بچه ها من یه ستاپ باکس سینام مدل 8847 خریدم . تهران هم هستم، وقتی کانال ها رو سرچ اتوماتیک میکنم همه ی شبکه ها رو پیدا میکنه اما فقط شبکه های 1 تا 8 رو بدون مشکل نشون میده ، روی جام جم و پرس تیوی و غیره که میرم میگه سیگنال نیست .
چیکار کنم؟ . آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم؟ اینها رو UHF هستن یا VHF ؟ البته من سرچ اتوماتیک میزنم
اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم
میخوام بدونم دستگاه خرابه یا من نمیتونم تنظیم کنم
این متن رو از این متن کن کپی کردی؟ .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم تو کرجم اما 1تا 8 رو فقط میگیره ، من فکر میکنم تو کرج فقط 1تا 8 فعال باشه . تو کجای تهرانی؟
یارو تو تهران برام تست کرد هر 13 تا شبکه رو میگرفت اما اینجا 8 تا
تا جایی که من پرسو جو کردم و فهمیدم کدک شبکه ها روی کانال 43 فرق کوچکی با شبکه ها روی کانال 37 داره اما هرچی از اون شخص پرسیدم بیشتر از این چیزی نگفت و گفت اینکار برای تشخیص دستگاه های تایید شده از دستگاه تایید نشده هست.
اما من باورم نشد
شما از کسایی که دستگاه سینام دارند سوال کنید بهتر جواب میدن
این موضوع در مانیتور تلویزیونهای ال جی مدل M2794DP هم هست و من این رو از زیر زبون مادیرانیها بیرون کشیدم
یعنی چی شبکه 43 و 37 ؟ من تلوزیون CRT رو رو حالت AV می زارم و با ستاپ باکس اتوماتیک سرچ میزنم ، با ال سیدی هم فقط رو ورودیه HDMI تنظیم میکنم و با ستاپ باکس شبکه هارو اتوماتیک سرچ میکنم . منظورت از شبکه 43 و 37 چیه؟
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
ببین دستگات تاییدیه صداوسیما هست؟!
سینام تاییدیه نداره
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
بچه های کرج که گیرنده ی دیجیتال تلوزیون (ستاپ باکس ) دارید ، شما چند تا شبکه رو می تونید بگیرید؟ مارک دستگاهتون چیه ؟