تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 249 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه های پرسپولیسی تو کدوم گروه بیشتر هستید و در مورد پرسپولیس بحث می کنید؟

یک خبر الآن دیدم که آقای روحانی از دایی برای وزارت ورزش دعوت به عمل آوردن!سایتش خیلی معتبر نیست کسی چیزی نشنیده؟
    Last edited by وین رونی; 03-11-2013 at 01:02.

2. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه های پرسپولیسی تو کدوم گروه بیشتر هستید و در مورد پرسپولیس بحث می کنید؟

یک خبر الآن دیدم که آقای روحانی از دایی برای وزارت ورزش دعوت به عمل آوردن!سایتش خیلی معتبر نیست کسی چیزی نشنیده؟
    منم شنیدم ، خیلی وقته حرفش هست و ظاهرا" دایی قبول نــکرده. گوگل سرچ کنید خیلی جاها (مثله تابناک و ...) خبرش بود، دایی هم فکر کنم تو یکی از گنفرانس های قبل یا بعد از بازی بهش اشاره کرده بود (سر درگیری با مایلی)

4. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جانم نیلسون که خیلی زود به رویانیان و کسایی که از رفتنش در نیم فصل خوشحال میشدن یه جواب محکم داد
    Last edited by +ali; 03-11-2013 at 20:29.

6. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به عزیزان پرسپولیسی
    فصل امیدوار کننده ایه چون بعد از چند سال بالاخره منطقی تر خرید کردیم و تیم بستیم
    خط دفاعی فاصله چندانی با کلمه شگفت انگیز نداره کلا ساختار دفاعی با چند سال اخیر فاصله معنا داری داره که نشوندهنده اینه که استقلال دایی در راه آهن تونسته به رشدش وعمیق تر شدنش در فوتبال کمک کنه

اما در ساختار هجومی مشکل داریم که با توجه به تغییرات گسترده که احتمالا در نیم فصل بیشتر هم خواهد شد نباید انتظار داشت حتی تا پایان این فصل رفع بشه
    امیدوارم سنت شکنی کنیم و بالاخره یک مربی تا پایان قرادادش در پرسپولیس بمونه این مورد حتی از قهرمانی در این فصل هم مهمتره

خوشحالم برای فولاد وفوتبال پاکش و دلگیر از فوتبالی که اجازه میده دستهای قدرتمند ناپاکیش این پاکی و طراوت رو کنار بزنه

در فصلی که استقلال و سپاهان حال و روز خوبی ندارن به نظر میرسه مثلث سرخ پرسپولیس فولاد تراکتور تکلیف قهرمان این فصل رومشخص کنه

8. 21 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به عزیزان پرسپولیسی
    فصل امیدوار کننده ایه چون بعد از چند سال بالاخره منطقی تر خرید کردیم و تیم بستیم
    خط دفاعی فاصله چندانی با کلمه شگفت انگیز نداره کلا ساختار دفاعی با چند سال اخیر فاصله معنا داری داره که نشوندهنده اینه که استقلال دایی در راه آهن تونسته به رشدش وعمیق تر شدنش در فوتبال کمک کنه

اما در ساختار هجومی مشکل داریم که با توجه به تغییرات گسترده که احتمالا در نیم فصل بیشتر هم خواهد شد نباید انتظار داشت حتی تا پایان این فصل رفع بشه
    امیدوارم سنت شکنی کنیم و بالاخره یک مربی تا پایان قرادادش در پرسپولیس بمونه این مورد حتی از قهرمانی در این فصل هم مهمتره

خوشحالم برای فولاد وفوتبال پاکش و دلگیر از فوتبالی که اجازه میده دستهای قدرتمند ناپاکیش این پاکی و طراوت رو کنار بزنه

در فصلی که استقلال و سپاهان حال و روز خوبی ندارن به نظر میرسه مثلث سرخ پرسپولیس فولاد تراکتور تکلیف قهرمان این فصل رومشخص کنه
    ما هم خوشحالیم از بازگشت شما و تحلیل های زیباتون

10. 6 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سالهای حضور در پرسپولیس:
    1374 - 1376
    1381 - 1390

کسی که از روزی که در ایران پیراهن پرسپولیس رو به تن کرد پیراهن هیچ تیم دیگه ای رو نپوشید و همیشه علیرغم پیشنهادهای ریز و درشت از سایر تیمها یه پــــــرســپــــــــولـــ یســـــــــی موند ...

آقا کریم البته یه فرقی داشت اونم اینکه وقتی تو ایران نبود به جز یه سال (فقط چند ماه) بقیه رو در آلمان و انگلیس بازی کرد --------------------
    آقا کریم 75 تا بازی ملی داره، 50 گل ملی زده (به عنوان هافبک)، جام جهانی و جام ملتهای آسیا بازی کرده. تیم منتخب آسیا بازی کرده، بارها و بارها در بازیهای مهم برای تیم ملی نقش منجی رو ایفا کرده و ....
    اگه اشتباه نکنم بکن بائر به خاطر گلش ایستاده تشویقش کرده و ...
    Last edited by nw_nk; 03-11-2013 at 23:38. دليل: -------------------- تیکه به بازیکن محبوب حریف و جنجال

12. 14 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

ظاهرا این روزا که صحبت خداحافظی و به رخ کشیدن اسطوره ها هست بازار تیکه انداختن داغه

از دوستان تقاضا میشه در نوشته های خودشون کاری به بازیکنان حریف نداشته باشن

و در صورت مشاهده همچین مواردی گزارش بدن و صبر کنن تا رسیدگی بشه

خاطیان این بحث بدون ارفاق با کارت و حذف دسترسی جریمه میشن

14. 18 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

عکسی قدیمی از پرسپولیس/قهرمانی دلچسب با تیم رویایی استانکو

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛این عکسی قدیمی است از پرسپولیس رویایی استانکو پوکله پوویج.سرمربی کروات سرخپوشان که هنوز هم خیلی از طرفداران خاطرات خوب تیم او را به یاد دارند.استانکو در دو فصل حضورش در پرسپولیس سال 74تا 76 توانست این تیم را قهرمان جام آزادگان کند.
    در این عکس چهره های سرشناسی نظیر مهدی مهدوی کیا،رضا ترابیان،محمود شافعی،داوود محجوب،مجتبی محرمی،مهرداد میناوند،احمد رضا عابدزاده،مجید نامجو مطلق،کریم باقری،یحیی گل محمدی،ادموند بزیک،نعیم سعداوی،رضا شاهرودی،دکتر خسرو خرم،ناصر محمد خانی،حسین عبدی،حمید درخشان،امیر عابدینی و خیلی از چهره های دیگر دیده می شوند.
    چهره هایی که بعضی هایشان در کسوت مربی و سرمربی هنوز هم در فوتبال هستند و بعضی ها هم خبر چندانی از آنها در دست نیست.

16. 11 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رضايي: شايد يک روز به پرسپوليس برگشتم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌روم تا ادامه فوتبالم را در تيم‌هاي ديگر دنبال کنم اما قسمت شد يک روز ديگر به پرسپوليس برمي‌گردم.

غلامرضا رضايي پس از قطعي شدن جدايي‌اش در نيم فصل اظهار داشت: پس از اتفاقاتي که برايم افتاد و با توجه به اينکه مشکل من شايد با ديگران متفاوت بود در گفت‌وگوهايي دوباره درباره جدايي‌ام از پرسپوليس با رويانيان و دايي صحبت کردم و خوشبختانه خيلي دوستانه همه با هم کنار آمديم که جدايي من از جمع قرمزپوشان در نيم فصل قطعي شود.

به گزارش فارس،وي افزود: براي هر بازيکني که چند سال پيراهن قرمز پوشيده سخت است اما صميمانه از دايي و رويانيان تشکر مي‌کنم که با من در فضايي آرام کمال همکاري را داشتند.اين هم در زندگي فوتبالي‌ام بسيار جالب بود که جا دارد صميمانه از اين افراد تشکر کنم.

رضايي ادامه داد: تصميم به جدايي ام در آرامش کامل و بدون جار و جنجال صورت گرفت که من بتوان نيم فصل تيم جديدم را مشخص کنم. اميدوارم که با يک تصميم خوب نيم فصل دوم بتوانم گذشته‌ها را جبران کنم.

مهاجم قرمزپوشان تاکيد کرد: يکي از مهمترين دلايل من که از پرسپوليس جدا شدم اين بود که دوست ندارم تيم ملي را از دست بدهم. تمام تلاش و هدفم اين است که درجام جهاني برزيل باشم و مطمئن باشيد اين اتفاق مي‌افتد چون مي‌خواهم به تيم ملي کمک کنم و با تمام انگيزه در نيم فصل دوم قطعا نظر کي‌روش را جذب خواهم کرد تا سريعتر برگردم.

وي افزود: حضور من در جام جهاني در زندگي فوتبالي‌ام خيلي مهم است و باور کنيد خيلي دوست دارم به اين آرزويم هم برسم در دو سال اخير و در بازي‌هاي مقدماتي به جز زماني که مصدوم بودم به تيم ملي براي رفتن به جام جهاني کمک کردم و حالا موقعش است که در شيريني تيم ملي هم باشم که قطعا باتوجه به حضور کي‌روش و نگاه او مي‌توانم به خواسته‌ام برسم.

رضايي خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: باور کنيد وقتي جدايي از پرسپوليس قطعي شد کمي جدايي از هواداران اين تيم برايم سخت است اما آنها بدانند در روز خوب يا بدم هميشه با تمام وجودم براي اين تيم بازي کردم و با آنها خداحافظي نمي‌کنم. شايد در سالهاي آينده اگر قسمت شد برگردم و باز هم به پرسپوليس کمک کنم. فوتبال همين است رفتن و آمدن دارد و خدا را شکر مي‌کنم در يکي از بهترين شرايطم به پرسپوليس آمدم و حالا هم که مي‌روم در بهترين شرايطم هستم. اميدوارم که پرسپوليس در آينده موفق باشد.

وي درباره تيم آينده‌اش مي‌گفت: مطمئن باشيد سعي مي‌کنم يکي از انتخاب‌هاي خوبم را داشته باشم تا همه جوره به من کمک کن. عاشق رقابتم و دنبال اين نيستم به تيمي بروم که مشکل داشته باشد. سعي مي‌کنم به بهترين پيشنهاد جواب مثبت بدهم. هيچ وقت نمي‌خواهم با حرف‌هايي که مي‌زنم رودرروي پرسپوليس قرار بگيرم و هميشه براي اين تيم رويانيان و دايي آرزوي موفقيت مي‌کنم چون خاطرات تلخ و شيرين بسيار خوبي داشتم و همين که هواداران از من راضي هستند 100 هزار بار خدا را شکر مي‌کنم.

وي در پايان در پاسخ به اين سوال که واقعا دليل رفتنت ترس از نيمکت نشيني بود يا خير،گفت: من گفتم شرايطم با بقيه فرق دارد اما ديگر همه چيز تمام شده و براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌کنم. من مي‌خواهم بازي کنم چون اين پتانسيل را دارم اميدوارم که به هدفم برسم. البته کار سخت است اما مطمئن باشيد با انگيزه‌اي که دارم روزهاي آفتابي برايم مي آيد. موقعي خيالم راحت مي‌شود که انشاالله دوباره پيراهن تيم ملي را در جام جهاني بپوشم. برخي‌ها متاسفانه به دنبال آمار من در پرسپوليس بودند که آنها هم اين را بدانند هميشه سعي کردم با تمام وجودم براي پرسپوليس نقش گلزن و يا گلساز باشم و به دنبال خودخواهي نبودم، قضاوت با مردم و بس. اميدوارم حلالم کنند.
    +
    پرونده شماره 10 بسته شد
    رضايي از پرسپوليس جدا مي‌شود

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسه با رويانيان و دايي جدايي‌اش در نيم فصل از اين تيم را قطعي کرد.
    غلامرضا رضايي به دليل نيمکت نشيني در اين تيم حدود 3 هفته است از جدايي‌اش در نيم فصل خبر مي دهد.

به گزارش فارس،در اين بين برخي‌ سعي کردند تا او را از تصميم خود منصرف کنند اما سرانجام پس از گفت و گو با رويانيان و علي دايي جدايي غلامرضا رضايي از پرسپوليس در نيم فصل قطعي شد و مسئولان باشگاه اعلام کردند که به اين بازيکن در نيم فصل رضايت نامه خواهند داد. با اين وضعيت پرونده يک شماره 10 ديگر در پرسپوليس بسته شد.

گفتني است رضايي سه پيشنهاد از تيم‌هاي ليگ برتري دارد که گفته مي شود برخي از آنها از بالانشين‌هاي ليگ هستند.

--------------------------
    با تشکر از رضایی به خاطر زحماتی که برای ما کشیدو آرزوی موفقیت براش.شرایط فیزیکیش توی ایران تقریبا خاص هست و سرعت و جنگندگیش عالی هست ولی این فصل روی فرم آمادگی نبود.امتیازهایی که دوستان هم در طول این فصل نشون دهنده همین موضوع بوده که در جمع بندی امتیازات پایان نیم فصل خیلی از مسائل از دید دوستان مشخص میشه

حالا که شماره 10 خالی شده دایی باید به فکر یک مهاجم شیش دانگ باشه برای نوک حمله

18. 12 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ظاهرا این روزا که صحبت خداحافظی و به رخ کشیدن اسطوره ها هست بازار تیکه انداختن داغه

از دوستان تقاضا میشه در نوشته های خودشون کاری به بازیکنان حریف نداشته باشن

و در صورت مشاهده همچین مواردی گزارش بدن و صبر کنن تا رسیدگی بشه

خاطیان این بحث بدون ارفاق با کارت و حذف دسترسی جریمه میشن
    بسیار عالی : ولی سوء تعبیر نشه از این به بعد هر کس از یه اسطوره پرسولیس چیزی بزاره اون رو به قیاس با دیگران تعبیر کنیم ! خواه نا خواه پیش میاد

حالا که شماره 10 خالی شده دایی باید به فکر یک مهاجم شیش دانگ باشه برای نوک حمله
    مث شماره 8 نشه ! کلا توی ایران شماره زیاد مهم نی انگار : همین 10 تن بازیکنای غیر آث تیم ها بوده و هست

20. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •