بله این بازی بخاطر موتور گرافیکی که براش در نظر گرفتن باید 64 بیتی داشته باشی در ضمن حداقل سی پی یو i3
بله این بازی بخاطر موتور گرافیکی که براش در نظر گرفتن باید 64 بیتی داشته باشی در ضمن حداقل سی پی یو i3
سلام
موقع بازی نور صفحه نمایش خودکار کم و زیاد میشه کسی میدونه راه حل چی؟
سلام...اقا تو لیگ تو یه نیم فصل دوبار با یه تیم بازی میکنم!باگ نیست؟تا 2014 هم اینطوری میشد گاها...البته جام حذفی و فلان نیست....تو سری آ تو یه نیم فصل دوبار با یووه بازی کردم!
احتمالا با لپتاپ بازی میکنی...قسمت پاور رو بزار را high performance
دوستان هرکاری میکنم نمیشه بازی کرد یه نفر کمک کنه پلییز
آپدیت 4 و کرک 3 هم ریختم هیچ فرقی نکرد خیلی لگ داااره صدای گزارشگر هم چندبار تکرار میشه، درصد استفاده از پردازنده هم به 95 درصد میرسه
مشکل از سیستمه؟ یا کرک؟ یا با تنظیمات میشه درستش کرد؟
مشخصات سیستم
Windows 7 64 bit
AMD Phenom II X4 945 3.00 GHz
Ram 4GB
AMD Radeon HD 5700
Last edited by denzelmovie; 31-03-2015 at 20:11.
لیگ انگلیس که بازی میکنم پیش میاد از بس که جام های مختلف و لیگ قرمانان و... داره برنامه ریزی بازی ها تغیر میکنه مثلا دو تا بازی از هفته های آخر نیم فصل لیگ برتر موکول بشه زمان دیگه بعد که یکی دو بازی از هفته اول نیم فصل دوم جاش رو میگیره اینجوری به نظر میاد.
اگه بیشتر از دوبار اونهم رفت و برگشت تو لیگ با یه تیم بازی نمیکنید باگ نیست همون تغیر زمان بندی هستش.
بی تردید کسانی که مشکل اجرا دارن مشکل از سیستمه خیلیا میگن مشکل از کرک و ... هست من تا الان هر سه آپدیت و تمامی کرک ها رو جدا جدا امتحان کردم توی ماکسیمم تنظیمات بازی می کنم و حتی یک فریم هم لگ ندارم هیچ وقت هیچ نسخه ای از فیفا رو من با این جزئیات و این کیفیت اجرا تجربه نکرده بودم... شک نکنید سیستم اگه سازگار باشه باشه مشکلی توی اجرا نخواهید داشت
داداش سيستمت درچه حده؟ قيمت قطعاتت رو هم چند درمياد؟ من سيستمم نكشيد بايد ارتقا بدم متاسفانه، فكركنسول هم زده به سرم
Sent from my heart using sincerely
کرک بازی عرضه شده؟؟ لطفا لینک مستقیم دانلود بازی رو میدید. با کرکی که کار کنه.
بهترین کار برای پول جمع کردن فیفا 15 چیه ؟
که بعدش بتونیم بازیکن خوب بخریم/.
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)