تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 379 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟
    روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
    من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
    +
    Mojtaba_tanha :
    اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره
    اره دادا دقیقا ! به نظرم اگه anti aliasing استفاده میشد دیگه xbox نمیکشید ! من با مانیتور بازی میکنم ! اگه به tv وصل کنی مشکل نداره ! فقط من چشم ضعیفه باید عینک بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
    چون که بار اولش نبود که تنیس یاد میگرفت ورزش های دیگه هم مثل دوچرخه سواری و شنا و ... هست . به خاطر همین مایکل عادت کرده. ولی باز با این وضعیت عکس العملش خیلی خوب بود

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام:
    من یه مشکلی دارم و اون اینکه سی دی 1 نصب کردم و بازیو با سی دی 2 اجرا کردم اما گاهی اوقات یه هو از وسط بازی میپره بیرون و خود بازی یه پیام میده.
    البته من الان پیامشو دقیق نمیدونم چیه اما خود بازی پیام میده.
    کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    من تا الان ایکس باکس نداشتم واسه این بازی لعنتی رفتم یه ایکس باکس جور کردم
    ممنون کمک کنید.
    منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.
    بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
    وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
    - یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
    - از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
    - بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
    - بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.

والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟
    روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
    من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
    آره علی. من دو سه روز اول دیوانه شدم سر این تصویری که توی مانیتور گرفتم. فکر میکردم مشکل از پورت HDMI هست ولی با DVI هم همین مشکل بود. وقتی بازی روی 720p ران میشه ، روی مانیتور خیلی افتضاح میشه چون چگالی پیکسل بالا میره و ایرادات خیلی به چشم میاد. توی فروم ها بگردی میبینی ملتی که مثِ من PC باز بودن اصن باورشون نمیشه این گرافیکو.

4. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :

جواب منطقی نداشت باز هم... فقط داشت دعوا میکرد که دیگه تحمل ندارم

خوب بابا واقعا دلایلشون جالب نبود... مثلا برای بازی که محتواش کلا بکش بکشه.. بگن خوشونت... عجبا

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تعداد signature ها به 503k رسید ولی نمیدونم چرا باز ماکسیمم رو به 1 میلیون افزایش دادن.... فک میکنم سر کار گذاشتن ملت رو....

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.
    بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
    وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
    - یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
    - از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
    - بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
    - بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.
    یا خدا کی میره این همه راهو
    این دی وی دی هایی که من خریدم روش نوشته 100 درصد و خود فروشنده هم گفت 100 درصده
    از همونجایی که خریدم دی وی دیو چند نفر هم همین مشکلو داشتند و میگفتن کلا همینجوریه باید هر دفعه خودت بازیو سیو کنی حل میشه.

خیلی ممنون از راهنماییت

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟

چه مشکلی؟
    اگه اشتباه نکنم mehdi-cinema (احتمالا یوزرشون رو درست ننوشتم ) هم مشکل داشتن با رنگ های تیره........
    Last edited by Leon-117; 21-09-2013 at 13:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Gameplay scene

عجب داستان فراگیری داره... با اومدن این اثر شاهکار چند وقتیه بازی های دیگم داره خاک میخوره!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در یک بعد از ظهر گرم در پارکینگ روبروی خونه ترور
    یک آدم فوق روانی که تیپ زده!‌

.
    .
    .
    .

ترور در حال خرید ماسک برای یک سرقت عظیم
    (سرقت های بازی مخصوصا سرقت های بزرگش، بشدت بشدت لذت بخشه... خیلی طبیعی تر شده، همین جور یکدفعه الکی نمیشه همه ی کارها رو انجام داد. از یکی دو هفته قبل نیاز به برنامه ریزی داره. یک هفته مرحله ها رو میری تا آخر بتونی مجال سرقت رو فراهم کنی. یکی از دوستات که اسمش لستر پاهاش نیمه فلجه نمیتونه خوب راه بره. این بنده خدا اکثر نشقه کشی سرقت ها رو میچینه. بعد یک چند نفر دیگه هم از گروه های دیگه استخدام میکنی.... در نهایت پیش به سوی میلیارد شدن! هوووورااااا)

.
    .
    .
    .
    .

فرانکلین جوان
    بعضی از مسئولیت های اساسی در یک دزدی بزرگ بر دوش فرانکلینه که بدیهی است از پسش بر میاد

.
    .
    .
    .
    .

مایکل در استخر خونگیه خودش
    به جزئیات صحنه نگاه کنید... واقعا محشره
    یک نمونش خیس شدن پاچه ی مایکل

.
    .
    .
    .

یک غروب دل انگیز با مایکل
    (فکر میکنم این عنوان کوتاه برای این عکس کافی باشه)

.
    .

​دفعه ی بعد با مناطق زیبای شهر برمیگردم

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا من فلشمو وصل میکنم این ارور میده: There was a problem performing that action

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •