تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1500 از 4105 اولاول ... 500100014001450149014961497149814991500150115021503150415101550160020002500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,991 به 15,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

یکی از دوستام تعجیل زد دیروز جوابش رو رفت گرفت افتاد یکه دو اعزامش ...
    موفق باشین

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    دقیقا 2 هفته بعد باید فردا 7 صبح برم...
    کسی از دوستان هستش که آموزش مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه افتاده باشه؟

یه سوال هم داشتم:
    آیا میشه از فرمانده درخواست کرد که من رو به مرخصی نفرسته؟؟؟؟(شاید بگید دیونه هست ولی برای خودم دلیل دارم!!!)
    با سلام.
    شاید شما اگر خودتون رو به در و دیوار هم بکوبید توی آموزشی بهتون مرخصی ندن! یا شاید دو هفته ای یکبار برای بومی ها! .
    در مرخصی رفتن هم هیچ اجباری وجود نداره! .

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

salam dostan man varikosel gereyde 1 daram mikham bedonam kasi vaqan midone ke chetor mishe daraje varikosel ro afzayesh dad che karhaii bayad anjam dad ta sheddat peyda kone va beshe 3 in moafit vasam kheili hayatie aslan avarezesh mohem nist vasam ya email bezanid ya zang bezanid ya haminja begid faqat daqiq bashe bekhoda ye omr doaton mikonam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

لطفا فارسی تایپ کنید...(فینگلیش خلاف قوانینه)

4. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض 1 بعدازظهر

من اعزامم 4/1 بود تو عید رفتم تعجیل زدم، افتادم 1/2 . تو برگه اعزامم در مورد اینکه کجا افتادم چیزی نزده. فقط نوشته ساعت 1 بعدازظهر بیام میدون سپاه. به هر کی می گم 1 بعداز ظهر باید برم میدون سپاه بهم می خنده و میگه تا به حال چیزی نشنیده که کسی خودشو 1 بعد از ظهر معرفی کنه میدون سپاه. کسی در این رابطه خبر داره ؟ آیا کسی 1 بعدازظهر برای اعزام رفته میدون سپاه؟؟؟؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان فرمانده یگان ما ازمون خواسته هر از گاهیی براش مقالاتی بیاریم در باب مسائل پیرامون ارتش و جنگ و عملیات روانی و... در ازای اون 3 روز مرخصی تشویقی برای هر مقاله میده می خواستم از شما در باب زمینه هایی که می تونم در موردش از اینترنت مقاله دربیارم که همش در رابطه با ارتش و این جور چیزا باشه و هم اینکه خوشش بیاد با خوندنش کمک بگیرم .

ممنون میشم کلید وازه هایی را که می تونم در موردشون سرچ کنم و مقالاتی بدست بیارم که هم کاربردی باشه و هم جذاب رو به من معرفی کنید .

حودم تا الان در زمینه های اقتصاد مقاومتی ، جنگ نرم ، عملیات روانی مقالاتی رو پیدا کردم . ممنون میشم بازم زمینه های جدید معرفی کنید در این رابطه

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اعزامم 4/1 بود تو عید رفتم تعجیل زدم، افتادم 1/2 . تو برگه اعزامم در مورد اینکه کجا افتادم چیزی نزده. فقط نوشته ساعت 1 بعدازظهر بیام میدون سپاه. به هر کی می گم 1 بعداز ظهر باید برم میدون سپاه بهم می خنده و میگه تا به حال چیزی نشنیده که کسی خودشو 1 بعد از ظهر معرفی کنه میدون سپاه. کسی در این رابطه خبر داره ؟ آیا کسی 1 بعدازظهر برای اعزام رفته میدون سپاه؟؟؟؟
    اصلا خنده دار نیست علت اینکه شما اون ساعت میری اینکه داخل کد مازاد تقسیم میشی و معمولا کد مازاد ها رو اخر سر تقسیم می کنند . یک بدی که این کد مازاد داره اینکه همه چی بسته به شانس هستش ممکنه بدترین جای ممکن بیافتی یااز شانست یه جای خوب

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    دقیقا 2 هفته بعد باید فردا 7 صبح برم...
    کسی از دوستان هستش که آموزش مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه افتاده باشه؟

یه سوال هم داشتم:
    آیا میشه از فرمانده درخواست کرد که من رو به مرخصی نفرسته؟؟؟؟(شاید بگید دیونه هست ولی برای خودم دلیل دارم!!!)
    سلام
    ببین اغلب مرخصی ها رو سربازایی که راشون دوره خودشون نمیرن.چون یا 24 ساعته یا 48 ساعت(بعضی مواقع که چند تا تعطیلی پشت همه شاید بیشتر بدن)

اما میان دوره برای ما در کل 5 روز دادن و چون همه میخواستن برن، اصلا در تمام گروهان و گردان رو بستن و همه فرمانده ها هم رفتن مرخصی.... خوب اینطوری موندن یکی مثل شما سخت میشه
    (آموزشی اراک بودم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی به تازگی دفترچه پست کرده(کی پست کردید)؟ سوالم اینه کسی که بسیجی و گواهی کفایت از آموزشی رو داره حداکثر چقدر کسر میشه از بیگاریش؟ بجز سپاه جای دیگه کسر میشه یا حذف شده ؟ اصلا کسری بسیج پا برجاس تا الان؟! بعضییا میگن حذف شده !؟
    امکان داره با دیپلم کسی بیفته خدمت رو نیروی ارتش تهران؟!(بجز آموزشی)
    الان برای دیپلم تو ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی چه درجه ای میدن؟ برای کاردانی چه درجه ای میدن؟
    باتشکر
    Last edited by Iranian boy10; 07-04-2013 at 19:48.

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان کسی به تازگی دفترچه پست کرده(کی پست کردید)؟ سوالم اینه کسی که بسیجی و گواهی کفایت از آموزشی رو داره حداکثر چقدر کسر میشه از بیگاریش؟ بجز سپاه جای دیگه کسر میشه یا حذف شده ؟ اصلا کسری بسیج پا برجاس تا الان؟! بعضییا میگن حذف شده !؟
    امکان داره با دیپلم کسی بیفته خدمت رو نیروی ارتش تهران؟!(بجز آموزشی)
    الان برای دیپلم تو ارتش ، سپاه ، نیروی انتظامی چه درجه ای میدن؟ برای کاردانی چه درجه ای میدن؟
    باتشکر
    من خودم کسری ندارم ولی تا اونجا که میدونم حداکثر 6 ماه کم میشه از خدمت فرقی هم نداره کجا بیوفتی .
    اگه دوره تکمیلی رو رفته باشی و سپاه بیوفتی آموزشی نمیری ( 2 ماه از کسریت میشه برا آموزشیت 4 ماه هم برا یگانت (4+2=6) ) اگه جای دیگه بیوفتی هم 6 ماه از یگانت کم میشه
    قانونشم هنوز هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اصلا خنده دار نیست علت اینکه شما اون ساعت میری اینکه داخل کد مازاد تقسیم میشی و معمولا کد مازاد ها رو اخر سر تقسیم می کنند . یک بدی که این کد مازاد داره اینکه همه چی بسته به شانس هستش ممکنه بدترین جای ممکن بیافتی یااز شانست یه جای خوب
    با سلام
    مرسی از راهنمایی هاتون
    1. اصولا مازادها چه جوری تقسیم می شن؟؟؟ آیا امکان داره مازادها رو یه جای خوب بندازن ( مثلا سپاه کرج :ِ ) ؟؟؟
    2. آیا داشتن مدرک فوق لیسانس مهندسی در تقسیم بندی و در آموزشی موثر می باشد ؟؟؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •