سرويس 1 مگ 5 گيگ گرفته بودم الان وصل شد.
دو تا تست گرفتم اسپيد تست 18 مگ رفت!
سرويس 1 مگ 5 گيگ گرفته بودم الان وصل شد.
دو تا تست گرفتم اسپيد تست 18 مگ رفت!
داداش این ترفند خود مخابراته سیستم رو طوری تنظیم کرده که از کاربراش 3 4 برابر کم کنه اینطور نیست که سیستمشون خراب باشه .از عمد این کارو کرده .البته اینو بگم برای من داره درست حساب میکنه اما قبلا از جاهای دیگه که داشتم احساس میکنم با همین مقدار مصرف دیرتر حجمم تموم میشد .نمیدونم والا.
Last edited by ahwazp30; 31-08-2014 at 20:46.
شبانه هم سرعت همینه؟
یعنی 1مگ تو اکانتینگ واقعا تا 4مگ بازه سرعتش؟
تبریز هم اینجوره با سرویس 1مگ دارن 4مگ سرعت میگیرن
Last edited by farshad0123; 31-08-2014 at 21:43.
چنین چیزی صحت ندارد .سرویس های مخابرات مشکلی ندارند و حجم خوری کاربران و تمام شدن ترافیک ان ها در مدت زمان کوتاهتر دلایل دیگری دارد و مربوط به مخابرات نیست و باید از طرف خود کاربر دلیل ان مشخص شود .قبلا چندین بار از مخابرات به دلیل حجم خوری شکایت شده و پس از بررسی معلوم شده که مشکل از سیستم خود کاربر بوده و اکانتینگ درست محاسبه کرده و این به دلیل عدم اطلاعات کافی کاربر هست که باعث میشه چنین تهمت های ناروایی به مخابرات بزنه .البته یک سری افراد هم هستن که قصد تخریب مخابرات رو دارن و سعی دارن با پست های اینچنینی سرویس دهنده مورد علاقه خودشون رو برتر از مخابرات نشون بدند .جسارت بنده رو هم ببخشید منظورم شما و کاربران این تاپیک نبودید ، کلی گفتم.بهتره بدونید بازرسی به نرم افزار اکانتینگ دسترسی داره و دارای بالاترین سطح دسترسی هست و تمامی سرویس ها ،تعرفه ها و تراکنش ها رو چک میکنه و در صورت بروز هر گونه مغایرت با قوانین یا بروز اشکال ، بلافاصله از طریق اطلاع رسانی به بخش مربوطه اقدام به بررسی و اصلاح اون میکنه و از این جهت خیالتان راحت باشد که مخابرات به هیچ وجه چنین کاری انجام نمیده چون اگر انجام بده متحمل پرداخت جریمه سنگینی میشه و اعتبارش رو هم از دست میده .
اما یک چیز خیلی برام جالب هست :
شما در ابتدای پستتون گفتید مخابرات سیستم رو طوری تنظیم کرده که از کاربراش 3 4 برابر کم کنه و بعد در انتهای پستتون هم گفتید که برای من داره درست حساب میکنه .من دلیل این تناقض در حرف هاتون رو متوجه نشدم .
موفق باشید
از صحبت های شما مشخصه که یا کارمند مخابرات هستید و یا از یه جایی یه سودی ازشون بهتون رسیده و یا داره میرسه که اینجوری ناعادلانه طرفداریشونو میکنید.
دوست محترم، توجیهات شما بدرد کاربرا نمیخوره... اینهمه آدم دارن میگن حجممون الکی داره کم میشه. یعنی همه نابلدن؟ همه دروغ میگن؟ سیاه بازی تا کی آخه ؟!!!!!!
داداش شما کارمند مخابراتی ؟ از حرف زدنت مشخصه که نون خور و مواجب بگیر مخابراتی پس حق داری ازش دفاع کنی .ولی من اگه جات بودم به جای اینکه پست های بقیه کاربرا رو کالبد شکافی کنم سعی میکردم از موقعیتم استفاده کنم و اگر دسترسی به سیستم مخابرات دارم مشکل بقیه کاربرا رو حل کنم نه اینکه بیام اینجا و روی تمام خلافایی که مخابرات تا امروز انجام داده و همه هم ازش خبر دارن سرپوش بزارم.قصد تخریب مخابرات رو هم ندارم چون اگه داشتم دیگه از مخابرات سرویس نمیگرفتم و به قول شما میرفتم سراغ همون سرویس دهنده مورد علاقمدر مورد اون جمله اخرت هیچ توضیحی ندارم فقط اینو بگم که برای من تا حالا زیادی کم نکرده ولی از پارس انلاین که داشتم یه سال طول میکشید تا این مقدار ترافیکی رو که الان از مخابرات مخرم تموم کنم فقط چون همه میگن حجم خوری داره من هم گفتم به این دلیله وگرنه برای من مشکلی نبوده .
رفیق شما فک کنم از سایت شبانه اکانت داشتی برای شما هم قطع شده؟؟؟؟؟
سر چه حسابی گفتی تا 4 مگ بازه ؟ این که زده 1.7 مگه تا 4 مگ رفته که میگی تا 4 مگ بازه ؟
شبانه رو امشب بايد تست كنم، از ساعت يك شروع ميشه يا دو؟
اينكه 2 مگ هست! ولي باز بودنش رو بايد كسي بررسي كنه كه دان استريمش بالا باشه براي من روي 2043 هست. به نظرم شبي 2 گيگ اگه بگيره خوبه!!
به دوستمون گیر ندید . منم چیزی از این قضیه که میگید ندیدم . ibs اه دیگه همه هم دارن استفاده میکنن سر و تهش معلومه من هم توی 2 دوره ای که محدود داشتم همچین مشکلی ندیدم . خوب اگر فکر میکنید مصرف بالا دارید چک کنید با نرم افزار های مختلف البته بگم واسه من پیش نیومده ممکنه خوب واسه بقیه پیش اومده باشه تنها کسیم اینجا بگه این مشکل هست من باور کنم soroosh-cz اه چون میدونم واقعا چک کرده رو هوا حرف نمیزنه . اینم کارنامه مصرف ما توی این دو سال اشتراک مخابرات :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)