از یه طرف میگن شاتللند پا بر جاست و از طرف دیگه میگن در حال پیگیری هستیم
واقعا حیفه که این سرویس(شاتللند) از کار بیفته ، یکی از بهترین سرویس هایی هست که تا حالا ارائه شده
از یه طرف میگن شاتللند پا بر جاست و از طرف دیگه میگن در حال پیگیری هستیم
واقعا حیفه که این سرویس(شاتللند) از کار بیفته ، یکی از بهترین سرویس هایی هست که تا حالا ارائه شده
اقا شاتل لند اولین اسم تو 500 سایت برتره
یعنی باخرید این پکیج دانلود رایگانه یا نیم بهاست
رایگانه راحت فایلهایی که زیر 2 گیگ هستند رو انتقال بده به آپلودسنتر شاتل لند دانلود کن برای بالای 2 گیگ هم تو عصر آپلود عضو شو و اسپلیت کن و بعد لینکشو بزار تو شاتل لند. به نظر من کسایی که دانلود فیلم و سریال و انیمیشن و کلیپ و آلبوم دارن این گزینه خوب و ارزون که نمیشه گفت واقعا مفته البته برای تک آهنگها خوب نیست چون یه چند ثانیه به آهنگ اضافه می کنه که البته چون تک آهنگها حجم زیادی ندارن مهم نیست.
Last edited by majnoon21; 04-12-2017 at 15:25.
سلام..ببخشید چطوری میشه توی عصردانلود اسپلیت کرد؟؟؟
اول لینکتو تو قسمت آپلود مستقیم انتقال می دی بعد می ری تو قسمت فایلها روی لینکی که انتقال دادی کلیک راست می کنی و اسپلیت رو انتخاب می کنی. اونجا خودت می تونی انتخاب کنی که فایلت چند قسمت باشه و حجم مورد نظر فایل رو می زنی همین
دوستان خبر بسیار خوب, بسته شاتللند مجددا برگشت!....
![]()
Last edited by sajad-tnt; 05-12-2017 at 14:36.
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنیکسی خبری داره این درسته یا غلط
من امروز برای تمدید سرویس رفتم دفتر مرکزیش و برای همین بسته هم پرسیدم مسئول فنی گفت این بسته نامحدود داخلی فقط ای پی های محدودی رو ساپورت میکنه و امکان کانکت شدن به وی پی ان داخلی هم نداره
من طرح غیر حجمی 8 مگ گرفتم.امروز توی پنل سایت شاتل لند برام اضافه شده.
سرعتم هم ازش 900-1 مگ هست.
خیلی ممنووون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)