مطمئنی بردش جاسپر بود ؟؟؟
دقیقا 1001 دلیل داره
مثال شل شدن سیم های اتصال به برق
مطمئنی بردش جاسپر بود ؟؟؟
دقیقا 1001 دلیل داره
مثال شل شدن سیم های اتصال به برق
سلام....
علی جان 3 چراغ قرمز دلایل مختلفی داره!!!! مثلا اگه پریز برق دستگاه رو درست جا نزنید و اتصالی کنه کنسول 3 چراغه میشه و زیاد مهم نیست!!!
شما اول بگو ببینم اون کنسول دوستت که 3چراغ شده روشن میشه یا نه!!؟؟![]()
بچه ها من دیروز هارد 120 گیگ پرسیدم 69 هزار تومن و هارد 20 گیگ هم 38 هزار تومن .
حالا اصل و تقلبیش رو دیگه من نمیدونم.البته از آشنامون نپرسیدم![]()
Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 09:25.
به احتمال زیاد هارد ه_ک شده ی لب تاب بوده چون هار اورجینال 120 گیگ حدود 100 تومن قیمت داره!!!
یا حق![]()
من xbox جاسپرم رو از یه آشنا تو توپخونه(میدان امام خمینی).همون مغازه ای که سر نبش خیابان هست و دو تا در داره و الان تابلوش اسم نداره و خاکستریه و احتمال خیلی زیاد همتون دیدینش(فکر کنم اسمN.G باشه.آخه من چشمی اون مغازه رو بلدم).حدود 30-40 تومن گرون تر از بقیه مغازه ها گرفتم(260 البته با تخفیف آشنا بودن. و گر نه حالت عادیشه 270 -280 بود) و این آشنامون دلیل این اختلاف قیمت رو بهم گفت و اونم این بود که xboxهایی که در حال حاضر 220-230 تومن به اسم جاسپر می فروشن داخلش رو با فالکون عوض کردن ودر اصل فالکون هست
و خودش هم داخل مغازه از اون 220 تومنی ها هم داشت !!!!
حالا رفته تو پاچم یا نه واسم مهم نیست واسم .حالا خیالم راحته که یه جاسپر دارم![]()
Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 09:39.
سلام
تو سایت ایکس باکس نوشته بود که رو الایت 300 تا بازی بیشتر اجرا میشه نسبت به آرکاد درسته؟؟!!!
به مانیتور فلت وصل کنم کیفیتش کم نمیشه؟؟؟!
کلا به تلویزون سی آر تی وصل میشه؟ کابلش توش هست یا باید بگیرم؟؟
ممنون
اینجوری که میگید نیست!!!!
برد فالکون به راحتی از شکل کانکتور پاور پشت دستگاه شناسایی میشه!!!
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
رو الایت به دلیل وجود هارد و قابلیت دانلود و نصب بازی و ....
در رابطه سوال دوم بله تبدیل vga موجود میباشد ولی اگه آخرین کیفیت رو خاستار هستید حتما باید یه LCD FULL HD تهیه کنید.
آشنا بودی بهت انداخت ؟؟؟
مگه همین جوریه ؟؟؟ شما سریال پشت دستگاهو با سریال تو دشبرد چک کن اون موقع اگه با هم فرق داشت شک
کن !!!
مهم نیست حالا انداخته یا......دیگه گذشته گذشته و اینم یه تجربه بودو من متاسفانه بعد از خرید روش تشخیص فالکون و جاسپر رو فهمیدم.و تا حالا هم 4-5 دفعه حدود 9 ساعت با دستگاه بازی کردم و آخ نگفته.
از راهنمایی های همه ممنونم.
بچه ها شما بازی های PLAY BOX( کپی مالزی) رو چند می خرید و به غیر از توپخونه جای دیگه میشه پیدا کرد؟
عمودی گذاشتن صرف نظر ازجریان هوا باعث آسیب به لنز دستگاه نمیشه؟
Last edited by d.b23; 02-06-2010 at 09:45.
مزخزف ترین دیسک همین PLAY BOX ـه !!! کافیه یه بار اونو بذاری و ببینی چه صدایی ایجاد میکنه !!!
2 - خیر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)