آقا یکی جواب ما رو بده .
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
آقا یکی جواب ما رو بده .
راستی شما میگید اگه بخوای امکان کمک مالی به یار رو به این مد اضافه کنید (مد ایران )خیلی طول می کشه .....
نمیشه توی هر تیم خونه ی پولش امکانی رو داشته باشه که مثلا یه چیزی بسازه که 10000 تا پول ببره بعد هر ماشینی که بره روش 10000 تا بهش بده مثل اون جعبه هایی که تو usa اون هواپیما ها برات میفرستن .....
اکه بشه میتونیم به یارمون کمک مالی کنیم
سلام داشتم پاسخ میدادم یه دفعه سایت هندی شد!!!!!!!!!!!!
super weapon همون اتم شماست.
در اون مورد (داستان) من این رو تویه مقاله که نمایشگه قرآن بهم دادن خوندم که بازی رو زیر سوال برده بود.
در مورد اشتراک ارتش ها(کمک) همین جوری کشکی نباشه مثلا باید 3 یا5 ستاره باشی اون لودر هم هر سا ختمونی رو نسازه و توی war factory یا از این دست ساختمون ها هر تانکی رو نشه ساخت(یا سرباز).
هیرویه ایران کیه (کسانی مثل black lotus یا colonel burton ) یه عکس از همشون بزاری دمت از اینی که هست گرم تر میشه.
یه سمه خفن برایه اسرائیل بابت این بمب هایی که ریخته بزار که حتی از سم toxin althrax gamma هم بدتر باشه.(روش هایی هم برای مقابله با این سم ها بزار حتی با هزینه ی خیلی بالا مثلا 10هزار تا طوری که اثرات این سم ها و تشعشعات اتمی به شدت کاهش پیدا کنه)
در نهایت اولین کپی که از مادت رایت میکنی قبل از upload کردنش میخوام خیلی برام با ارزشه (قیمت نجومی ندی ما دایال اپیم) من داییم داداشم 3تا پسر دایی هام و اون یکی داییم جن بازیم.(اختصار شده ی جنرال).
منم اون مسئاله ی سریال رو دارم(با dial up میشه 1به1 بازی کرد)در ضمن پچ 1.4 رو هم ریختم.
در آ خر خیلی خسته نباشی.
لازمه بگم نوشته های من فقط یک پیشنهاده نه چیزه دیگه.
Last edited by crash00; 14-09-2009 at 02:08.
بابا من دارم دیوانه می شم
خب دیگه بگین ما جنرال داریم بازی نمی کنیم
آخه اصل جنرال رو زیر سوال بردین بابا
[QUOTE=ufo-alien;4210388]دو ست عزیز در سته ا ین پسو ند زیپشه باید از حالت زیپ درش بیاری با نرم افز ار های فشر ده سازی بعد یک فایل بهت می ده که کار نصب رو خودش انجام می ده فقط باید آدرس محل نصب رو بهش بدی ..
با سلام خدمت شما
نمی دونم این پسوند dmg چه نوعیه که هیچ کدوم از برنامه های فشرده سازی اونو نمی شناسن. دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی می شه یه برنامه معرفی کنید که اینو بشناسه و از حالت فشرده خارجش کنه؟
[QUOTE=mohyy;4212024]بر و این آدرس :یک هفت هشتایی نر م افزار فشر ده سازی داره که به را حتی می تو نی دانلو د کنی :
http://www.------------.com/archives/utility/compress
من باره دوممه اسن سوالو توي اين تاپيك ميپرسم كسي هم جواب نميده
با سلام
من بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو که میخوام بازی کنم وقتی بیس خیلی شلوغ میشه یه ارور میده که یه مشکله خیلی جدی پیش اومده و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه کامپیوتر شما یا خیلی داغ کرده overheating یا اینکه سخت افزار شما کشش این بازی رو نداره
اما آخه این بازی ماله 5 سال پیش گرافیکشم با 32 جواب میده اما من کامپیوترمو تازه خریدم هر روزم gta IV و کرایسیس و ..... رو با رزولشن 1440 در 900 بدون هیچ گیر یا کندی بازی میکنم
اما سره این بازی اینو میده و از بازی میپره بیرون توی ویندوز سون و xp هم تست کردم همین مشکلو داشتم
من این بازی رو خیلییییی دوست دارم--ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه
راستي توي تاپيك سوالات و مشكلات نصب و اجراي بازي ها هم 3-4 بار پرسيدم هيچ كس جواب نداد
ديركس كه همراه خوده جنرال بود رو هم نصب كردم درست نشد ويندوز رو هم عوض كرد خوب نشد
كي هم به من يه شماره سريال بده تا بتونم انلاين بازي كنم ماله خودمو ميگه invalid
نرم افزاری جهت اجرای بازی های کامپیوتری بدون داشتن سی دی بازی GameJackal Pro 3.0.0.6
نرم افزاری جهت اجرای بازی های کامپیوتری بدون داشتن سی دی
در دنياي بازي بعضي از بازي ها هستند كه پس از نصب براي اجرا نياز به CD مربوطه بازي دارند كه بايد سي دي بازي را در سي دي رام قرار داده و بازي كنيد.
عده اي با استفاده از نرم افزارهاي ايجاد درايو مجازي اين مشكل را حل كرده اند ولي اين نرم افزار بدون نياز به ايجاد درايو مجازي و ايميج برداري از سي دي بازي اين كار را انجام مي دهد. نرم افزار Game Jackal کاری از گروه نرم افزاری Slysoft یا همان گروه معروف تولید کننده Clone CD که اکثرا همه با این نرم افزار رایت آشنایی دارند می باشد.
از قابلیت های شاخص این نرم افزار استفاده آسان از آن و نیاز نداشتن به سی دی بازی است. در ورژن ارائه شده تمام گیم های روز که نیاز به سی دی بازی دارند اضافه شده است و این امکان فراهم شده که کاربر با استفاده از ایجاد یک پروفایل برای گیم مورد نظر و ایجاد آیکون جدید با استفاده از این نرم افزار بتوانند بدون نیاز به قرار دادن سی دی در سی دی رام بازی مورد نظر خود را اجرا کنند.
از افتخارات این نرم افزار تک بودن آن است بدین معنی که در بازار نرم افزار همتا ندارد و تنها نرم افزاری است که قادر است این کار را انجام بدهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تذکر :
پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== =========================
================================================== ================================
شاید مشکل از پک 1.04 (آپگر ید بازی ) و یا از کر کی که استفا ده می کنی
بازی رو بعد از نصب بذار در قسمت آنلاین خو د بازی مستقیم آپگر ید شه و می تو نی از این کرک که تا بحال من با هاش مشکل نداشتم استفا ده کنی ..... UNZIP اش کن در محلی که بازی رو نصب کردی .....
کد دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 15-09-2009 at 01:28.
حالا اين چه ربطي به سواله من داشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)