سلام وقتی بازی Trine رو اجرا میکنم میزنه:physicsLoader.dll not found in ur computer اینو باید چکار کنم؟
سلام وقتی بازی Trine رو اجرا میکنم میزنه:physicsLoader.dll not found in ur computer اینو باید چکار کنم؟
دوسته عزیز [turokpooria] شما باید بازی رو repair کنید
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
دوسته من شما این بازی رو بازی کردین یا اینکه تا نصب کردینو خواستین اجرا کنین این مشکلو داشتین ؟؟؟؟
شما میتونید با استفاده از درایو مجازی بازی رو اجرا کنید البته قبلش شما بازی رو repair کنید
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
دوسته من شما بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد کرک رو بنداز بعد ریستارت کن بعد اجرا کن
کلیه دوستان دقت داشته باشن ک شما باید پچ ها و کرک های بازی رو به محل بازی انتقال بدید.من الان تو چند صحفه قبل ک میگشتم دیدم شما بیشتر اشکالاتتون بخاطر یک یا چند فایل هستش شما میتونید بازی رو دوباره نصب یا اینکه از control panel اونو repair کنید ک دوباره نصب بشه و یا اینکه اصلا اون فایلو تو نت سرچ کنید و دانلود کنید.
سلام.اونی که گفتید رو دانلود کردم بازی اجرا شد ولی تو لودش میپره بیرون has stopped working اینو چه کار کنم؟
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
مثه اون دوستمون که راهنمایی کردید انجام دادم ولی نشد
با سلام دوستان من بازی هوم فرونت رو نصب کردم اونی که 7 گیگی هست بازی اجرا میشه فقط تو بازی صدا ندارم چیکار کنم فکر کنم اونی هست که استیم هست
کمک کنید
فکر کردی چون پاور خریدی سیستمت به روز شده؟؟؟؟با سلام دوستان من بازی هوم فرونت رو نصب کردم اونی که 7 گیگی هست بازی اجرا میشه فقط تو بازی صدا ندارم چیکار کنم فکر کنم اونی هست که استیم هست![]()
\دوسته من شما بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بعد کرک رو بنداز بعد ریستارت کن بعد اجرا کن
بازی اصلا کرک نداره...جوریم نصب نمی شه که از توی کنترل پنل بشه پاکش کرد...اصلا اونجا نمی ره...دوباره نصب کردم فایده ای نداشت
مدیریت سایت
این جواب بود یا اسپم که دوستمون دادن
ببخشید که دوباره در همین مورد دارم پست میدم...فکر کردم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه...
من بازی BRINK رو دانلود کردم...حجمش حدودا 3 گیگ است... و نسخه ی TPTB هم هست...
آپدیتهای 1و2و3و4و5و6و7و9 رو هم دانلود کردم ولی کار نکرد...وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه بعد خطای Don't Send میده...
چیکار کنم؟چاره ای نداره؟قیدشو بزنم؟
اویل 5 تو ویندور 7 بعد از نصب اجرا نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)