سلام داداش خیلی ممنون. ولی من قبلا این رو تست کردم جواب نداد. الان هم مجبور شدم ویندوز 8.1 نصب کنم.
به نظر شما میتونه بخاطر آپدیت نبودن ویندوزم باشه؟؟ چون من از نسخه های قدیمی ویندوز 7 استفاده میکردم.
سلام داداش خیلی ممنون. ولی من قبلا این رو تست کردم جواب نداد. الان هم مجبور شدم ویندوز 8.1 نصب کنم.
به نظر شما میتونه بخاطر آپدیت نبودن ویندوزم باشه؟؟ چون من از نسخه های قدیمی ویندوز 7 استفاده میکردم.
احتمالش زیاده
چون هر چی آپدیتهای بشتری رو ویندوز نصب شده باشه سازگاری بیشتری هم با سخت افزار های گوناگون داره
خود من 7 ی رو نصب کردم که تو پک گردو 18 بود که مال اردیبهشت امسال بوده .
الان سرعت پورتهای USB 3 چنده برای شما؟؟ انرژی منیجر کار میکنه؟؟
من ویندوز 8.1 ریختم و پاور منیجر مخصوص 8.1 رو از سایت لنوو دانلود کردم و نصبیدم الانم کار میکنه و رو حالت کانزرویشن مد هم گذاشتمش
سایت هایی که نماد اعتماد دارن قابل اعتمادن و این سایت نمایندگی رسمی شرکت سازگار ارقام هست فکر نمی کنم مشکلی باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 یا 2 صصفحه پیش اسکرین شات گداشته بودم برات رو این 7 64 که نصب دارم پورت usb3 سرعتش با 130 40 شروع میشه و زیر 92 93 نمیاد
انرژی منیجمنت هم تا زمانی که دستگاه رو به برق نیست خاموشش نکنم درست کار مییکنه
آره راست میگی یادم رفته بود.
پس من یه ویندوز آپدیت شده هم نصب میکنم ببینم چی میشه.ان شاالله که درست میشه.
سلام z510 شما هم خیلی باتری مصرف میکنه؟روزی چند بار به شارژ میزنیدش؟
من با وای فای روزی2 دفعه شارژ می کنم.اینجوری پیش برم باتریش خراب نمیشه؟![]()
رفیق.... شما اگه جایی هستی که میتونی لپتاپ رو با برق روشن کنی سعی کن حتما با برق روشنش کنی.... چرا که باتری نابود میشه! سیکل عمر مفید این باتری ها بین 500 تا 600 بار شارژ و دشارژ هست که درصورت بودن در بازار هم قیمت پایینی نداره...
wifi مصرفش زیاد هست و اگه cpu i7 داری بنظر میرسه نهایت 3 ساعت هم جواب بده خوبه
این همان امتیاز rating ویندوز به سخت افزار است؟
در ویندوز 8 و 8.1 چطور میتوان فعالش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)