دوست عزیز اگه منطقتون رو نگین که نرم افزار واستون تخمین نمیزنه
لطفا منطقه رو هم ذکر کنین
دوست عزیز اگه منطقتون رو نگین که نرم افزار واستون تخمین نمیزنه
لطفا منطقه رو هم ذکر کنین
علیرضا جان برای منم بزن بی زحمت
دینی ۶۰
ادبیات ۸۰
زبان ۷۰
عربی ۴۰
ریاضی ۵۰
فیزیک ۵۰
زیست ۶۰
شیمی ۶۰
زمین ۲۰
منطقه ۲
دوستان
یه سوال
دایی من دو سه سال ازم بزرگتره و اینکه دو سال پیش مدرک پیش دانشگاهی تجربیش رو گرفت و به دلایلی کنکور شرکت نکرد و می خواد سال تحصیلی 92-93 کنکور بده و اینکه می خواد واسه داروسازی بخونه
سال بعد کنکور حذف میشه یا نه؟ این سازمان سنجش 60 تا سرپرست داره و هر روز یکی یچی میگه
یروز میگه ما آماده ایم کنکور رو حذف کنیم
یه روز میگه کنکور رو نمیتونیم حذف کنیم کلا وقط یه سری رشته رو می تونیم
یه روز میگه سال بعد سوابق تحصیلی رو ملاک قرار میدیم
برای 92-93 کسی که دیپلمش رو با 13 14 قبول شده باشه مثل دایی ما می تونه به رشته داروسازی امیدی داشته باشه ؟ (منظورم اینه که اوضاع سوابق تحصیلیش خوب نیست )
اگر می تونه که بعد کنکور خودم بشینم باحاش کار کنم تا یه مقدار از آکبندی در بیاد و راه بیفته
یه سوال دیگه هم داشتم
توی سایت سازمان سنجش درخواست کسی داده و سوال کرده؟ نمیدونین هر چند وقت پاسخ میدن؟
ممنون
Last edited by pmmcdvd; 25-02-2013 at 17:16.
عربی رو تا برسیم ولی زبان واقعا حیفه صفر بزنین. لااقل واژگان و از گرامر حروف اضافه وربط رو بخونین که یه چیزی ازش در بیاد. درصد اوردن تو زبان خیلی راحتتر از فیزیک یا ریاضیه.زبان واقعا نمیشه تست زد ........
هرچی میخونم بازم منفی میزنم.
عربی هم تقریبا همینطوره.
سال بعد که سهله 5 سال بعدش هم حذف نمیشه. خودشون آخرین چیزی که رسمی اعلام کردن اینه که حداقل 5 سالی هست این کنکور تا بتونن شرایطی برای آموزش پرورش ایجاد کنن که از دوم تا پیش رو نهایی برگزار کنه و همچنین کسایی که مشمول سابقه تحصیلی نیستن رو براشون امتحانات جداگانه درست کنه. هنوز تاثیر سوابق رو نتونستن از 25% به 40% برسونن؛ چطور ممکنه بتونن کنکور رو حذف کنن آخه !
به معدل نیست دوست عزیز؛ توی کنکور تاثیر سوابق به صورت مثبت هست نه به صورت قطعی. اگر کسی کنکور رو خوب زده باشه و اعمال سوابق یه ضررش باشه این کار رو نمیکنن. اصلا به معدل نیست به اینه که چطور بتونی تست بزنی. من خودم با معدل کتی 9.60 ( نه و شصت صدم ) پزشکی قبول شدم.
من به عنوان کسی که سه سال از عمر رو صرف کنکور کردم و به ادارات آموزش پرورش و سنجش هم خیلی زیاد مراجعه داشتم؛ اعتقاد دارم که کنکور برای رشته هایی مثل داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی و مهندس برق و مکانیک ( حداقل برای دانشگاه های سراسری روزانه ) تا پایان این قرن حذف نخواهد شد.
در مورد سوال پرسیدن از سنجش هم بله من زیاد پرسیدم و تا 24 ساعت اداری جواب میدن معمولا؛ منتها هیچ امیدی به جوابشون نداشته باش؛ اونجا کسی وقتشو نمیزاره که واست جواب تایپ کنه. از اعلامیه های مختلف سازمان سنجش بخش هایی رو که مشابه سوالت باشه واست Copy + Past میکن فقط !
هرچی ازشون پرسیدی اینجا بپرس تا بچه ها راهنماییت کنن
حدود نمره اکتسابی: 9940 حدود رتبه اکتسابی: 1800-1600
به جز پزشکی/دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و اصفهان و مشهد؛ تقریبا همه رشته ها رو توی همه دانشگاه ها میتونی قبول شی با این رتبه. البته با شناختی که من ازت دارم شای بتونی شیمی رو از این هم بیشتر بزنی
یه توضیح کوچولو میتونی در مورد این نمره و رتبه اکتسابی بدی؟
مثلا رتبه میشه در منطقه و رتبه میشه کشوری؟ چجوریه؟
برای هرکسی رتبه در سهمیش مهم هست نه در کشور. سهمیه تو اگه سهمیه عادی مناطق باشه؛ این میشه سهمیت در منطقه 2 . انتخاب رشته رو هم بر اساس همین رتبه در سهمیه قراره انجام بدی. الان تو با این تخمین میتونی 1600 الی 1800 بیاری ( در نظر بگیریم 1700 ) این رتبه بسیار خوب هست و میتونی باهاش داروسازی در همه جای ایران و پزشکی در بسیاری از دانشگاه ها و دندانپزشکی در برخی دانشگاه ها بخونی.
رتبه کشوری مهم نیست ؛ چیزی در مایه های پاسخ به سوال " چقدر خفن میباشم ؟! " هست و برای انتخاب رشته نیست![]()
منطقه 1 دیگه. تهران...![]()
ممنون از پاسخت
والا تو این کشور به چیزی که نمیشه اعتماد کرد حرف مسئولین هست
فقط خدا نکنه که جوگیر بشن
همین سوالات رو پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم بعد 2 روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)