عاقا این جریان اسلیپ چیه ؟! مطمئن نیستم ، ولی فکر نمیکنم من این مشکلو داشته باشم ، حالا رفتم خونه تست میکنم ، هم روی 7 هم روی 8 مشکل هست ؟!
عاقا این جریان اسلیپ چیه ؟! مطمئن نیستم ، ولی فکر نمیکنم من این مشکلو داشته باشم ، حالا رفتم خونه تست میکنم ، هم روی 7 هم روی 8 مشکل هست ؟!
منم مشکل sleep دارم هر وقت اسلیپ کنم بعد که دوباره روشن کنم ریستارت میشه
من میخام این لپ تاپ بخرم
ولی از هر کس در موردش پرسیدم میگن زیاد جالب نیست
خرابی زیادی به بار میاره
میخاستم راهنماییم کنید؟!
دوست عزیز همینکه بعد از نزدیک به دو سال از معرفی این لبتاب هنوز فروش داره یعنی لب تاب خوبیه
اما بستگی به نوع استفاده شما داره-لبتاب بازی نیست،البته میشه باهاش بازی انجام داد!.محکم و خوش ساخت و با کیفیته
و چند اشکال جزعی![]()
Last edited by alireza_p30; 07-11-2013 at 22:31.
من کلیه مشکلایی که باهاش داشتم مرتفع شد ... Windows Se7en 64
دوستان مشکل sleep فقط مربوط به نصب آپدیت گرافیکه اگه همون درایوری که خود سایت hp زده رو نصب کنید هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت .درسته آپدیت بقول خودمون باعث بالا رفتن قدرت گرافیک میشه ولی واسه من داشتن sleep مهمتر از بازیه .حالا بقیش میل خودتونه
تایید میشود.سه روز است که وین 8.1 را نصب کردم . از سخت افزارها فقط گرافیک AMD را نصب کردم که اونم مربوط به 8 و از سایت اچپی دانلود کردم.
لبتاب فوق العاده خنکه و اسلیپ هم کارمیکنه.
![]()
Last edited by alireza_p30; 08-11-2013 at 22:28.
اگه همون درایور 8 برای 8.1 رو ریختید مطمئین باشید سوییچ انجام نمی شه، حتی کاتالیست هم اجرا نمیشه، فقط یه برنامه به اسم hydra اجرا میشه که کاربرد خاصی نداره، اما اسلیپ کار میکنه
Last edited by mosi_alfa; 09-11-2013 at 01:50.
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون در مورد مشکل sleep
منظورتون همون درایوری هست که Intel + AMD هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
بی زحمت لینک درایوری که فرمودید رو برای ویندوز 7 (64)ultimate بزارید .
برای نصب کردن این درایور نیاز هست که درایوری که الان روی سیستم هست رو Delete کنم ؟
ممنون
............
دوستان من قبلا که ویندوز 8 داشتم .الان 7 ultimate نصب کردم . احساس میکنم روی ویندوز 8 لپ تاپ بیشتر داغ میکرد ( سمت چپِ تاچ پد ) . الان خوبه . شما همچین احساسی نداشتید ؟
Last edited by emadd69; 09-11-2013 at 01:27.
سلام
کارت گرافیک اینتل من HD 3000 هست !
الان بعضی از دوستان شات گذاشتن از دیوایس منیجیر گرافیک رو زده HD 4000 !
این چه معنی ایی میتونه داشته باشه ؟؟
3000 ضعیفتره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)