تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 624 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم . تهران هم هستم، وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست . چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم
    اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
    میخوام بدونم دستگاه خرابه یا من نمیتونم تنظیم کنم
    این متن رو از این متن کن کپی کردی؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم تو کرجم اما 1تا 8 رو فقط میگیره ، من فکر میکنم تو کرج فقط 1تا 8 فعال باشه . تو کجای تهرانی؟
    یارو تو تهران برام تست کرد هر 13 تا شبکه رو میگرفت اما اینجا 8 تا

تا جایی که من پرسو جو کردم و فهمیدم کدک شبکه ها روی کانال 43 فرق کوچکی با شبکه ها روی کانال 37 داره اما هرچی از اون شخص پرسیدم بیشتر از این چیزی نگفت و گفت اینکار برای تشخیص دستگاه های تایید شده از دستگاه تایید نشده هست.

اما من باورم نشد

شما از کسایی که دستگاه سینام دارند سوال کنید بهتر جواب میدن

این موضوع در مانیتور تلویزیونهای ال جی مدل M2794DP هم هست و من این رو از زیر زبون مادیرانیها بیرون کشیدم
    یعنی چی شبکه 43 و 37 ؟ من تلوزیون CRT رو رو حالت AV می زارم و با ستاپ باکس اتوماتیک سرچ میزنم ، با ال سیدی هم فقط رو ورودیه HDMI تنظیم میکنم و با ستاپ باکس شبکه هارو اتوماتیک سرچ میکنم . منظورت از شبکه 43 و 37 چیه؟

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

ببین دستگات تاییدیه صداوسیما هست؟!
    سینام تاییدیه نداره

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

بچه های کرج که گیرنده ی دیجیتال تلوزیون (ستاپ باکس ) دارید ، شما چند تا شبکه رو می تونید بگیرید؟ مارک دستگاهتون چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی شبکه 43 و 37 ؟ من تلوزیون CRT رو رو حالت AV می زارم و با ستاپ باکس اتوماتیک سرچ میزنم ، با ال سیدی هم فقط رو ورودیه HDMI تنظیم میکنم و با ستاپ باکس شبکه هارو اتوماتیک سرچ میکنم . منظورت از شبکه 43 و 37 چیه؟[COLOR="Silver"]
    صدا و سیما الان شبکه های دیجیتال را در تهران روی کنال 37 یا موج 602 مگاهرتز و کانال 43 یا موج 650 مگاهرتز داره پخش میکنه

یعنی شما اگر به جای سرچ اتوماتیک در تهران سرچ دستی رو انتخاب کنبد و یکی از این اعداد رو وارد کنید میتونید شبکه دیجیتال رو بگیرید البته روی ست تاپ باک

روی کانال 37 یا موج 602 مگاهرتز کانالهای 1 تا 8 و 10 شبکه رادیویی پخش میشه و روی کانال 43 یا موج 650 مگاهرتر شبکه های پرس، العالم، الکوثر، جام جم1، مستند و استانی .

به خاطر اینکه همه این کانالها باهم پخش میشه شما برای دیکد آن به دستگاه ست تاپ باکس احتیاج دارید و دستگاه ست تاپ باکس شماهم از روی این دو موج کانالهارو میگیره و دیکد میکنه

اگر به توضیح بیشتر احتیاج هست در خدمتم
    Last edited by saeedraz; 28-05-2010 at 12:26.

3. 2 کاربر از saeedraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

صدا و سیما الان شبکه های دیجیتال را در تهران روی کنال 37 یا موج 602 مگاهرتز و کانال 43 یا موج 650 مگاهرتز داره پخش میکنه

یعنی شما اگر به جای سرچ اتوماتیک در تهران سرج دستی رو انتخاب کنبد و یکی از این اعداد رو وارد کنید میتونید شبکه دیجیتال رو بگیرید

روی کانال 37 یا موج 602 مگاهرتز کانالهای 1 تا 8 و 10 شبکه رادیویی پخش میشه و روی کانال 43 یا موج 650 مگاهرتر شبکه های پرس، العالم، الکوثر، جامجم1، مستند و استانی .

اگر به توضیح بیشتر احتیاج هست در خدمتم
    دمت گرم فکر کنم متوجه شدم .

من این متن رو تو یه سایت دیدم که نوشته :

((
    جهت دریافت در تهران روی کانالهای ۳۷ و۴۳ ۱۳ برنامه و۱۰ رادیو
    جهت دریافت در پاکدشت - قرچک- ورامین روی کانال ۲۶ ۸برنامه و۱۰ رادیو۲۶
    جهت دریافت در قزوین روی کانالهای ۳۵ ۸برنامه و۱۰ رادیو۲۶
    شهرهای زیر میتوانند ۸برنامه تلویزیونی و۱۰ برنامه رادیوئی روی باند یو اچ اف دریافت داشته باشند
    اصفهان - مازندران -سمنان-کرج ))

به نظر کرج 8 تا فقط بگیره فعلا اما اون دوستمون که تهرانه نمیدونم کجای تهرانه که 8تا میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر کرج 8 تا فقط بگیره فعلا اما اون دوستمون که تهرانه نمیدونم کجای تهرانه که 8تا میگیره
    شما تو کرج حتما با یک دستگاه دیگه هم امتحان کن اگر شما دستگاهتون 14 شبکه پیدا میکنه و اسم اون شبکه ها را هم مینویسه اما با رفتن روی اون no signal میده یا مشکل از نرم افزار دستگاه هست یا سخت افزار که اگر نرم افزاری باشه با یک آپدیت حل میشه اما اگر سخت افزاری باشه با ید دستگاه رو عوض کنید

داره خودمونی میشه aminbritney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان 1آنتن دیجیتال خوب با قیمت معقول چی پیشنهاد میدین .مرسی

در ضمن واسه پلاسما باید آنتن دیجیتال گرفت؟بود و نبود آنتن دیجیتال در پلاسما چقدر چشم گیره؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

شما تو کرج حتما با یک دستگاه دیگه هم امتحان کن اگر شما دستگاهتون 14 شبکه پیدا میکنه و اسم اون شبکه ها را هم مینویسه اما با رفتن روی اون no signal میده یا مشکل از نرم افزار دستگاه هست یا سخت افزار که اگر نرم افزاری باشه با یک آپدیت حل میشه اما اگر سخت افزاری باشه با ید دستگاه رو عوض کنید
    نه 14 شبکه رو اسمشونم پیدا نمیکنه .
    البته اولش چون یارو تو تهران برام سرچ کرده بود و 14 شبکه رو اونجا پیدا کرده بود وقتی آوردم کرج هنوز اسم بقیه ی شبکه ها هم تو لیست بود اما فقط 8 تا رو نشون میداد .
    بعد که خودم از اول سرچ کردم فقط همون 8 تا اومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای من دقیقا همین طور که میگی هستش
    حالا آپدیت این سینام رو از کجا میشه آورد؟؟؟

داره خودمونی میشه Heidari1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من وردآورد هستم و تمام شبکه هارو میگیره
    از وردآورد تا کرج راهی نیست ، کجای کرجی؟!

دوستان 1آنتن دیجیتال خوب با قیمت معقول چی پیشنهاد میدین .مرسی

در ضمن واسه پلاسما باید آنتن دیجیتال گرفت؟بود و نبود آنتن دیجیتال در پلاسما چقدر چشم گیره؟
    منظورتون گیرنده دیجیتاله؟!!
    ایکس ویژن بگیر یه دستاگه خیلی ساده و واقعن کارایش خوبه ، برای من که اینطور بوده ، تایید صداوسیما هست و مادیران تولید میکنه
    قیمت هم فکر کنم 79 هزار باشه

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

چه جوری باید بفهمم؟
    سایت تکتا
    ولی من ازش سردرنیاوردم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

برای من دقیقا همین طور که میگی هستش
    حالا آپدیت این سینام رو از کجا میشه آورد؟؟؟
    نگفتی کجای تهرانی؟
    من وردآورد هستم و تمام شبکه هارو میگیره
    از وردآورد تا کرج راهی نیست ، کجای کرجی؟!
    گوهردشت . هیچکسیم نیست بگه کرج میگیره بقیه رو یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

نگفتی کجای تهرانی؟

گوهردشت . هیچکسیم نیست بگه کرج میگیره بقیه رو یا نه
    منم كرجم با هر دستگاهي كه تست كردم 8 تا شبكه مي گيره .اون دوستي كه تو وردآورد داره 14 شبكه مي گيره به خاطر اينه كه فرستنده جماران تو ديد وردآورده ولي تو گوهردشت كوه جلوي فرستنده جماران رو گرفته.

12. این کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •