تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 150 از 328 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ماشالله!کجا اومده تاپیک!
    بچه ها من 1 سوال دارم. اینکه دختر واسش خواستگار میره و این دختره که اختیار کامل داره تو قبول یا رد اون خواستگار،چطور میشه که اون دختر انتخاب شده؟اون که خودش انتخاب کرده!یعنی اگر انتخاب شده پس چرا مثلا با خواستگار قبلیش ازدواج نکرده؟چرا میگید دختر باید بشینه تا انتخاب بشه؟این کجاش انتخاب شدنه؟(حالا شماروبخدا نگید اصلا کو خواستگار!)
    بعدشم ما مشکلمون تو جریان ازدواج اینه که دیده ها و تجربیات محدود و ناقص خودمون رو تعمیم میدیم به همه جامعه(دقیقا این اشتباهو خودمم داشتم و بعد متوجه شدم که نه همیشه اونطوری که من فکر میکردم نبوده)
    جوابش مشخصه دیگه ...

دختر واسش خواستگار میره
    یعنی توسط یه پسر برای خواستگاری انتخاب شده ... بعد از انتخاب شدن اونوقت زمان خواستگاری مجازه که پسر رو سبک سنگین کنه برای انتخاب نهایی که آیا با معیارها و شرایطش جور در میاد یا نه ....

نه اینکه تو جامعه ( دانشگاه - ورزشگاه - باشگاه و ... ) بخواد رفتار پسرها رو زیر نظر بگیره و ..... این یعنی سبک سری نه اینکه حق انتخاب و برابری ....
    زمانی که تیک خورد ( انتخاب شد ) اونوقت بشینه 10ماه طرف رو سبک سنگین کنه ...

(حالا شماروبخدا نگید اصلا کو خواستگار!)
    باشه نمیگیم ....

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله ، دختر باید سرسنگین باشه ... باید منتظر باشه تا انتخاب بشه و اون زمان که پسر اومد خواستگاریش میتونه تمام جوانب رو در نظر بگیره و بعد تصمیم نهایی رو بگیره ... نه اینکه خودش بره دنبال انتخاب پسر و خواستگاری ...
    صدا و سیما یه مناظره در این مورد گذاشته بود ، یه خانمی یه نظر جالبی داد ، گفت یه دختر میتونه خواستار باشه ولی نمیتونه

خواستگار باشه ...

3. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

صدا و سیما یه مناظره در این مورد گذاشته بود ، یه خانمی یه نظر جالبی داد ، گفت یه دختر میتونه خواستار باشه ولی نمیتونه

خواستگار باشه ...
    صدا و سیما که تکلیفش مشخصه!!!توجه نکنید!
    من میگم خواستگارم میتونه باشه بشرطی که طرفش طرف باشه!فکر نکنه آره من خیلی!!!هرچند اکثرا این فکرو میکنه!!!

5. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

آمارجهانی رو نگاه کنید نه آمار خاورمیانه رو ...

درباره ی جراحی هم این آمار جراحی زیبایی همش مربوط به خانم ها نیست .

از طرفی زیباتر شدن هم حق هر کسیه ، من بیشتر تاکید به حجاب دارم که الان درمقایسه با سایر کشورهای جهان خیلی پوشیده تر هستیم ...

یه مرد ایرانی باید طوری باشه که اگه با زنش که حجاب داره از ایران رفت یه کشور دیگه ، بتونه رفتار خودش رو کنترل کنه ...

امار اشاره مستقیم به گرایش ایرانی ها میکنه از این واضح تر؟ دلیل این که ایرانی ها بیشتر روی جراحی صورت

فوکوس میکنند اینهست که اساسا به دلیل محدودیت پوشش تنها قسمت بدن که اجازه خودنمایی داره صورت هست

در جایی که حجاب از روی اختیار نباشه نمیشه نظر داد که ایا وضع بهتره یا بدتر! در ضمن اگه خود شما یا خانوادتون یک

سفر به اروپا رفته باشید همه در اونجا ارایش نرمال و پوشش نرمال دارند و پوشش نامناسب مربوط به اشخاص ناموجه

جامعه هست

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی توسط یه پسر برای خواستگاری انتخاب شده ... بعد از انتخاب شدن اونوقت زمان خواستگاری مجازه که پسر رو سبک سنگین کنه برای انتخاب نهایی که آیا با معیارها و شرایطش جور در میاد یا نه ....

نه اینکه تو جامعه ( دانشگاه - ورزشگاه - باشگاه و ... ) بخواد رفتار پسرها رو زیر نظر بگیره و ..... این یعنی سبک سری نه اینکه حق انتخاب و برابری ....
    زمانی که تیک خورد ( انتخاب شد ) اونوقت بشینه 10ماه طرف رو سبک سنگین کنه ...

باشه نمیگیم ....
    ببینید انتخابی که به سر انجام نرسه که انتخاب نیست التماسه!شما وقتی 1 دخترو میری خواستگاریش انتخابش نکردی میری التماس میکنی که منو انتخاب کن.شما رفتی نیازتو گفتی اون دختره که باید شمارو انتخاب کنه.شما اگر انتخابش کرده بودی که بهت جواب منفی نمیتونست بده!انتخاب واسه وقتیه که شما بهش رسیدی،پس فرق این دوتا موضوع مهمه!
    در ضمن اگر 1دختری بره تو این جاهایی که شما گفتی و هر پسری که اومد رد شدو ازش خواستگاری کنه اونوقت به نظرتون دیگه همه چی حله؟دخترا اینو میخوان؟دنبال اینن اصلا؟دخترا به حقوقشون رسیدن؟
    نه عزیز این نیست(همونطور که پسرا خواستگاری هر دختری نمیرن).
    اصلا دخترام اگه بگن آقا ما میخوایم بریم خواستگاری منظورشون این چیزی که شما میگی نیست.
    1کوچولو از رفتارهای جنس مخالفو بشناسیم گناه کبیره نیست بخدا ثوابم داره!

درضمن بابت جوابتون ممنون البته1خورده شور شده بود( نمکش زیاد بود)
    Last edited by deadboy; 28-10-2013 at 00:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

شما وقتی 1 دخترو میری خواستگاریش انتخابش نکردی میری التماس میکنی که منو انتخاب کن
    والا همچین چیزی تازه دارم به گوشم میخوره ....

شما رفتی نیازتو گفتی اون دختره که باید شمارو انتخاب کنه
    مگه اون طرف نیاز نداره که اینجوری عنوان میکنی؟ جوری میگی انگار طرف حاکم و ما برده ... میریم التماس و برای رفع نیاز ...

در ضمن اگر 1دختری بره تو این جاهایی که شما گفتی و هر پسری که اومد رد شدو ازش خواستگاری کنه اونوقت به نظرتون دیگه همه چی حله؟دخترا به حقوقشون رسیدن؟نه فدات شم این نیست.اصلا دخترام اگه بگن آقا ما میخوایم بریم خواستگاری که منظورشون این چیزی که شما میگی نیست.
    همه چی که حل نیست ... اصلا مسئله ی من حل شدن نیست ...
    اگه طرف بره خواستگاری ، دختر ارزیابی میکنه اون پسر رو و نتیجه نهایی رو میده .. یا جور میشه یا نه ....

1کوچولو از رفتارهای جنس مخالفو بشناسیم گناه کبیره نست بخدا ثوابم داره!
    .......

موفق باشید.
    Last edited by Stream; 28-10-2013 at 00:46. دليل: پاسخ به پست حذف شده / حاشیه سازی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

(حذف شد)

فعلا که شما عصبانی شدید .... حقم داری ... اگه منم بودم شاید حقیقت رو قبول نمیکردم ولی عیبی نداره
    به سوال من پاسخ ندادی و طفره رفتی ! دخترای امروزی هر کاری میخوان میکنن و اسمش رو میزان امروزی فکر کردن ... شما انتظار داری که دختر بره خواستگاری پسر که این ممکن نیست ... در صورتی دختر میتونه رفتار یه پسر رو زیر نظر بگیره که از قبل انتخاب شده باشه ...

این قسمت : شما انتظار داری که دختر بره خواستگاری پسر که این ممکن نیست رو تو هیچ کدوم از پست های دختر های این انجمن ندیدم ولی تو تمام پست های شما

از طرف شما تکرار شده عجیبه که نظرات خودتونم فراموش می کنید و به بقیه نسبت می دیـن حداقـل کاری که تو یه بحـث منطـقی می تونیــم انجـام بدیـم اینه که نظرات

خودمون رو فراموش نکنیم و پاش وایسیم ..

10. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا همچین چیزی تازه دارم به گوشم میخوره ....
    دیگه مگه غیر از اینه؟شما میری میگی منو انتخاب کن لطفا!شمایی که داری وارد زندگی اون میشی!شگفتا!دقیقا داستان 50%درصد از طرفه ما حله شده!شما هرکاری کنی 50%قضیه ای!

مگه اون طرف نیاز نداره که اینجوری عنوان میکنی؟ جوری میگی انگار طرف حاکم و ما برده ... میریم التماس و برای رفع نیاز ...
    نه عزیزم اشتباه برداشت نکنید.منظور از نیاز بحث خواستگاری و شروع رابطس.در هر صورت انتخاب دسته دختره نه شما.شاید مثال خوبی نباشه ولی شما 1 لباسم که انتخاب میکنی ممکنه نتونی بخریش(به هر دلیلی)

همه چی که حل نیست ... اصلا مسئله ی من حل شدن نیست ...
    اگه طرف بره خواستگاری ، دختر ارزیابی میکنه اون پسر رو و نتیجه نهایی رو میده .. یا جور میشه یا نه ....
    این ارزیابی یعنی همون انتخاب.شما چه بخوای چه نخوای به قول معروف توپ تو زمین دختره نه شما.

من منظورم ازاین حرف چیزی نبود که نقطه چین جوابش باشه.یعنی مخاطب حرفم به طور مستقیم شما نبودی که به خودتون بگیرید.منظور این بود که پارامترهای تصمیم و افکار همدیگرو 1 مقدار بشناسیم بعد قضاوت کنیم.
    Last edited by deadboy; 28-10-2013 at 01:05.

12. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

دیگه مگه غیر از اینه؟شما میری میگی منو انتخاب کن لطفا!شمایی که داری وارد زندگی اون میشی!شگفتا!

نه عزیزم اشتباه برداشت نکنید.منظور از نیاز بحث خواستگاری و شروع رابطس.در هر صورت انتخاب دسته دختره نه شما.شاید مثال خوبی نباشه ولی شما 1 لباسم که انتخاب میکنی ممکنه نتونی بخریش(به هر دلیلی)

این ارزیابی یعنی همون انتخاب.شما چه بخوای چه نخوای به قول معروف توپ تو زمین دختره نه شما.

من منظورم ازاین حرف چیزی نبود که نقطه چین جوابش باشه.یعنی مخاطب حرفم به طور مستقیم شما نبودی که به خودتون بگیرید.منظور این بود که پارامترهای تصمیم و افکار همدیگرو 1 مقدار بشناسیم بعد قضاوت کنیم.

تا نخست ما دختری رو برای خواستگاری رفتن انتخاب نکنیم ، اون حق انتخابی براش نمیمونه ... یعنی تا ما اقدام نکنیم اون چطوری میخواد مارو تایید یا رد کنه؟

مثال لباس : شما لباسی رو انتخاب میکنید. میرید رنگ مورد علاقه رو انتخاب و تن میزنید .. ممکنه بهتون بیاد یا نه ( این میشه همون جواب دختر ) ، که بهم تناسب دارین یا خیر ، یعنی شما تا نیت نکنی برای خرید لباس بقیش بی معنی میشه.

به نظر من توپ تو زمین ماس.. چون استارت اول با ماس.

بعله دقیقا.

شبخوش.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کلا از قدیم روال این بوده که مرد، زن رو انتخاب می کرده.

چرا؟

چون مرد قوی بوده، مرد کار می کرده، مرد پول داشته، مرد قدرت اداره زندگی داشته و جامعه طوری بوده که زن چنین اجازه هایی نداشته. در مثالی هم که دوستمون در بالا زدند مشخصه، مرد میره خرید می کنه، و زن مثل کالایی است که در مغازه است و قراره خریداری بشه.

تا وقتی چنین دیدی به زن هست مشخصه همیشه باید مرد بره و انتخاب کنه. اما زمانی که این دید تغییر پیدا کنه و بفهمیم که ما (مرد یا زن) همه ابتدا انسان هستیم و بعد جنسیتمون مشخص میشه (نه یک جنسیت انسان و جنسیت دیگه وسیله ای برای انسان)، این نگاه ها هم از بین میره. الان من که در غرب زندگی می کنم این دید که مرد باید ابتدا پیشقدم بشه اصلا وجود نداره، به همون اندازه که مردها پیشقدم میشن زن ها هم پیشقدم میشن.

15. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •