درسته که تهران جمعیتش زیاده ولی اهواز هم کلان شهره و خوزستان هم نقش زیادی در اقتصاد داره پس حق مردمشه که پهنای باند بالاتر از این داشته باشند.
درسته که تهران جمعیتش زیاده ولی اهواز هم کلان شهره و خوزستان هم نقش زیادی در اقتصاد داره پس حق مردمشه که پهنای باند بالاتر از این داشته باشند.
دیشب من تیکت زدم امروز باهام زنگ زدند اطلاعات تکمیلی رو ارائه کردند و بعدش گفت منتظر عاملین فروش بمون! اینا کی زنگ میزنن ؟ چقدر تو تهران بنظرتون طول میکشه؟
اینو کسی میتونه با توجه به تجربه خودش یه پاسخ تقریبی بده؟!
آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!
- - - Updated - - -
آقا هفته قبل خوب بود الان نزدیک 2 ساعته 300 مگ هم دانلود نشده وایمکس 4 مگ شبانه!! قطعی و وصلی و افت سرعت از 0 تا 400 کیلو!!!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
حداکثر سرعت روی IDM چقدر گرفتید؟
راهی نیست مودم های از مبین به ایرانسل برد؟!
سلام
نزدیک به 2-3 هفتس با پشتیبانی فنی مبین نت صحبت می کنم و میگن که شهرتون تحت پوشش هست
و جالبه که بخش فروش میگه تحت پوشش نیست
نمی دونم چرا اینجوریه
توی سایت شهرتون توی نقشه ی پوشش هست ؟ اگه هست تحت پوششه در غیر اینصورت هنوز بطور کامل راه اندازی یا فعال نشده .
سلام
کسی اطلاعی نداره؟
دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
- - - Updated - - -
دوستان من یه مودم اکبند مدل جدیده WLTXFSR-104GN و دارم با طرح یک ساله اگر کسی خواست تلگرامم پیام بده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2
بستگی به محل زندگیتون داره
برای من 3.5
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)