اینم مشغولی میزنه
نمایندگی هم الان بوق ازاد میزنه نمیره رو منشی تلفنی
عجب گیری افتادیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینم مشغولی میزنه
نمایندگی هم الان بوق ازاد میزنه نمیره رو منشی تلفنی
عجب گیری افتادیم
من موندم این آسیاتک با چه فرمولی تعرفه این لیست بلند بالای سرویس ها را حساب میکنه که با تعرفه های اعلام شده از طرف رگولاتوری مغایرت نداره.
تو همه جای دنیا تنوع سرویس ها یه حسنه ولی شک نکنید آسیاتک این تعدد سرویس هاش رو برای گمراه کردن کاربرها قرار داده اینو باتوجه
به این میگم که پشتیبانی نه تنها کاربرا رو درمورد سرویس ها راهنمایی نمیکنند بلکه اسم بعضی سرویس ها هم اصلا به گوششون نخورده!
پس مجبور میشید خودنون با آزمون خطا سرویس مورد نظرتون رو انتخاب کنید که احیانا یکی دو بار در انتخابتون موفق نیستید و پول بی صاحبتان را روانه جیب آسیاتک میکنید ودر نهایت پس از کلی تلاش تا میاید با سرویس تا حدودی دلخواهتان حال کنید دوباره لیست سرویس ها مث امروز از بیخ عوض میشه!!! و شما میمانید و
لیست دراز سرویس ها جدید
انجمن پی سی ورلد
پرس وجو آزمون و خطا
پول بی صاحاب
و جیب آسیاتک!!!
دو سه روزه اینترنت اسیاتک واقعا در حد جهانی قهوه ایی شده.طی 24 ساعت 10 بار قطع میشه.قطع میشه 1 ساعت دیگه وصل میشه,وصل میشه سرعت دانلود 512 بزور 20 هست معمول 9 10.خدا دست هر چی دزده قطع کنه از جیب این ملت
تا20 گیگ سرعتت خوبه(متوسط) بعد 20 گیگ سرعت در حد حلزون میشه!
این یعنی 20 گیگ بگیری سرعتت میشه دایل اپ سرعت یک چهارم میکنه یعنی من که 512 نامحدود بودم کردنم 128
دوست عزیز وارد crm.asiatech.ir بشید و از بخش خدمات اینترنت سرویسی که دارید رو انتخاب کنید و تخلیه رو بزنید و علت تخلیه رو انتخاب کنید.
اولا منظورش از حدقل فلان گیک اینه که شما با این حدقل گیگ با سرعت واقعی سرویس می توانید دانلود کنید مثلا 512 باشه با 64 کیلوبایت حالا اینکه آیا در طول ماه میتونید یا تقسیم بر روزها شده مشخص نیست
نکته دوم آسیاتک در رقابت با مخابرات کم آورده قبلا قیمت نامحدوداش نزدیک مخابرات بود بعد از تصویب تعرف های جدید رگلاتوری که به نفع مخابرات ناگهان نامحدود ها حذف و تعرفه های محدود تصویب شد و اکثر شرکت ها که به اجبار نامحدود میدادند حذف کردند تعرفه های نامحدود را ولی آسیاتک تا چند وقت پیش ادامه داد تا اینکه احتمالا پهنای باند به خاطر این حرکتش بهش ندادن و مجبور به تمکین و افزایش قیمت و ارائه سرویس های گنگ و بی کیفیت نامحدود شد
نکته سوم: در حال حاضر با صرفه ترین سرویس به نظر من سرویس های محدود با دانلود شبانه رایگان هستش سرعت شبانه سرویس ها در حد خوب هست و نیاز های کاربر را برطرف می کند کسانی که زیاد دانلود دارند حتما استفاده تجاری میکنند از اینترنت خوب پولش را هم بدهند با همین سرویس محدود من ماهنانه نزدیک 30 گیگ دانلود میکنم تازه همش دنبال اینم که چی دانلود کنم من 10 گیگ کیمیا گرفته بودم امروز که روز آخر هستش هنوز 1 گیگ اضافه دارم و شبانه هم 20 گیگ دانلود کردم
نکته چهارم:قبول دارم اینترنت در ایران ظلم هست اما باید دید با این شرایط بهترین سرویس کدام سرویس هست وضع شرکت های دیگر بهتر نیست من عصر تلکام هم دارم که هزنیه گزافی با سرعت کمتری داره
این که دیگه اسمش نامحدود نیست! کاملا محدوده! حتی از محدود هم بدتر
توجه داشته باشید که تخفیف سرویس های بلند مدت هم بدون سر و صدا کاهش پیدا کرده!
زنگ زدم واحد فروش میگم این کولاک چیه؟ میگه چون تازه اومده هنوز به ما اعلام نکردن. میگم پس به کی اعلام می کنن مگه واحد فروش نیستین؟ بعدشم نوشتن 4 مگ خوب 1 مگ و 2 مگ هم رو 4 هستش دیگه. چقدر اینا طمع کارن واسه خالی کردن جیب مردم. حداقل میکردن 8 مگ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)