تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 168 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظرم بخور بخور اطرافیان تیم در پرسپولیس در حال حاضر بیشتر از استقلاله شاید باعث به خطر افتادن منافع شخص یا اشخاص خاصی میشه اگه بازیکنای خوب و بدون دلالی به پرسپولیس بیان
    چیزی که در دو فصل گذشته در استقلال هم شاهدش بودیم که اصلا بازیکن خوب طرف این تیم نمیومد و بازیکنایی با حرف و حدیث زیاد مثل نوری و سلیمان فلاح و ... خریداری میشد

الانم وزارت 300 هزار دلار استیماچو گفت زیاده و باهاش قرارداد نبستند و ردش کردن در صورتی که یه مربی خارجی خوب واسه پرسپولیس اوردن که بدون شک هزینش بیشتر از 350 هزار دلار هستش
    اگه اشتباه نکنم به جفت تیما هم 1 میلیارد وزارت داد که گویا پرسپولیس قسط برانکورو داده.....در صورتی که تازه مظلومی یه چیز هم باید دستی به استقلال بده به جای اینکه بگیره

در کل به نظرم وزارت داره جفت این تیمارو نابود میکنه و تبدیلشون میکنه به دو تا تیم معمولی.....در استقلال هم اگه میبینید 2 تا خرید خوب انجام شده دو دلیل داره که اولیش اینه مربی مفت اوردن واسه استقلال و حتی پول استیماچو هم ندادن....دومیش هم وجود بهرام امیری و نظری جویباریه

این یکی دو میلیارد در مقابل بودجه عظیمی که سپاهانو تراکتور برای نقل و انتقالات دارن بسیار بسیار ناچیزه

یکی از بازیکنای جوان صبا و بادامکی در هتل تیموریانو دیده بودن و ازش پرسیده بودن چرا رفتی تراکتور؟تیموریان گفته هرکی پول میخواد باید بیاد تراکتور تموم پولمو همون اول موقع بستن قرارداد گرفتم!!!!

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان به نظرم بخور بخور اطرافیان تیم در پرسپولیس در حال حاضر بیشتر از استقلاله شاید باعث به خطر افتادن منافع شخص یا اشخاص خاصی میشه اگه بازیکنای خوب و بدون دلالی به پرسپولیس بیان
    چیزی که در دو فصل گذشته در استقلال هم شاهدش بودیم که اصلا بازیکن خوب طرف این تیم نمیومد و بازیکنایی با حرف و حدیث زیاد مثل نوری و سلیمان فلاح و ... خریداری میشد

الانم وزارت 300 هزار دلار استیماچو گفت زیاده و باهاش قرارداد نبستند و ردش کردن در صورتی که یه مربی خارجی خوب واسه پرسپولیس اوردن که بدون شک هزینش بیشتر از 350 هزار دلار هستش
    اگه اشتباه نکنم به جفت تیما هم 1 میلیارد وزارت داد که گویا پرسپولیس قسط برانکورو داده.....در صورتی که تازه مظلومی یه چیز هم باید دستی به استقلال بده به جای اینکه بگیره

در کل به نظرم وزارت داره جفت این تیمارو نابود میکنه و تبدیلشون میکنه به دو تا تیم معمولی.....در استقلال هم اگه میبینید 2 تا خرید خوب انجام شده دو دلیل داره که اولیش اینه مربی مفت اوردن واسه استقلال و حتی پول استیماچو هم ندادن....دومیش هم وجود بهرام امیری و نظری جویباریه

این یکی دو میلیارد در مقابل بودجه عظیمی که سپاهانو تراکتور برای نقل و انتقالات دارن بسیار بسیار ناچیزه

یکی از بازیکنای جوان صبا و بادامکی در هتل تیموریانو دیده بودن و ازش پرسیده بودن چرا رفتی تراکتور؟تیموریان گفته هرکی پول میخواد باید بیاد تراکتور تموم پولمو همون اول موقع بستن قرارداد گرفتم!!!!
    قرار بوده پول برانکو رو هدایتی بده نه سازمان...مطمئن باش اگه هدایتی پا پیش نمی ذاشت و قسط اول برانکو رو نمی داد عمرا برانکو پرسپولیس نمیومد...متاسفانه دولت هم به هدایتی رکب زد و هم 10 ساله داره به اینهمه هوادار پرسپولیس توهین می کنه.

4. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من که برای این پرسپولیسی که آقایون ساختن ریالی ارزش قائل نیستم.

چرا الکی اعصاب خودم رو خورد کنم؟چرا زجر بکشم؟

پرسپولیس بازیکن خوب نگرفته،خوب کاری کرده طاهری که نگرفته.اصلا بذارن بره دسته پائین که خیال همه راحت بشه . به من چه مربوطه؟؟

ایران نه ورزشگاه درست حسابی داره نه بازیکن درست و حسابی داره نه چمن خوبی داره نه مسئول خوبی داره،هیچی نداره.یه مشت آدم دارن میخورن و میبرن و من موندم چجوری میخوان جواب پس بدن

آدم راحت میره سمت فوتبال خارجی هم از هیجانش لذت میبره و هم بازی زیبا تماشا میکنه این همه غصه هم نمیخوره.

پرسپولیس دیگه مرد،تموم شد.......
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 25-06-2015 at 15:49.

6. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وزارت ورزش رفته طاهری کمتر از زن آورده کرده همه کاره که شلوار خودش نمیتونه بالا بکشه نمیشه انتظار معجزه داشت در فصل نقل و انتقالات این آقا قبلن حساب خودش پس داده

نه میزارن یکی مثل عابدینی بشه مدیر عامل تیم نه تیم دست هدایتی میدن نه لیاقت دارن به تیم بودجه تزریق کنن کاسه گداییشون همیشه پهنه
    اگه قراره یک سری جلبک دوباره جذب بشه دیگه آوردن سرمربی خارجی چه صیغه ای بود - توافقی با برانکو فسخ میکردن میرفت پی کارش با این بازیکنای داغون برانکو معجزه نمیتونه بکنه که
    تا دیدن نژاد فلاح داره سید جلال جذب میکنه ترسیدن کنارش زدن طاهری آوردن که خیالشون از همه جهت راحت بشه
    اعضای هیات مدیرشونم که به درد عمشون میخوره

پ.ن: دیگه از این به بعد خودم خسته نمیکنم تیم خوب بسته بشه بازی تیم دنبال میکنم در غیر این صورت فقط همون فوتبالای خارجی دنبال میکنم
    گور بابای لیگ ایرانم کرده
    Last edited by clau; 25-06-2015 at 17:25.

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وزارت ورزش رفته طاهری کمتر از زن آورده کرده همه کاره که شلوار خودش نمیتونه بالا بکشه نمیشه انتظار معجزه داشت در فصل نقل و انتقالات این آقا قبلن حساب خودش پس داده

نه میزارن یکی مثل عابدینی بشه مدیر عامل تیم نه تیم دست هدایتی میدن نه لیاقت دارن به تیم بودجه تزریق کنن کاسه گداییشون همیشه پهنه
    اگه قراره یک سری جلبک دوباره جذب بشه دیگه آوردن سرمربی خارجی چه صیغه ای بود - توافقی با برانکو فسخ میکردن میرفت پی کارش با این بازیکنای داغون برانکو معجزه نمیتونه بکنه که
    تا دیدن نژاد فلاح داره سید جلال جذب میکنه ترسیدن کنارش زدن طاهری آوردن که خیالشون از همه جهت راحت بشه
    اعضای هیات مدیرشونم که به درد عمشون میخوره

پ.ن: دیگه از این به بعد خودم خسته نمیکنم تیم خوب بسته بشه بازی تیم دنبال میکنم در غیر این صورت فقط همون فوتبالای خارجی دنبال میکنم
    گور بابای لیگ ایرانم کرده

منم با عباس عزیز هم نظرم.

تا میبینن یکی تو پرسپولیس داره خوب عمل میکنه میذارنش کنار و یکی رو میارن که دماغ خودش رو هم نمیتونه بکشه بالا !!

منم حرف شما رو میزنن.چرا خودم رو خسته کنم ؟؟ گور بابای فوتبال ایران که هیچی نداره

منم تا تیم واقعا خصوصی نشه و از زیر سلطه دولت نیاد بیرون با پرسپولیس خداحافظی میکنم

خودمو راحت میکنم،دیگه فوتبال نمیبینم و اگه هم ببینم میشینم خارجی ها رو میبینم

10. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مثل اینکه پرسپولیسی ها قرار تجمع گذاشتن شنبه 10 صبح جلو دفتر باشگاه+ به صفحه رییس جمهور رفتن و هرچی لایق گودرزی بوده حواله ش کردن(دمشون گرم)
    اعتراض پرسپولیسی‌ها در صفحه‌ی رییس جمهور

هواداران پرسپولیس اعتراضات خود را به صفحه ی رییس جمهور در اینستاگرام منتقل کرده اند.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از گذشت دو هفته از شروع نقل و انتقالات همچنان پرسپولیس تهران ، قرمزهای محبوب پایتخت نتوانسته اند خرید خوبی در بازار نقل و انتقالات داشته باشند و این موضوع باعث ناراحتی شدید هواداران این تیم شده است.این در حالی است که استقلال دیگر تیم محبوب پایتخت توانسته چند خرید خوب داشته باشد و گوی سبقت در زمینه ی خرید بازیکن را ازرقیب سنتی اش پرسپولیس برباید.

هواداران عصبانی پرسپولیس، اعتراضات خود را به آخرین پست دکتر حسن روحانی، رییس جمهور در اینستاگرام کشیده اند و با نظرات خود اعتراض خود را نشان داده اند.این در حالی است که وزارت ورزش، مالکیت پرسپولیس را بر عهده دارد و همین موضوع باعث شده است طرفداران سرخ های پایتخت نتایج و اتفاقات فصل گذشته و همچنین کم کاری های این تیم در فصل نقل و انتقالات امسال را متوجه ی دولت می دانند.

باید دید این اعتراضات اینستاگرامی چه واکنشی از سوی رییس جمهور و یا حتی وزیر ورزش خواهد داشت و چه تغییری در روند یارگیری پرسپولیسی ها پیش خواهد آمد.

12. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منم با عباس عزیز هم نظرم.

تا میبینن یکی تو پرسپولیس داره خوب عمل میکنه میذارنش کنار و یکی رو میارن که دماغ خودش رو هم نمیتونه بکشه بالا !!

منم حرف شما رو میزنن.چرا خودم رو خسته کنم ؟؟ گور بابای فوتبال ایران که هیچی نداره

منم تا تیم واقعا خصوصی نشه و از زیر سلطه دولت نیاد بیرون با پرسپولیس خداحافظی میکنم

خودمو راحت میکنم،دیگه فوتبال نمیبینم و اگه هم ببینم میشینم خارجی ها رو میبینم
    من هر سال همینو می گم باز دلم طاقت نمیاره حداقل به صورت بی صدا دنبال می کنم خدا لعنت کنه این سیا.سیون رو که گند زدن به همه چی...

14. این کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من هر سال همینو می گم باز دلم طاقت نمیاره حداقل به صورت بی صدا دنبال می کنم خدا لعنت کنه این سیا.سیون رو که گند زدن به همه چی...
    منم همین طورمهی به خودم میگم حالا این بازیش رو ببین شاید ببره !!

ببین آقایون با این هواداران چیکار میکنن

16. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اینکه وزارت نشین ها در اتفاقات و رخداد های پیش اومده تا اینجای کار مقصر بودند، دُرست، اما مدیرای فعلی خودمون هم بی تقصیر نیستن

شما نگاه کن اونور، تو تیم رقیب چطور بدون پول بازیکن میارن؟ خوب چرا طاهری نمیتونه بیاره؟ چون پول نداریم؟

با پول که منم میتونم بازیکن بیارم، باید یه تفاوتی بین من و شما باشه ...

*
    **
    *

در اوج دوران تمرینات بدنسازی، مربی بدنساز پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت مطالباتش از پرسپولیس قهر کرد.

گل بود، به سبزه نیز آراسته شد!

18. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کامیابی نیا به پرسپولیس پیوست

بازیکن فصل گذشته نفت تهران امروز و بعد از مذاکره با مسوولان پرسپولیس، قراردادش را با این تیم به امضا رساند تا رسما پرسپولیسی شود.

به گزارش "ورزش سه"، هافبک فصل گذشته نفت تهران که روز گذشته مذاکرات اولیه خود را برای حضور در پرسپولیس با مسوولان این تیم انجام داده بود، امروز هم در باشگاه پرسپولیس حاضر شد و بعد از توافق، قرارداد رسمی خود را به امضا رساند.

کامیابی نیا قراردادی دو ساله با پرسپولیس به امضا رساند و در اولین تمرین این تیم حاضر خواهد شد.

*هم پست با کفشگری و نورالهی-قابلیت بازی در پست های دفاع را هم داره-دارای سرعت بالا که در حملات به خوبی اضافه میشه
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبر دیگه اینکه محمد ایران پوریان مدافع تراکتور سازی هم به قول دوستان به پرسپولیس لینک شده

20. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •