تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1500 از 1783 اولاول ... 5001000140014501490149614971498149915001501150215031504151015501600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,991 به 15,000 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه تجربه ایم که من دارم هیچوقت بیشتر از یه ماه نگیرید
    و هر ماه تمدید کنید
    نامحدود اصلا نگیرید.چون بعد از اینکه یه حجم گارانتی داره تموم شد سرعت میشه زیر صفر و اصلا یه سایتم باز نمیکنه
    مگه اینکه یه اپشنایی دارن به نام طلایی و حجم مثلا 50 گیگی بت بده که قیمتش میشه خداتومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه مدت اینقدر دالود داشتم که رفتم قطع کنم اینترنت صبا نتو(برای بازی انلاین یه مدت پینگش خوب نبود ولی الان بهتر شده) گفت اقا شما که شبی 10 گیگ دان داری دیگه چشه که میخوای قطع کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
    روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
    من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!
    خوب پس اینجوریه... خیلی خیلی ممنون
    فقط اینکه من میتونم بهشون بگم سرعتم روی 2 مگ یا بالاتر ببندن؟ (به فرض اینکه 128 یا 256 بگیرم)
    چون الان حداکثر سرعت دانلودم 100-120 هستش.

داره خودمونی میشه x_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینقدر میدونم که همیشه تو همه فروم ها وقتی مخالفت اینجوری شروع میشه
    چند تا دستمال به دست اون شرکت میان و طرفداری میکنن
    کسایی که یک ذره شعور ندارن و لحن نوشتنشون لیاقت خودشون وکل آبا و اجداد حقیرشون

5. این کاربر از x_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من چندین ماه نامحدود داشتم! الانم فعلا چون متاسفانه مخابرات نتونست بهم پورت بده مجبور شدم بعد از مدتی تعطیلی نت ، دوباره صبانت لعنت الله علیه بگیرم! فعلا هم باز نامحدود 256 استفاده میکنم!
    روالش به این صورته که شما هر بسته ای که خریداری کنید ( مثلا من 256 طلایی یک ماهه گرفتم ) در یک مقدار حجم مشخص ( برای 256 طلایی من 20 گیگابایت حجم مشخص داره ) می تونید باید سرعت یک مگ به بالا دانلود داشته باشید! یعنی شما نامحدود 256 طلایی میگیرید که اجازه دارید تا 20 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنید! بعد از 20 گیگ ، سرعت شما میشه همون 256 اسمی که خریدید! اینم بگم که 256 صبانت هیچ فرقی با 128 نداره! یعنی من ماه هایی میشد که حجمم دو سه روز زودتر از یک ماه تموم میشد و سرعتم میشد 256 ولی سرعت دانلود روی 11 فیکس میشد! در صورتی که باید حداقل روی 25 و حداکثر روی 36 باشه ولی متاسفانه روی 11 فیکس میشد! دانلود شبانه رایگان هم نداره! خلاصه که شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم اگر مخابراتتون می تونه بهتون یک مگ بده ( اگر اشنا دارید ) حتما نامحدود مخابرات بگیرید!
    من خودمم شدیدا پیگیر مخابراتم که هر وقت یک مگ ازاد شد و تونستند بهم یک هفته ای بدند دوباره صبانت رو جمع اوری کنم!
    ممنون... الان کامل فهمیدم چی به چی شد...
    یه چیزی... من الان رفتم که از سایت نامحدود بگیرم، گفت قبلش با نمایندگی هماهنگ کنین.. این دیگه چیه؟ :/ باید پاشم برم شرکتشون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اخیرا در کنترل پنلم بنر جشنواره پاییزی زده، در مورد این سرویس کسی اطلاعی داره؟، مارک مودمشون چیه، این سرویس شبانه رایگانم داره؟ و اینکه تمامی ترافیک را در هر ساعت شبانه روز میشه استفاده کرد؟ یا باید حجم را توی یه ساعت خاص استفاده کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از alirezawater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behzad1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش شماره به این گندگی رو نمیبینی؟ یه زنگ بزن بپرس خب

10. 2 کاربر از behzad1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

حالا قیمت و شبانه داشتن یا نداشتن به کنار چون اینارو میشه تو سایتشون نگاه کرد
    میخواستم بینم پینگ به چه صورت هست اونایی که تهران دارن؟
    میشه تست پینگ بزارین یه چند تا؟!
    و اینکه استیبل هست؟
    و اینکه تک کانکشن چند درصد سرعت بهتون میده؟
    مثلا اگه با دانلود منیجر ۵۰۰ میگیرین با تک کانکشن چند میگیرین؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من پارس آنلاین دارم،پینگ تام و نداشتم تایم اوت برایم مهمه،مثلا الان من پینگم اکثرا با سرور های اروپا بین 100 تا 120 هست ولی خب توی روز خیلی بالا پایین می شه مثلا میاد روی 160 یا 170 که باید مودم روی خاموش روشن کنم تا آی پی عوض کنه تا بیاد روی همون 100 تا 120 مثلا از ظر تایم اوت هم توی 3000 تا packet با 8.8.8.8 ،10 تا تایم اوت دارم ولی خب بعضی وقتها هم زیاد میشه مثلا 20 تا .می خواستم بپرسم صبانت از نظر پینگ چطور آیا بهتر از وضعیت الان منه؟سرویس گیم داره؟ممنون می شم که جواب بدید.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من پارس آنلاین دارم،پینگ تام و نداشتم تایم اوت برایم مهمه،مثلا الان من پینگم اکثرا با سرور های اروپا بین 100 تا 120 هست ولی خب توی روز خیلی بالا پایین می شه مثلا میاد روی 160 یا 170 که باید مودم روی خاموش روشن کنم تا آی پی عوض کنه تا بیاد روی همون 100 تا 120 مثلا از ظر تایم اوت هم توی 3000 تا packet با 8.8.8.8 ،10 تا تایم اوت دارم ولی خب بعضی وقتها هم زیاد میشه مثلا 20 تا .می خواستم بپرسم صبانت از نظر پینگ چطور آیا بهتر از وضعیت الان منه؟سرویس گیم داره؟ممنون می شم که جواب بدید.
    صبانت مشهد هم همین شکل بود
    بالا و پایین زیاد داشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •