تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 376 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

دوست عزیز من نمیتونم که کامپیوترم رو 24 ساعت روشن بذارم. میلیونها فایل
    شما چه انتظاری از تورنت دارید؟ در تورنت یک شبکه اشتراک فایل است که سرور مرکزی به ان معنا وجود ندارد. اگر شما می خواهید میلیونها فایل را به اشتراک بگذارید باید یک کامپیوتر را به صورت سرور در اورید تا همیشه فایل ها در دسترس باشد تا دیگران بتوانند دریافت کنند.این مطلب را در ویکی خواندید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمی دونم شما چه انتظاری از تورنت داری

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما چه انتظاری از تورنت دارید؟ در تورنت یک شبکه اشتراک فایل است که سرور مرکزی به ان معنا وجود ندارد. اگر شما می خواهید میلیونها فایل را به اشتراک بگذارید باید یک کامپیوتر را به صورت سرور در اورید تا همیشه فایل ها در دسترس باشد تا دیگران بتوانند دریافت کنند.این مطلب را در ویکی خواندید؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من نمی دونم شما چه انتظاری از تورنت داری
    عزیز دل برادر پس این هم وقت دارم چی میپرسم. خوب نخوندی گفتم دارم سایت میزنم. فایلها رو نمیشه روی هاست قرار بدم
    چون فایل با لینک مسقیم نمیخوام بذار رو سایت.
    رفتم دنبالش جوابم رو گرفتم مرسی
    Last edited by darvish1900; 11-01-2008 at 00:47.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من يه مشكل اساسي در اين زمينه داره.
    بعضي روزا با تمام قدرت مي تونم دانلود كنم اما مثلا الان چند روزيه كه اصلا يه بايت هم دريافت نميشه فقط فايلايي كه دارم همش در حال آپلود شدنن.
    به نظر مياد پورت ها بسته باشه. اما من فايروال رو بستم و همه پورت هاي مربوط رو باز كردم اما فايده نداره مثلا يه فيلم 700 مگي رو تا 68 درصد دانلود كردم و با اينكه Seed و Peer هم زياد داره ولي بهشون براي دانلود كانكت نميشه. تقريبا همه برنامه هايي كه براي دانلود از تورنت هستن رو دانلود كردم ولي همه همين مشكلو دارن. با اينكه مثلا تو شركت با اينكه فايروال هم فعاله روزي راحت دوتا فيلم ميشه دانلود كرد.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

من يه مشكل اساسي در اين زمينه داره.
    بعضي روزا با تمام قدرت مي تونم دانلود كنم اما مثلا الان چند روزيه كه اصلا يه بايت هم دريافت نميشه فقط فايلايي كه دارم همش در حال آپلود شدنن.
    به نظر مياد پورت ها بسته باشه. اما من فايروال رو بستم و همه پورت هاي مربوط رو باز كردم اما فايده نداره مثلا يه فيلم 700 مگي رو تا 68 درصد دانلود كردم و با اينكه Seed و Peer هم زياد داره ولي بهشون براي دانلود كانكت نميشه. تقريبا همه برنامه هايي كه براي دانلود از تورنت هستن رو دانلود كردم ولي همه همين مشكلو دارن. با اينكه مثلا تو شركت با اينكه فايروال هم فعاله روزي راحت دوتا فيلم ميشه دانلود كرد.
    اگر می خواهی بفهمی پورتات بازه یا نه اگر utorrent داری پایین صفحه را نگاه کن یک علامت است اگر سبز باشد پورت ها باز است ولی اگر قرمز یا زرد باشد پورت ها مورد دارد.لطفا یک تصویر از تورنتت بزار اینجا ببینم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه yas30n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

بچه ها میشه بگین بالاترین سرعتی که با تورنت دانلود کردین چند بوده ؟ فرض کنید سید بالا و پیر کم باشه
    ممنون

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگر می خواهی بفهمی پورتات بازه یا نه اگر utorrent داری پایین صفحه را نگاه کن یک علامت است اگر سبز باشد پورت ها باز است ولی اگر قرمز یا زرد باشد پورت ها مورد دارد.لطفا یک تصویر از تورنتت بزار اینجا ببینم .
    zed2 جان منم همین مشکل رو دارم ، یعنی هیچ وقت سبز نیست با این حال وقتی سید یا پیر باشه دانلود و آپلودم خوبه .

فایروال هم ZoneAlarm دارم ولی وقتی هم غیرفعالش می کنم بازم تغییری حاصل نمیشه .

بچه ها میشه بگین بالاترین سرعتی که با تورنت دانلود کردین چند بوده ؟ فرض کنید سید بالا و پیر کم باشه
    ممنون
    اگه سید باش احتیاجی به پیر هم نیست ، سید در واقع کسانی هستند که فایل رو به طور 100% دارند و پیر کسانی که فایل رو به طور کامل ندارند .

بستگی به پهنای باندت داره ولی در حالت عمومی پاینتر از سرعت دانلود مستقیم هست ، با این حال گاها هم میتونی با همون سرعت دانلود مستقیم دانلود کنی .

مثلا اگه پهنای باندت مثل من 64 نباید انتظار دانلود 20kb رو داشته باشی . این رو هم بگم تا شبهه ای نباشه ، بعضی از شرکتها با این حال که اسمی بهتون 64 میدند(به خاطر داشتن محدودیت حجمی) ولی ممکن پهنای باند بیشتری در اختیارتون قرار بدند مثل صبا نت .(که به ازای پهنای باند بیشتر مسلمآ پول می خواد )
    Last edited by jooya; 11-01-2008 at 17:22.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

من پهنای باندم 10 مگ هستش یه شبکه اختصاصی هست سرعتم یه بار به 100 kb هم رفت که از صفحه اش عکس گرفتم اما سریع میاد پایین تو مایه های 50 ثابت میشه
    حالا میخوام ببینم مال من چطوری میره 100 یا 80 بعد میاد میشه 50 من از بیتلورد استفاده میکنم
    سرعتم بت لینک مستقیم هم اگر از دانلود منیجر استفاده کنم حداقل 200 حدکثر 1 مگ است
    حالا من چکار کنم تا سرعت دانلودم با بیت لورد بره بالا

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چطور میشه فهمید فایلی که داری دانلود میکنی 100% قابل دانلوده؟ بعضی از فایلها تو سایتها زده دیگه کامل نیست ولی وقتی میزارم واسه دانلود همش دانلود میشه و برعکس !؟@؟!؟!؟؟!@؟!#؟!؟@#!

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون
    52kb/sec با خط 512kbit/s

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مکران makka

پيش فرض

این سرعت خودش را نگه داشته یا نه ؟
    چون مال من هم رو 100 میره اما بر میگرده باز به 50

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •