داد:‌ در صحنه‌اي كه گل خورديم درحال گرم كردن بودم و صحنه را نديديم اما متوجه شدم بازيكن حريف در پايان اعتراف كرده توپ را با دست زده است.

وي در خصوص ديدار با مظلومي قبل از بازي گفت: من با او كار كرده ام و مظلومي را دوست دارم.خوشحالم كه او را ديدم. مطمئن هستم مظلومي عامل اصلي موفقيت‌هاي مس كرمان در فصل جاري است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پيرواني: ايويچ آخر هفته وارد تهران مي‌شود

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: توميسلاو ايويچ به دعوت من آخر هفته وارد ايران خواهد شد تا بتوانيم از تجربيات او در هدايت پرسپوليس استفاده كنيم .
    پيرواني خاطر نشان ساخت: برخلاف شايعاتي كه اخيرا مطرح شده، ايويچ امروز وارد ايران نخواهد شد.
    وي افزود: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران به عنوان مشاور من در پرسپوليس مشغول به كار خواهد شد و اطمينان دارم اين مربي بزرگ مي‌تواند به تيم ما كمك كند.
    سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: شناخت خوبي از ايويچ دارم و در طول دوران بازيگري ام چيزهاي زيادي از اين مربي با دانش آموخته ام.

پيرواني درخصوص مخالفت مديرعامل باشگاه با حضور ايويچ در پرسپوليس خاطرنشان ساخت: اين تصميم با هماهنگي مديران باشگاه اتخاذ شده و بعيد مي دانم كه مديرعامل باشگاه با همكاري ايويچ با تيم به عنوان مشاور مخالفتي داشته باشد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص شرايط اين تيم نيز ،گفت: خوشبختانه بازيكنان ما در شرايط بسيار خوبي قرار دارند و تمرينات منظمي را دنبال مي كنند.

وي افزود: اطمينان دارم كه پرسپوليس در هفته‌هاي آينده روزهاي خوبي را در پيش رو خواهد داشت و اميدوارم بتوانيم با پيروزي‌هاي خود، دل هواداران را شاد كنيم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هدايتي: هرگز پرسپوليس را تنها نمي‌گذارم

کانون هواداران پرسپولیس : رئيس هيات مديره پرسپوليس گفت: تا زماني كه به وظيفه‌ام در پرسپوليس عمل نكنم اين تيم را تنها نمي‌گذارم.
    حسين هدايتي اظهار داشت: در جلسه پيشكسوتان حرف هايم را زده‌ام و فكر نمي كنم جاي سوال باقي مانده باشد. تا وقتي كه به وظيفه اصلي‌ام عمل نكنم و به هدف‌هاي بزرگي كه با پرسپوليس در ليگ قهرمانان و ايران دارم، نرسم؛ اين تيم را تنها نمي گذارم. مي خواهم خوشحالي هواداران پرسپوليس را ببينم. وي افزود: واگذاري پرسپوليس به وزارت صنايع فعلا منتفي است. اين مورد را همه اعلام كرده اند اما در صورتي كه اين اتفاق بيفتد و مسئولان تصميمي در اين باره بگيرند مثل يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود و هيچ وقت از فرمانده خودم سرپيچي نخواهم كرد.

هدايتي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در حال حاضر آرامش كامل در باشگاه پرسپوليس وجود دارد. اعضاي هيات مديره، كادر فني و بازيكنان دوست دارند هر چه سريع‌تر در جدول صعود كنيم. مطمئن باشيد با پتانسيلي كه در باشگاه است به اين خواسته خود خواهيم رسيد.

رئيس هيات مديره پرسپوليس يادآور شد:‌ هواداران به شايعات توجهي نكنند. من اگر عاشق پرسپوليس نبودم به اين تيم كمك نمي كردم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ایمان مبعلی: تكلیفم این هفته مشخص می شود

کانون هواداران پرسپولیس : مبعلی در گفتگویی گفت : خبر اخراج من از تیم فوتبال الوصل دروغ است و مسئولان باشگاه هم این موضوع را تكذیب كرده اند .
    وی با بیان اینكه چهار ماه دیگر با الوصل قرارداد دارد گفت : تیم ما شانسی برای قهرمانی در لیگ و جام حذفی ندارد و بدم نمی آید از این تیم جدا شوم .
    بازیكن تیم فوتبال الوصل گفت : بندهایی در قرارداد من وجود دارد كه در صورت اخراج من باشگاه باید همه پول من را پرداخت كند .
    ایمان مبعلی گفت : از چند تیم اماراتی پیشنهاد دارم ولی دوست دارم در یكی از تیم های لیگ برتری ایران بازی كنم تا امكان حضور من در لیگ قهرمانان آسیا وجود داشته باشد .
    وی ادامه داد : درباره پرسپولیسی یا استقلالی شدن تصمیم قطعی نگرفته ام و این هفته پس از گرفتن رضایتنامه از باشگاه الوصل درباره این موضوع تصمیم خواهم گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علی کریمی: شايعات تمركز تيم را كم مي كند

کانون هواداران پرسپولیس : هر چند تيم مس كرمان بسيار مقتدر و هماهنگ در مقابل ما بازي مي كرد اما واقعيت اين است كه در مقابل پرسپوليس هيچ شانسي براي پيروزي نداشت و تنها با به ثمر رساندن يك گل مشكوك از شكست فاصله گرفت.
    علي كريمي ، هافبك پرسپوليس ، در گفتگویی ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان كرد: تمامي بازيكنان عملكرد بسيار خوبي را در كرمان به نمايش گذاشتند و شايد كسي انتظار اين بازي را از ما نداشت اما مس كرمان از روي اشتباه داوري به تساوي رسيد و اگر اين اتفاق رخ نمي داد 3 امتياز گرفته بوديم و فاصله خود را با صدر جدول كمتر مي كرديم.
    وي ادامه داد: پيرواني و ساير كادر فني در چند بازي اخير اثبات كردند كه نسبت به سايرتيم ها شناخت كافي را دارند اما وجود شايعات فراوان باعث مي شود كه آنها نتوانند بر روي كار خود تمركز كنند.

كريمي گفت: پرسپوليس براي كسب عنوان قهرماني در ليگ برتر همچنان شانس دارد چون فوتبال قابل پيش بيني نيست و در بسياري از موارد تيم هاي كوچك نتايجي بزرگ را كسب كرده اند پس بايد تا آخرين لحظه براي قهرماني وارد زمين شويم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نیکبخت: نمي‌دانم در مورد داوري بايد به چه زباني حرف بزنم

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هرچند اشتباهات داوري از روي عمد نيست، اما نمي‌دانم با چه زباني بگويم كه در اين فصل اشتباهات داوري به شدت عليه پرسپوليس بوده است.
    عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی عنوان كرد: مس در كرمان به هيچ عنوان يك ميزبان مناسب نبود و حتي داوري هم با اشتباهاتي كه انجام داد باعث شد 3 امتياز از چنگ پرسپوليس بيرون برود. همه ديدند در آن صحنه چه اتفاقي افتاد ولي داور يك گل اشتباه را به راحتي پذيرفت.
    وي ادامه داد: فكر مي‌كنم پرسپوليس مقابل مس بازي خوبي انجام داد و هفته به هفته بهتر مي‌شود و اگر چنين اشتباهاتي براي ما پيش نمي‌آيد شايد حالا صدرنشين بوديم.
    نيكبخت واحدي خاطرنشان كرد: هفته آينده بايد مقابل پيام به ميدان برويم كه وضعيت چندان مناسبي ندارد اما قطعا آنها با انگيزه‌اي بسيار بالا مقابل ما به ميدان خواهند آمد و بايد هوشمندانه بازي كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •