nvidia control panel رو باز کنید و از قسمت system information مشخصات رو ببینین ، البته از کد کانفیگی که رو جعبه زده هم میشه فهمید
nvidia control panel رو باز کنید و از قسمت system information مشخصات رو ببینین ، البته از کد کانفیگی که رو جعبه زده هم میشه فهمید
آقا این لپ تاپ رو نگیرید هر کی میخواد بگیره.
دقیقا مثل جنسای چینی میمونه.یکم که بگإره از کار کردن باهاش متوجه میشید وگرنه اولش همه چی به ظاهر خوبه.
در مورد وضع شارژ باطری که چیزی نگم بهتره...
حالا بعد یه مدت که استفاده کردم ِDVD rom مثل تراکتور صدا میده.چون درش لق شده.من نمیدونم این چه کیفیت ساختیه که هیچی نشده به این روز افتاده...
حالا باز واس من خوبه!!خیلی از دوستان از روز اولی که میگیرن DVD Rom لقه!!!
واقعا افتضاحه...
لپ تاپ نو رو باید ببری گارانتی تازه اگه قبول کنن!!!
من که خیلی ناراضیم از این لپ تاپ
تا حالا کسی برده گارانتی ببینه درست میکنن درب DVD رو یا نه؟؟؟
اين لقي چيه ميگين؟؟من دارم اما لق نميزنه و خيلي خوب سر جاش محكمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه منم نمیزد.
حالا یه مدت کار کنی و چند تا DVD بذاری خودت متوجه میشی
این لپ تاپ هیچ مشکلی نداره شایعه درست نکنید. شما ازش خوشتون نیومده نظرتون رو به دیگران تحمیل نکنید که بخرن یا نخرن
شایعه نیست.این لپ تاپ باتری حساسی داره.الان باتری لپ تاپ من 8 درصد در طی دوماه فرسوده شده .
اگه اینطور پیش بره درعرض یک سال باتریش غیرقابل استفاده میشه. حالاشمازنگ بزن نمایندگیش ببین باتری دارن بهت بدن.هاردشم صدای تیک تیک ساعت میده.!!
خیر اینطور نیست من نزدیک 1 ماهه این لپ تاپ رو دارم فرسودگیش رو 3 درصد زده بعدشم این اعداد و ارقام دقیق ئ معتبر نیستن میانگینی از حداکثر ظرفیت نامی و ظرفیت قابل تحویله و دقیق نیست. بعدشم خیلی روی این موضوع حساس شدین بی خود و بی جهت! اپل هم گفته باطری های لپ تاپ هاش حداکثر تا 1000 سیکل قابل شارژ و دشارژ هستن و میشه حدود 4 سال استفاده معمولی... از باطری ها انتظارات تخیلی نداشته باشید! چه بخواین چه نخواین عمر باطری های لیتیومی حدود 4 ساله حالا چند ماه کمتر یا بیشتر این لپ تاپ هم همینطوره. باطری وسیله ی مصرفیه عمر جاویدان که نداره!
شما از الان نگرانی که ایا باطری این لپ تاپ موجود هست یا نه؟نمیدونم چی بگم به شما! اخه چرا اینقدر نگرانی؟! اولین باره لپ تاپ خریدی؟ شما یه گوشی موبایل هم بخری اگه تا 4 سال نگهش داری پس باید از همون اول نگرانش باشی که ایا باطریش گیر میاد؟! نمیاد؟! کی خراب میشه؟!
تمام هارد های HDD این صدا رو میدن شما از HDD انتظارات SSD داری! خــــــــــــــــیلی حساسی! بیخود و بی جهت! این جوری به جای این که از استفاده کردنش لذت ببری بیشتر مایه عذاب درست کردی واسه خودت!
تخریب؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by maj_razz; 02-03-2014 at 17:47.
من کاملاً با نظر شما موافقمخواستم like بزنم بلد نبودم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)