سلام گوشی من z530 هستش یک مشکل باهاش پیدا کردم
زمانی که برام sms میاد اگه sms را همان جا بخونم یعنی از داخل inbox نیارمش دفعه بعد که بخوام از inbox بخونم و یا send کنمش اون sms به اسم شخص دیگری مشه باید چه کار کنم ؟
مرسی!
سلام گوشی من z530 هستش یک مشکل باهاش پیدا کردم
زمانی که برام sms میاد اگه sms را همان جا بخونم یعنی از داخل inbox نیارمش دفعه بعد که بخوام از inbox بخونم و یا send کنمش اون sms به اسم شخص دیگری مشه باید چه کار کنم ؟
مرسی!
سلام
من گوشی w700دارم
الان چند وقتی که موقع عکس گرفتن عکس رو ذحیره نمی کنه
من حالت ذخیره سازی رو عوض میکردم درست میشد(از فون به مموری و برعکس)
ولی الان دیگه اصلا درست نمیشه چیکار کنم ضمنا فرمت هم کردم درست نشد
لطفا کمک کنید (فوری)
سلام دوست عزیز
خواهر من w800 داشت دقیقا اولین ایرادش همین بود یعنی وقتی عکس می گرفت عکس رو ذخیره نمی کرد
بعد کم کم هی ایراداش بیشتر شد دیگه اصلا دوربینش کار نمی کرد بلوتوش کار نمی کرد مستر ریستم جواب نداد فلشم کرد بعضی مشکلاتش رفع شد ولی بعد یه هفته دوباره همون ایرادها ظاهر شد دیگه آخرش حتی آنتنم نمی داد
خلاصه گوشیی رو که 320 خریده بود 60 تومن فروخت
اینارو گفتم که الان تا مشکل گوشیت کمتره ردش کنی بره اینجوری به نفعته . خواهر منم دلش نمی یومد گوشیشو رد کنه ولی ضرر کرد .
حالا شما هم اگه نمی خواید گوشیتو رو رد کنید می تونید فلش کنید (البته به ما گفتن مشکل دوربین سخت افزاریه ولی اگه اول فلش کنید بهتره شاید فلش جواب داد و دیگه نیازی به تعمیرات سخت افزاری نباشه)
Salam Avalan Aslan Hameye In W810 Ha Moshkel Daran Dovoman Memory Card Ro Kharej Kon Bad Master Riset Kon
طبق قوانین سایت باید فارسی بنویسید
و در حال حاضر بحث در مورد w700 نه w810
دوتا برنامه جاوا ميخوام
1-فلش پلير
2-ريموت كنترل
سلام
کوچکترین هندفری موجود در بازار چیه؟
من K550 دارم.. هندفریش گاهی از گوش خارج میشوند...خلاصه استفاده ازش خیلی راحت نیست
چه پیشنهادی دارید؟
ممنون
كسي نداره ؟؟
اگه اسم تايپك رو نگاه ميكردي نوشته:
سوالات و مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا ....
شما درخواست برنامه جاوا دادي اگه ميخواي به جوابت برسي برو اينجا بپرس!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)