دلتنگی دوستان برا رئال مورینیو خیلی جالبه
تجربه امثال همین بازی استاد مورینیو هم با رئال زیاد داشت که جلو گالاتاسرای در ترکیه بدجور خفت شده بود و 2گل کریس نبود کارش بیخ پیدا میکرد - حماسه وست فالن که نیازی به گفتن نداره![]()
دلتنگی دوستان برا رئال مورینیو خیلی جالبه
تجربه امثال همین بازی استاد مورینیو هم با رئال زیاد داشت که جلو گالاتاسرای در ترکیه بدجور خفت شده بود و 2گل کریس نبود کارش بیخ پیدا میکرد - حماسه وست فالن که نیازی به گفتن نداره![]()
خوب خدا رو شکر صعود کردیم...
رونالدو گلزنی خودش رو کرد و 2 گل به ثمر رسوند و از نظر گلزنی ایرادی نمیتونم بگیرم بهش... کاری که باید میکرد انجام داد و نقش خودش رو ایفا کرد. فکر کنم کسی توجه نکنه که الان بیشترین گل رو در UCL داره...
بنزما با وجود گلی که به ثمر رسوند که از نظر من بیشتر ناشی از اشتباهات مدافعان و دروازه بان شالکه بود تا تکنیک فردی، اصلا" خوب بازی نکرد... نمیدونم چرا آنجلوتی اینقدر رو این بازیکن تاکید داره.
مودریچ هم که برگشت و یه پاس گل خوب دادگذشته از اون پاس، امیدوار کننده بود نسبتا"... هر چند محتاط بود و خیلی تو درگیری ها شرکت نمیکرد یه بار هم که شرکت کرد یه پاس گل داد اما خوب بازی میکرد یه بار هم بیل رو راه انداخت که...
این وضعیت یه چیزی فرا تر از بحرانه... وقتی تیمی مثل شالکه میتونه تو برنابئو به ما 4 تا گل بزنه، چرا اتلتیکو نتونه؟ چرا بارسلونا نتونه؟ مرحله بعد معلوم نیست به چه تیمی بخوریم... با این وضعیت آیا در مقابل چلسی و بارسا و اتلتیکو و بایرن و.... میتونیم بگیم یه بازی آسون داریم و با خیال راحت صعور میکنیم؟ همین بازی کلی استرس داشتم تا سوت پایان رو زد و یه دلیل گل خورده در خانه حذف نشدیم!
بحث سیستم 3-3-4 و 2-4-4 و این مسائل هم که آنجلوتی شدیدا" (تا به حال اینقدر تعصب ندیده بودم رو یه سیستم، حتی مورینیو هم تو همین رئال جلوی بارسا تکنیک های مختلف رو امتحان کرد و تغییراتی داد) اصرار داره به استفاده، اما ببینید تیم رئال دیگه اون جنگندگی سابق رو نداره... خبری از اون ضد حمله های برق آسا نیست که هر تیمی رو میترسونه. یادتونه همین دو سال پیش جلوی دورتموند بعد از اون شکست چجوری جنگیدیم؟ یا سال گذشته فینال لیگ قهرمانان اتلتیکو رو چجوری تحت فشار گذاشته بودیم؟... خیلی راحت میتونید ببینید که بازی هایی که زیاد گل میخوریم مثل بازی مقابل اتلتیکو یا همین بازی هفته گذشته مقابل بیلبائو آیا همه جانبه حریف رو تحت فشار گذاشته بودیم؟ از همه طرف حمله میکردیم؟ مسما" نه...
باید به طرفداران هم حق داد که عصبی باشند و بازیکنان رو هو کنند و سوت بزنند. کاسیاس که مثلا" کاپیتانه بعد از اینکه گل میخوره (تو گل اول و سوم مقصره تا یه حدی) خیلی آروم فقط نگاه میکنه و از همون نگاه بسیار پر انگیزه و شادابش میشه فهمید تیم قراره چطور بازی کنه. اما خوب آخر بازی یه خورده بیشتر تلاش کرد... بعد از مدت ها یه کرنر رو جمع کرد(چند بازی اخیر رئال رو ندیدم کامل... بهتره بگم پس از مدت ها من دیدم یه کرند رو جمع کرد) به جای مشت و چند تا واکنش داشت و گرنه بیشتر گل میخوردیم و حذف میشدیم...
چیزی که هست اینه که تیم اگه از مشکلات فیزیکی و خستگی و... رنج نبره از مشکلات روحی روانی قطعا" رنج میبره که تو بعضی بازی ها اینقدر بی انگیزه بازی میکنه...
همه تفکرات مورینیو رو قبول ندارم... مثلا" جنجال ها و حواشی گاه و بی گاهی که با بازیکن ها داشت (جدا از جنجال های مطبوعاتی که همیشه داشت) ولی تیمش جنگنده تر بود و بیشتر تلاش میکرد... هنوز هم بین مورینیو و آنجلوتی، آنجلوتی رو ترجیح میدم چون بالاخره این فصل یه روند پیروزی طولانی داشتیم اما از 2015 و بعد از اون بازی ضعیف مقابل میلان من دیگه روال کاملا" آماده تقریبا" ندیدم.
ببینید همین رونالدو تا قبل از 2015 تعداد گل ها و هتریک هاش چطور بود الان چه وضعیتی داره.....
__________________________________________________ _______
آنجلوتی در مصاحبه بعد از بازی:
- واقعا" متاسفیم. همانطور که همه دیدند بسیار بد بازی کردیم. همه انتقادات وارده موجه هستند...
- ما حرفه ای هستیم. کاری نمیکنیم که مسخره و بی ارزش به نظر بیاییم. شرح آن چه اتفاق افتاد آسان نیست. ما اعتماد به نفسمان را از دست داده ایم...
- نگران شغلم نیستم. من کارم را ادامه خواهم داد. تلاش میکنم بهتر ادامه دهم... باید بهتر ادامه دهم... باید به صراحت بگویم که بسیار بد بازی میکنیم... واقعا" فهمیدنش سخت است بعد از آن نتایجی که تا دسامبر کسب کردیم...
- مودریچ برگشت و این تنها نکته مثبت امشب بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ___________________
آمار بازی
Last edited by metalhead_forever; 11-03-2015 at 02:38.
با درود و تحیت
البته ما کلا به تیمهای آلمانی خوب میبازیم ولی خب امشب واقعا بد بودیم در دفاع ، بد که چه عرض کنم افتضاح کامل !
بنظرم دیگه فرصتی برای بازگشت به فرم خوبمون نداریم و از بازی بعد باید حتما به فرم خوب برگردیم ، حتی اگه مجبور بشیم نوع بازیمون رو ابتدا به ساکن روی این قضیه متمرکز کنیم که گل نخوریم ( یعنی با پیشفرض دفاعی ) و بعد اتکا کنیم به توانایی هامون در فاز انتقال
رئال با این مجموعه از بازیکنها ، تیمیه که اصلا و به هیچ عنوان نیازی به مالکیت توپ بالا نداره ، و اتفاقا به نظرم اینکه ما مالکیت توپ کمتری داشته باشیم فرصت و فضاهای بهتر و موثر تری در اختیار ما قرار میده و تبحر ما با این تیم فعلی در اون نوع از بازی هست ؛ نه اینکه تیمی باشیم که فشار بیاریم از دقیقه ی اول و خیلی راحت هم گل بخوریم و در مقابل هم فشرده شدن تیم حریف بر اثر حملات ما ، ما رو به دردسر بندازه در زمان حمله .
من فکر میکنم اگر کارلتو میخواد نوع بازی مورد علاقش رو دیکته کنه ، باید در این مقطع حساس فصل بیخیال این موضوع بشه و موقتا برگردیم به اون سبک خودمون که بن مایه و شاکله ی اون ، برنامه ریزی ما در ضد حملات سریعمون و استفاده از توانایی های بازیکنهامون در انتقال از دفاع به حمله هست ؛ چیزی که چند فصل هست باهاش خوب نتیجه میگرفتیم .
به هر حال تقریبا کل تیم بد بود کماکان و نمیشه خیلی روی سر یک نفر خراب بشیم ، هرچند که کاسیاس حداقل روی دو گل مقصر بود قطعا و همینطور بیل هم مطابق معمول چند وقت اخیر بد بود![]()
تعویض کوئنترائو هم از اون نکات عجیبی بود که باید ببینیم پاسخ کارلتو چیه ؛ و همینطور آوردن ناچو به بازی !
بهرحال تنها چیزی که هست اینه که باید به خودمون امیدواری بدیم ، شاید این جمعه بیاییم شاید
البته نباید از بازی بسیار خوب شالکه هم غافل بشیم ، و سوال هفته اینکه :
تیمهای دی متئو بلدن اینطوری هم بازی کنن و ما خبر نداشتیم ؟![]()
من خودم بین این 2 آنچلوتی رو قبول دارم
در عرض 1 سال افتخاراتی که آورد اندازه 3 سال مورینیو بود !
به شخصه جام رو به بازی قشنگ ترجیح میدم
چیزی که زمان مورینیو زیاد به چشم می اومد بازی جذاب بود ولی جامی کمی گرفته شد
ولی نمیشه آنچلوتی رو نقد نکرد
چرا اینقدر رو این سیستم 433 و استفاده از بنزما تاکید داره ؟
واقعا این باعث نمیشه بازیکن ها دیگه جنگندگی نداشته باشن ؟
به دلیل اینکه میدونن تو ترکیب ثابت جا باز کردن
یه جورایی در مورد بیل صدق میکنه
فصل قبل هنوز جا نیفتاده بود ولی این فصل یه جورایی از جایگاهش مطمعا هست
و همینطور بقیه پست ها به خصوص هافبک
ایسکو رو ببینید !!
بعد مصدومیت بیل تو الکلاسیکو یه جوری بازی کرد آنچلوتی رو مجبور به این کرد که فیکسش کنه (( البته مصدومیت ها به این تصمیم تاثیر زیادی داشت ))
بعد برگشت خامس هم فرم خوب ایسکو باعث میشه از بین بیل - ایسکو و خامس واسه نیمکت نشینی جنگندگی بالایی باشه !
ولی تو پست بنزما اینطوری نیست
یه جورایی عزیز دردونه آنلچوتی هست
از همون فصل قبل
اگه افتخارات فصل قبل نبود شاید بنزما به فروش هم میرفت
یادتون رفته چقدر موقعیت خراب کرد ؟
یادمه تو 1 بازی دابل کرد یکی از دوستان گفت آخرزمان شده بنزما دابل میکنه
ببینید یه مهاجم نوک چقدر میتونه بد باشه که طرفدار ازش انتظار دابل نداره !
همین سیستم ثابت 433 باعث میشه بازیکن ها خستگی زیادی رو تحمل کنن !
دقیقا جای رئال و شالکه عوض شده بود تو این بازی
رئال حمله میکرد و شالکه با ضد حملات نفس مارو میگرفت !
در کمتر از 5 ثانیه توپ از 18 شالکه میرفت جلوی دروازه رئال و موقعیت گل میشد !
یاد رئال مورینیو میفتم !
دقیقا همین خصوصیت رو داشت
رئال با اون 2 مهاجم خودش یعنی بیل و رونالدو راحت فرصت همچین سیستم ضد حمله ای رو داره
ولی پیادش نمیکنه !
گل سوم رئال به بایرن فصل قبل (( موقعیت گل بایرن تبدیل به گل رئال شد )) و خیلی از گل های دیگه فصل قبل این خاصیت رو داشتن
ولی با گذشت زمان این خاصیت کاملا از بین رفت و شدیم تیمی با داشتن مالکیت توپ بالا !
این بهترین چیزی بود که میتونستم بشنوم....
درسته دریبل موفق داره درسته پابه توپش خوبه ... درسته محشره این ایسکو...منتهی تو زد حمله ها کاری با تیم میکنه که افتضاح به بار میاره....
دیروز تو بازی ،که مودریچ اومد() واقعا" دلم براش تنگ شده بود....دلم برا پاسای بی نقص و تک ضربش تنگ شده بود...دلم برا سرعت پا به توپش تنگ شده بود....اینا چیزایی هستن که ایسکو نداره....انصافا" یه آمار از پاسای مودریچ تو این چن دقیقه(دوستانی که آمارا دستشونه)بزارن تا ببینیم چه کرده مودریچ...فک نکنم بیشتر از 2،3 پاس اشتباه داده باشه....
اون لحظه ای رو که مودریچ با وجود اینکه جلوش نفر بود سریع رفتو پاس چیپ به بیل رسوندش رو که دیدم!؟این چیزیه که ایسکو نداره....
ایسکو خیلی پا به توپه که همینش رو مغز آدم کار میکنه....جایی که لازمه سرعت داشته باشه به اشتباه توپو نگه میداره....جای دی ماریا و اوزیل خالی(من هیچ وقت با رفتن اینا موافق نبودم فقط چون میدونستم استعداد دیماریا قراره رو نیمکت حدر بره رفتنشو بهتر دونستم)
+
آنجلوتی آرامش داد ،ولی دیگه این آرامش بیش از حده...گلو میخوردیم خیلی ریلکس میرفتیم وسط زمین....:|
نمیخوام آنجلوتی رو بکوبم...ولی مربیه عالی ایه....از آقای خاص خیلی بهتره....
به 30 دقیقه بازی مودریچ فک کنم نشون داد که همون فرد سابقه....
خوب باید کات و چرخش توپو هم در نظر بگیریم....گلی رو که مشت کردو گل شد شما تو صحنه آهسته به چرخش سریع توپ دقت کن....همین باعث میشه با اولین برخورد توپ تغییر جهت بده....حالا اینکه دست دروازه بان باشه یا تیر دروازه هیچ فرقی نمیکنه...(کاسیاس هم بهترین کارو کرد ولی ضرب توپ و چرخشش زیاد بود)
+
یه بازیکن بود که خیلی خوب بازی میکرد دیروز....کونترائو....بله...دیر ز واقعا" نشون داد میتونه 50%50 با مارسلو شریک باشه تو وقت بازی....
بنزما هم طبق عادت همیشگی کلا" پاس تو جای کمو دوست داره و با ایسکو چند بار این روشو امتحان کردن که تو همشون الحمدلله خراب کردن و جایی برا بحث نذاشتن...
واران هم که کلا" اعتماد به نفسو بوسیده گذاشته کنار....
په په بد بخت هم کل دفاع رو باید پوشش بده....تو چند تا صحنه فقط میدویید اینور اونور توپو بگیره....
کروس هم مثل همیشه عالی...با برگشت مودریچ عالی تر....
با برگشت مودریچ به پاس های توی عمق هم امید خواهیم داشت ان شاء الله.....
+
جرات شوت زنی رو که یه تیم جوون که هیچی برا از دست دادن نداره رو هیچ تیمی نداره....شوت از راه دوراشون واقعا" محشر بود....
وسلام بازی رو 4-3 باختیم......
در کل ممنون رونالدو.....![]()
Last edited by Altairezio; 11-03-2015 at 08:28.
کریستیانو نبود غزل خداحافظی را باید می خوندیم انصافا در نحوه دویدن و بازی کردن خیلی سعی کرد به تیم روحیه بده ولی نمیدونم چه اتفاقی افتاد با این وضع تمام بازی های بعدی که برگذار خواهد شد حکم یک فینال را داره برای تیم چه تو لالیگا و چه تو سی ال نکته ای دیشب مشخص بود این بود که اگه جای واران و آربلوا و ایسکو و گرت بیل گونی برنج اون وسط میگذاشتند بهتر بود
عجب مربی خنگیه این کارلتو! کلا تعویض های بیخودی میکنه، همیشه دو تا از تعویضا رو به فنا میده
تو کار تاکتیکی کم میاره بعضی اوقات
یکی از خصوصیات مثبت مورینیو این بود تو اینجور مواقع ها افرادی مثل بیل و کاسیاس رو نیمکت نشین میکرد حالشون جا بیاد بعد حاشیه درست میشد! اگه آرامش تو تیم اینه میخوام صدسال سیاه ارامش نداشته باشیم .
Last edited by A/|\IR; 11-03-2015 at 11:56.
کی بود میگفت شالکه تیم آسونی هست؟ فکر کنم الان درک کرده باشه که فوتبال ورزشی نیست که طبق منطق روی کاغذ جلو بره.
مودریچ ۳۲ تا پاس داد، ۳۱ درست، همون یکی که غلط بود رفت و گل شد
نیمه پر لیوان رو نگاه میکنم، چقدر کار مودریچ و خدیرا با هم فرق میکنه، واقعاً نمیشد توپ رو از مودریچ گرفت، حرکات فوق العاده با توپ، پاس های تک ضرب، کلاً روند بازی رو عوض کرد و کروس با خیال راحت تری عقب کشید و نظاره گر کار جادوگر کروات شد.
متاسفانه، تو این بازی هرچقدر فاز هافبک (بجز خدیرا) و حمله خوب/عالی بودن، تو دفاع افتضاح بودیم. سه تا گل زدیم اما ۴ تا خوردیم. هرچند په په از معدود مدافعین خوبمون بود. کاسیاس هم جدا از اون اشتباه، خیلی موقعیت گرفت، مخصوصاً دقایق آخر که خیلی راحت می تونستیم حذف بشیم.
خدیرا به معنای واقعی افتضاح بود! اگه بخوام دو موردش رو بگم:
- گل اول فقط از پشت نظاره گر بود.
- صحنه ای که هونتلار توپ رو به دیرک میزنه، از کنار خدیرا رد میشه و میاد جلو اما خدیرا باهاش حرکت نمیکنه.
صحنه ای که تصویر قطع شد و گل کاسمیرو تو بازی پورتو-بازل رو نشون داد، چقدر واسه ما رئالی ها حرف داشت. دقیقاً همون چیزی که (معراج) @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت... اومدیم هرچی بازیکن که از نظر اسم و سن در حد نام باشگاه و ترکیب اصلی نبودن رو دادیم بیرون و فقط بازیکنان Top رو نگه داشتیم، حالا به این روز افتادیم.
فکر میکنم تحلیل گر بازی،در انتها به این موضوع اشاره کرد که رئال تو حمله ۳-۳-۴ بود و تو دفاع بیل میومد عقب و ۲-۴-۴ میشدیم.
شالکه حقش برد بود، اما صعود نه.
+
+
رودریگز در ورزشگاه:
- رونالدو نبود الان باید انجلوتی چمدونش رو میبست.
اون عصبانیت بعد زدن گلش هم عالی بود، به بقیه یاد داد که چطور باید به تیم متعصب بود، به عزیزانی مثل بیل، اربلوئا و بقیه.
در فینال CL هم دلیل اصلی گل خوردنمون از اتلتیک همین جناب خدیرا بود.
شایعه شده پسورد گوشی آنچلوتی 433 هست !
----
بعد بازی دیشب کاسیاس بازیکنان رو مجبود کرد از هوادارا عذرخواهی کنن !
حرکت عالی بود
واقعا خوبه مثل رونالدو یه ذره تعصب وحود داشت این مشکلات رو نداشتیم ! (( بنزما و تعصب ؟؟؟ ))
کاسیاس آدم فوق العاده با اخلاقی هست
ولی دیگه اون اعتماد به نفس سابق رو نداره !
و شاید مورینیو این اعتماد به نفس رو از بین برد !
به هر حال کاسیاس بین هوادارا احترام خاصی داره !
چی میشد همه اینقدر تعصب رو داشتن !! و درک میکردن هوادار در چه وضعیتی هست !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)