یکی از دوستام تعجیل زد دیروز جوابش رو رفت گرفت افتاد یکه دو اعزامش ...
موفق باشین
یکی از دوستام تعجیل زد دیروز جوابش رو رفت گرفت افتاد یکه دو اعزامش ...
موفق باشین
با سلام.
شاید شما اگر خودتون رو به در و دیوار هم بکوبید توی آموزشی بهتون مرخصی ندن! یا شاید دو هفته ای یکبار برای بومی ها! .
در مرخصی رفتن هم هیچ اجباری وجود نداره! .
سلام
لطفا فارسی تایپ کنید...(فینگلیش خلاف قوانینه)
من اعزامم 4/1 بود تو عید رفتم تعجیل زدم، افتادم 1/2 . تو برگه اعزامم در مورد اینکه کجا افتادم چیزی نزده. فقط نوشته ساعت 1 بعدازظهر بیام میدون سپاه. به هر کی می گم 1 بعداز ظهر باید برم میدون سپاه بهم می خنده و میگه تا به حال چیزی نشنیده که کسی خودشو 1 بعد از ظهر معرفی کنه میدون سپاه. کسی در این رابطه خبر داره ؟ آیا کسی 1 بعدازظهر برای اعزام رفته میدون سپاه؟؟؟؟
دوستان فرمانده یگان ما ازمون خواسته هر از گاهیی براش مقالاتی بیاریم در باب مسائل پیرامون ارتش و جنگ و عملیات روانی و... در ازای اون 3 روز مرخصی تشویقی برای هر مقاله میدهمی خواستم از شما در باب زمینه هایی که می تونم در موردش از اینترنت مقاله دربیارم که همش در رابطه با ارتش و این جور چیزا باشه
و هم اینکه خوشش بیاد با خوندنش
کمک بگیرم .
ممنون میشم کلید وازه هایی را که می تونم در موردشون سرچ کنم و مقالاتی بدست بیارم که هم کاربردی باشه و هم جذاب رو به من معرفی کنید .
حودم تا الان در زمینه های اقتصاد مقاومتی ، جنگ نرم ، عملیات روانی مقالاتی رو پیدا کردم . ممنون میشم بازم زمینه های جدید معرفی کنید در این رابطه![]()
اصلا خنده دار نیست علت اینکه شما اون ساعت میری اینکه داخل کد مازاد تقسیم میشی و معمولا کد مازاد ها رو اخر سر تقسیم می کنند . یک بدی که این کد مازاد داره اینکه همه چی بسته به شانس هستش ممکنه بدترین جای ممکن بیافتی یااز شانست یه جای خوب![]()
سلام
ببین اغلب مرخصی ها رو سربازایی که راشون دوره خودشون نمیرن.چون یا 24 ساعته یا 48 ساعت(بعضی مواقع که چند تا تعطیلی پشت همه شاید بیشتر بدن)
اما میان دوره برای ما در کل 5 روز دادن و چون همه میخواستن برن، اصلا در تمام گروهان و گردان رو بستن و همه فرمانده ها هم رفتن مرخصی.... خوب اینطوری موندن یکی مثل شما سخت میشه
(آموزشی اراک بودم)
سلام دوستان کسی به تازگی دفترچه پست کرده(کی پست کردید)؟ سوالم اینه کسی که بسیجی و گواهی کفایت از آموزشی رو داره حداکثر چقدر کسر میشه از بیگاریش؟ بجز سپاه جای دیگه کسر میشه یا حذف شده ؟ اصلا کسری بسیج پا برجاس تا الان؟! بعضییا میگن حذف شده !؟
امکان داره با دیپلم کسی بیفته خدمت رو نیروی ارتش تهران؟!(بجز آموزشی)
الان برای دیپلم تو ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی چه درجه ای میدن؟ برای کاردانی چه درجه ای میدن؟
باتشکر![]()
Last edited by Iranian boy10; 07-04-2013 at 19:48.
من خودم کسری ندارم ولی تا اونجا که میدونم حداکثر 6 ماه کم میشه از خدمت فرقی هم نداره کجا بیوفتی .
اگه دوره تکمیلی رو رفته باشی و سپاه بیوفتی آموزشی نمیری ( 2 ماه از کسریت میشه برا آموزشیت 4 ماه هم برا یگانت (4+2=6) ) اگه جای دیگه بیوفتی هم 6 ماه از یگانت کم میشه
قانونشم هنوز هست
با سلام
مرسی از راهنمایی هاتون
1. اصولا مازادها چه جوری تقسیم می شن؟؟؟ آیا امکان داره مازادها رو یه جای خوب بندازن ( مثلا سپاه کرج :ِ ) ؟؟؟
2. آیا داشتن مدرک فوق لیسانس مهندسی در تقسیم بندی و در آموزشی موثر می باشد ؟؟؟
با تشکر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)