تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 278 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من ديروز يك لب تاپ n550 خريدم. به فروشنده گفتم كارت گرافيك 4 ميخوام. الان از كجا بفهمم 4 داده يا 2. فقط تا همين حد ميدونم كه 2تا كارت گرافيك داره . اما 2 يا 4 بودنشو نمي‌دونم.
    nvidia control panel رو باز کنید و از قسمت system information مشخصات رو ببینین ، البته از کد کانفیگی که رو جعبه زده هم میشه فهمید

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این لپ تاپ رو نگیرید هر کی میخواد بگیره.
    دقیقا مثل جنسای چینی میمونه.یکم که بگإره از کار کردن باهاش متوجه میشید وگرنه اولش همه چی به ظاهر خوبه.
    در مورد وضع شارژ باطری که چیزی نگم بهتره...
    حالا بعد یه مدت که استفاده کردم ِDVD rom مثل تراکتور صدا میده.چون درش لق شده.من نمیدونم این چه کیفیت ساختیه که هیچی نشده به این روز افتاده...
    حالا باز واس من خوبه!!خیلی از دوستان از روز اولی که میگیرن DVD Rom لقه!!!
    واقعا افتضاحه...
    لپ تاپ نو رو باید ببری گارانتی تازه اگه قبول کنن!!!
    من که خیلی ناراضیم از این لپ تاپ

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا حالا کسی برده گارانتی ببینه درست میکنن درب DVD رو یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اين لقي چيه ميگين؟؟من دارم اما لق نميزنه و خيلي خوب سر جاش محكمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين لقي چيه ميگين؟؟من دارم اما لق نميزنه و خيلي خوب سر جاش محكمه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    واسه منم نمیزد.
    حالا یه مدت کار کنی و چند تا DVD بذاری خودت متوجه میشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این لپ تاپ هیچ مشکلی نداره شایعه درست نکنید. شما ازش خوشتون نیومده نظرتون رو به دیگران تحمیل نکنید که بخرن یا نخرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شایعه نیست.این لپ تاپ باتری حساسی داره.الان باتری لپ تاپ من 8 درصد در طی دوماه فرسوده شده .
    اگه اینطور پیش بره درعرض یک سال باتریش غیرقابل استفاده میشه. حالاشمازنگ بزن نمایندگیش ببین باتری دارن بهت بدن.هاردشم صدای تیک تیک ساعت میده.!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیر اینطور نیست من نزدیک 1 ماهه این لپ تاپ رو دارم فرسودگیش رو 3 درصد زده بعدشم این اعداد و ارقام دقیق ئ معتبر نیستن میانگینی از حداکثر ظرفیت نامی و ظرفیت قابل تحویله و دقیق نیست. بعدشم خیلی روی این موضوع حساس شدین بی خود و بی جهت! اپل هم گفته باطری های لپ تاپ هاش حداکثر تا 1000 سیکل قابل شارژ و دشارژ هستن و میشه حدود 4 سال استفاده معمولی... از باطری ها انتظارات تخیلی نداشته باشید! چه بخواین چه نخواین عمر باطری های لیتیومی حدود 4 ساله حالا چند ماه کمتر یا بیشتر این لپ تاپ هم همینطوره. باطری وسیله ی مصرفیه عمر جاویدان که نداره!
    شما از الان نگرانی که ایا باطری این لپ تاپ موجود هست یا نه؟ نمیدونم چی بگم به شما! اخه چرا اینقدر نگرانی؟! اولین باره لپ تاپ خریدی؟ شما یه گوشی موبایل هم بخری اگه تا 4 سال نگهش داری پس باید از همون اول نگرانش باشی که ایا باطریش گیر میاد؟! نمیاد؟! کی خراب میشه؟!
    تمام هارد های HDD این صدا رو میدن شما از HDD انتظارات SSD داری! خــــــــــــــــیلی حساسی! بیخود و بی جهت! این جوری به جای این که از استفاده کردنش لذت ببری بیشتر مایه عذاب درست کردی واسه خودت!

10. 5 کاربر از mahdi@7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واسه منم نمیزد.
    حالا یه مدت کار کنی و چند تا DVD بذاری خودت متوجه میشی
    تخریب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by maj_razz; 02-03-2014 at 17:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیر اینطور نیست من نزدیک 1 ماهه این لپ تاپ رو دارم فرسودگیش رو 3 درصد زده بعدشم این اعداد و ارقام دقیق ئ معتبر نیستن میانگینی از حداکثر ظرفیت نامی و ظرفیت قابل تحویله و دقیق نیست. بعدشم خیلی روی این موضوع حساس شدین بی خود و بی جهت! اپل هم گفته باطری های لپ تاپ هاش حداکثر تا 1000 سیکل قابل شارژ و دشارژ هستن و میشه حدود 4 سال استفاده معمولی... از باطری ها انتظارات تخیلی نداشته باشید! چه بخواین چه نخواین عمر باطری های لیتیومی حدود 4 ساله حالا چند ماه کمتر یا بیشتر این لپ تاپ هم همینطوره. باطری وسیله ی مصرفیه عمر جاویدان که نداره!
    شما از الان نگرانی که ایا باطری این لپ تاپ موجود هست یا نه؟ نمیدونم چی بگم به شما! اخه چرا اینقدر نگرانی؟! اولین باره لپ تاپ خریدی؟ شما یه گوشی موبایل هم بخری اگه تا 4 سال نگهش داری پس باید از همون اول نگرانش باشی که ایا باطریش گیر میاد؟! نمیاد؟! کی خراب میشه؟!
    تمام هارد های HDD این صدا رو میدن شما از HDD انتظارات SSD داری! خــــــــــــــــیلی حساسی! بیخود و بی جهت! این جوری به جای این که از استفاده کردنش لذت ببری بیشتر مایه عذاب درست کردی واسه خودت!
    من کاملاً با نظر شما موافقم خواستم like بزنم بلد نبودم

13. 3 کاربر از maj_razz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •