بازم سلام... یه سوال داشتم این انتی ویزوس جدیده؟ اگه اره تو گوگل سرچ کنین میبینین که ورژن های قدیمی تری هم از این هست.
شایدم من اشتباه میکنم
بازم سلام... یه سوال داشتم این انتی ویزوس جدیده؟ اگه اره تو گوگل سرچ کنین میبینین که ورژن های قدیمی تری هم از این هست.
شایدم من اشتباه میکنم
اقا این پاندا انتی ویروس رو من نصب کردم اما یه مشکل بوجود اورد که مجبور شدم remove اش كنم
مشكل اين بود كه ديگه اينترنت من send & recieve نداشت
دوست خوبم سلام
احتمالا در قسمت اينترنت مونيتورينگ پاندا، امنيت رو خيلي بالا قرار داده ايد.
---------------------------------------------------
سامان جان سلام
اين آنتي ويروس نسخه هاي قديمي هم داره. اين كه ما لينك داديم جديدترين نسخه اش هست.
Mehdi_Best جان یک مقایسه ای بین این آنتی ویروس و نود و کاسپر انجام بدید ممنون میشم. ( از نظر عملی نه تؤری که مثلا دو موتور داره)
من اصلا به هیچ کدوم از setting ها دست نزدمنوشته شده توسط Mehdi_Best
حتي بعضي ها شو غير فعال كردم بازم درست نشد![]()
با سلام.
براي آنتي ويروس AntivirusKit 2006 يك كرك پيدا كردم .براي دوستان آپلود خواهم كرد تا تست كنند ببينند كار ميكنه يا نه؟
محل ذخيره آپديتهاي اين آنتي ويروس مانند كاسپر است يا خير؟
مهدي جان در مورد آنتي ويروس پاندا آيا شما اطلاع داريد كه آپديت ميشه يا خير؟با توجه به اينكه نسخه retail ميباشه.
در مورد محل ذخیره آپدیت هاHamilton نوشته :
با سلام.
براي آنتي ويروس AntivirusKit 2006 يك كرك پيدا كردم .براي دوستان آپلود خواهم كرد تا تست كنند ببينند كار ميكنه يا نه؟
محل ذخيره آپديتهاي اين آنتي ويروس مانند كاسپر است يا خير؟
مهدي جان در مورد آنتي ويروس پاندا آيا شما اطلاع داريد كه آپديت ميشه يا خير؟با توجه به اينكه نسخه retail ميباشه.
برای کاسپر در مسیر C:\Program Files\Common Files\G DATA\AVKScanner\Base
و برا بیت مسیر C:\Program Files\Common Files\G DATA\AVKScanner\Bdf
این مسیرهایی که گفتم محل ذخیره نهایی آپدیت ها هستش
ولی اگر بخواهید آپدیتی که در حال انجام هست رو ذخیره کنید
برای کاسپر در مسیر C:\Program Files\AntiVirusKit 2006\UpdateBase0
و برای بیت مسیر C:\Program Files\AntiVirusKit 2006\UpdateBase1
راستی دوستان از زمانیکه کیت رو نصب کردم واقعا سرعت سیستم رو گرفته برا شما هم اینطوریه ؟
واسه منم همینطوره،از نظر گرفتن سرعت سیستم،فکر کنم از همه بدتره،ولی خدایی خیلی قویه.نوشته شده توسط Masoud.ebi
hamilton جون پاندا راحت آپدیت میشه بدون سریال ولی خودش چند وقت یه بار میگه برای آپدیت نیاز به سریال دارید!
ساسان جان سلام
شما تا 30 روز اگه اشتباه نکرده باشم به سریال نیاز ندارید برای آپدیت
البته فکر کنم از این ضعف بشه یه کرک درست حسابی براش دست و پا کرد
البته فعلا که پاندا ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)