w810 و k750i خیلی شارژو کم نگه میدارند و از نظر باطری اصلا" بدرد نمیخوره
موفق باشید
w810 و k750i خیلی شارژو کم نگه میدارند و از نظر باطری اصلا" بدرد نمیخوره
موفق باشید
لطفا بگید من چی کار کنم.................پست 1481
عزيز من گوشي بعد از 2/30 دقيقه شارژ قبول نميكنه يا ساده تر شارژر خاموش ميشه باور نميكنيد تا2/30 دقيقه ي اول شارژر داغ ميكنه بعد از 2/30 دقيقه خنك ميشه همين نشون ميده كه شارژر خاموشه
عزيز من من كه 2سال مغازه تعمير موبايل و خريد و فروش دارم ميگم كه مالزي و كره بهتر از چين هستند درست كه گوشي w810i سري اول چين زد اما مالزي بهتر از چين هست من از هر دو مدل داشتم و تجربه دارم ميگم كه مالزي بهتر از چين هست اگه باور نداري بورو تحقيق كن و بپرس شايد مال تو شانسي جديداً بهتر باشه اما من 10/12 مدل داشتم كه اين حرف تو رو رد ميكنه
به اميد رضايت همگي
ببين يه چيز بگم گوشيت و با pc suite به كامپيوتر وصل كن يكي از مشتريا بدون PC SUITE گوشيش و به كامپيوتر وصل كرده بود اگه دقت كني خود گوشي هم ميگه و عكس يه لپ تاپ كشيده و علامت خطر روش هست حالا اين مشكل فقط يك بار گزارش شده كه هم مموري و هم فلش گوشي ايراد پيدا كرده بود و گوشي هنگ ميكرد مواظب باش حتماً بابرنامه ي Pc Suite گوشيت و به كامپيوتر وصل كن اگه دقت كني ميبيني كه گوشي از USB هم شارژ ميشه اين خوبي گوشي هاي مالزي هست سري اول از USB شارژ نميشدن
من تا حالا به چنين چيزي برخورد نكردم به نظرم مالزي هست فردا جوابش رو بهت ميدم
اگه كسي فريمور گوشيش R4ea031 هست بگه كه صداي گوشيش زياد هست يا نه
اگه كسي فريمور گوشيش و R4ea031 كرده بگه كه صداي گوشيش زياد شده يا نه
آخه دلم نمياد گوشيم و باز كنم و بازر و عوض كنم اونوقت گوشيم تعميري ميشه شما هم اين كار رو نكنيد چون سرش خيلي ضرر ميكنيد
فقط بگيد چه راهي براي بالا بردن صدا در W810i رجستر دستي هست همين
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.
دوستان چجوری میشه شارژ از طریق usb رو در w810 غیر فعال کرد؟
یعنی هروقت خواستیم بشه فعال یا غیر فعالش کرد تا به باطری صدمه نزنه.
من همکارم داره و از نظر بلندیه صدا و هیچ چیز دیگه تفاوتی با گوشیه من نداره.فعلا هیچ راهی برای بلند کردن صدای اسپیکرش وجود نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)