اره دادا دقیقا ! به نظرم اگه anti aliasing استفاده میشد دیگه xbox نمیکشید ! من با مانیتور بازی میکنم ! اگه به tv وصل کنی مشکل نداره ! فقط من چشم ضعیفه باید عینک بزنم![]()
اره دادا دقیقا ! به نظرم اگه anti aliasing استفاده میشد دیگه xbox نمیکشید ! من با مانیتور بازی میکنم ! اگه به tv وصل کنی مشکل نداره ! فقط من چشم ضعیفه باید عینک بزنم![]()
چون که بار اولش نبود که تنیس یاد میگرفت ورزش های دیگه هم مثل دوچرخه سواری و شنا و ... هست. به خاطر همین مایکل عادت کرده. ولی باز با این وضعیت عکس العملش خیلی خوب بود
![]()
منم مث ِ تو سر ِ این بازی ایکس باکس گرفتم و چون مشکل زیاد داشتم باهات هم دردی میکنم. ولی یه توصیه ، همیشه این چیزایی رو که میبینی اول توی نت سرچ کن ببین کسی مشکلتو داشته یا نه ... حالا من راه هایی که باید بریو میگم.
بازی وقتی خودش میپره بیرون یعنی نسخه ی دی وی دیت برنرمکس نیست ( احتمال دیگه ای هم داره ولی همون بیشترینه ). برای حل این مشکل دیسک دو رو روی USB اینستال کن. اگه نشد سعی کن نسخه ی برنر مکس رو گیر بیاری و اگر هیچ کدوم نشد روی هارد نصب کن. ( اگه حوصله ی نسخه ی برنرمکس گیر آوردن نداشتی رو هارد نصب کن بره ولی خب یه مقداری گرافیکش - یه خورده - به مشکل میخوره. )
وقتی اون ارور رو میده ( ارور Authorize رو میگی ، و بعدش هم ایکس باکس ریست میشه ) احتمال زیاد بن هستی و یا یه مشکل دیگه ای پیش اومده که راهش اینه :
- یه سری آهنگ بریز روی USB و بزن به ایکس باکس
- از توی منوی میوزیک Play کن و وقتی شروع به خوندن کرد آهنگ رو بازیو اجرا کن
- بذار موزیک تا بیست دقیقه نیم ساعت پخش بشه ( میتونی با زدن دکمه ی ایکس باکس روی دسته و رفتن به راست ، از اونجا صدای آهنگ رو کم کنی )
- بعد از بیست دقیقه نیم ساعت از همون منویی که وسط بازی میزنی با دکمه ی ایکس باکس روی دسته ، موزیک رو استاپ کن. این باعث میشه اون ارور رو دیگه نده.
آره علی. من دو سه روز اول دیوانه شدم سر این تصویری که توی مانیتور گرفتم. فکر میکردم مشکل از پورت HDMI هست ولی با DVI هم همین مشکل بود. وقتی بازی روی 720p ران میشه ، روی مانیتور خیلی افتضاح میشه چون چگالی پیکسل بالا میره و ایرادات خیلی به چشم میاد. توی فروم ها بگردی میبینی ملتی که مثِ من PC باز بودن اصن باورشون نمیشه این گرافیکو.
جواب منطقی نداشت باز هم... فقط داشت دعوا میکرد که دیگه تحمل ندارم
خوب بابا واقعا دلایلشون جالب نبود... مثلا برای بازی که محتواش کلا بکش بکشه.. بگن خوشونت... عجبا![]()
تعداد signature ها به 503k رسید ولی نمیدونم چرا باز ماکسیمم رو به 1 میلیون افزایش دادن....فک میکنم سر کار گذاشتن ملت رو....
یا خدا کی میره این همه راهو
این دی وی دی هایی که من خریدم روش نوشته 100 درصد و خود فروشنده هم گفت 100 درصده
از همونجایی که خریدم دی وی دیو چند نفر هم همین مشکلو داشتند و میگفتن کلا همینجوریه باید هر دفعه خودت بازیو سیو کنی حل میشه.
خیلی ممنون از راهنماییت
دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟
چه مشکلی؟دوستان عزیز رو ایکس باکس شب ها رنگ سیاه برای شما هم مشکل داره ؟
اگه اشتباه نکنم mehdi-cinema (احتمالا یوزرشون رو درست ننوشتم) هم مشکل داشتن با رنگ های تیره........
Last edited by Leon-117; 21-09-2013 at 13:44.
عجب داستان فراگیری داره... با اومدن این اثر شاهکار چند وقتیه بازی های دیگم داره خاک میخوره!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در یک بعد از ظهر گرم در پارکینگ روبروی خونه تروردفعه ی بعد با مناطق زیبای شهر برمیگردم
یک آدم فوق روانی که تیپ زده!
.
.
.
.
ترور در حال خرید ماسک برای یک سرقت عظیم
(سرقت های بازی مخصوصا سرقت های بزرگش، بشدت بشدت لذت بخشه... خیلی طبیعی تر شده، همین جور یکدفعه الکی نمیشه همه ی کارها رو انجام داد. از یکی دو هفته قبل نیاز به برنامه ریزی داره. یک هفته مرحله ها رو میری تا آخر بتونی مجال سرقت رو فراهم کنی. یکی از دوستات که اسمش لستر پاهاش نیمه فلجه نمیتونه خوب راه بره. این بنده خدا اکثر نشقه کشی سرقت ها رو میچینه. بعد یک چند نفر دیگه هم از گروه های دیگه استخدام میکنی.... در نهایت پیش به سوی میلیارد شدن! هوووورااااا)
.
.
.
.
.
فرانکلین جوان
بعضی از مسئولیت های اساسی در یک دزدی بزرگ بر دوش فرانکلینه که بدیهی است از پسش بر میاد
.
.
.
.
.
مایکل در استخر خونگیه خودش
به جزئیات صحنه نگاه کنید... واقعا محشره
یک نمونش خیس شدن پاچه ی مایکل
.
.
.
.
یک غروب دل انگیز با مایکل
(فکر میکنم این عنوان کوتاه برای این عکس کافی باشه)
.
.
AF-Y,Altairezio,and-roid2,Arrowtic,B.3.S.T,CRIS Joon CR7,E.G_band,EngineeR EhsaN,fouad-pes,GOLDFINCH,hassan_magic2000,imi imi,kingmohsen,Leon-117,Mehdi.ss,meyn,MILAD MGH,mjorh,moghaddas mfa,moh3en_sh,Mohammad Yek110,MOHAMMAD2010,msf66,neon_91,oomidd,P_666,rave-87,rz21,SIMON137,VAHID,vahidgame,virus2009,Xx Hossein xX,ye adam
اقا من فلشمو وصل میکنم این ارور میده: There was a problem performing that action
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)