سلام دوست من . این برنامه رو دانلود کن . FIFA 13 Scoreboard Switcher 0.3 ALL IN ONE.rar . اسکوربورد cl چهار نوع داره خبلی حال مبده
![]()
سلام دوست من . این برنامه رو دانلود کن . FIFA 13 Scoreboard Switcher 0.3 ALL IN ONE.rar . اسکوربورد cl چهار نوع داره خبلی حال مبده
![]()
همچنان منتظر کرک
چرا نمیییییییییاد؟
پارسال باز یه خبرایی بود، امسال عین تشنه ها تو کویر، منتظر بارونیم.
یکی پیدا بشه این کرک کنندها رو -- کنه که دیگه اینجور مردم رو اذیت نکنن
Last edited by sabar; 29-09-2013 at 21:15.
تکتیک(skill) های جدید توی این 14 اضافه نشده؟
بهترین راه اینه که خود ایرانیا کرک کنن، دیگه مسئله تبانی هم مطرح نمیشه.
خیلی طول کشیده باز مثل 13 داره میشهکاش این reloaded زودتر یه کرک درست حسابی منتشر کنه.
خدا کنه همراه با اولین اپدیت کرک هم بیاد چون تا قبل از اپدیت بازی نمیچسبه وقتی ترکیب ها درست نیست . من که کریر رو نمیتونم شروع کنم تا اپدیت نیاد .
همینطور که قبلا گفتم،هر سال EA درست همین موقع یعنی زمان ریلیز FIFA کدهای DRM خودش رو عوض میکنه یعنی یه جورایی DRM بازی رو از نو طراحی میکنه و به خاطر همین هم هست معمولا بازیهای EA که این موقع تا پایایان سال میلادی منتشر میشن معمولا کرک شدنشون یه خورده طول میکشه!خیلی طول کشیده باز مثل 13 داره میشهکاش این reloaded زودتر یه کرک درست حسابی منتشر کنه.
خوب FIFA هم فعلا اولین بازی هست که از سیستم جدید استفاده میکنه به خاطر همین مدت زمانش خیلی بیشتر میشه....
حلا اینکه بازی کی کرک بشه دیگه برمیگرده به میزان توانایی گروههای هَکر و اینکه چقدر سیستم DRM بازی پیچیده شده باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)