تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 150 از 325 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا برا منو نگفتید؟

ادبیات 80
    معارف 60
    عربی 30
    زبان 90

درک عمومی هنر 60
    ریاضی فیزیک 70
    ترسیم فنی 50
    تصویری 70
    نمایشی 50
    موسیقی 50
    مواد 50

پ.ن: البته هدفام بیشتر از ایناست ولی خب میخوام بدونم اینا چی میشه. مرسی
    دوست عزیز اگه منطقتون رو نگین که نرم افزار واستون تخمین نمیزنه
    لطفا منطقه رو هم ذکر کنین

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

علیرضا جان برای منم بزن بی زحمت

دینی ۶۰
    ادبیات ۸۰
    زبان ۷۰
    عربی ۴۰

ریاضی ۵۰
    فیزیک ۵۰
    زیست ۶۰
    شیمی ۶۰
    زمین ۲۰

منطقه ۲

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان
    یه سوال
    دایی من دو سه سال ازم بزرگتره و اینکه دو سال پیش مدرک پیش دانشگاهی تجربیش رو گرفت و به دلایلی کنکور شرکت نکرد و می خواد سال تحصیلی 92-93 کنکور بده و اینکه می خواد واسه داروسازی بخونه
    سال بعد کنکور حذف میشه یا نه؟ این سازمان سنجش 60 تا سرپرست داره و هر روز یکی یچی میگه

یروز میگه ما آماده ایم کنکور رو حذف کنیم
    یه روز میگه کنکور رو نمیتونیم حذف کنیم کلا وقط یه سری رشته رو می تونیم
    یه روز میگه سال بعد سوابق تحصیلی رو ملاک قرار میدیم

برای 92-93 کسی که دیپلمش رو با 13 14 قبول شده باشه مثل دایی ما می تونه به رشته داروسازی امیدی داشته باشه ؟ (منظورم اینه که اوضاع سوابق تحصیلیش خوب نیست )
    اگر می تونه که بعد کنکور خودم بشینم باحاش کار کنم تا یه مقدار از آکبندی در بیاد و راه بیفته

یه سوال دیگه هم داشتم
    توی سایت سازمان سنجش درخواست کسی داده و سوال کرده؟ نمیدونین هر چند وقت پاسخ میدن؟
    ممنون
    Last edited by pmmcdvd; 25-02-2013 at 17:16.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

زبان واقعا نمیشه تست زد ........
    هرچی میخونم بازم منفی میزنم.
    عربی هم تقریبا همینطوره.
    عربی رو تا برسیم ولی زبان واقعا حیفه صفر بزنین. لااقل واژگان و از گرامر حروف اضافه وربط رو بخونین که یه چیزی ازش در بیاد. درصد اوردن تو زبان خیلی راحت‎تر از فیزیک یا ریاضیه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان
    یه سوال
    دایی من دو سه سال ازم بزرگتره و اینکه دو سال پیش مدرک پیش دانشگاهی تجربیش رو گرفت و به دلایلی کنکور شرکت نکرد و می خواد سال تحصیلی 92-93 کنکور بده و اینکه می خواد واسه داروسازی بخونه
    سال بعد کنکور حذف میشه یا نه؟ این سازمان سنجش 60 تا سرپرست داره و هر روز یکی یچی میگه

یروز میگه ما آماده ایم کنکور رو حذف کنیم
    یه روز میگه کنکور رو نمیتونیم حذف کنیم کلا وقط یه سری رشته رو می تونیم
    یه روز میگه سال بعد سوابق تحصیلی رو ملاک قرار میدیم

برای 92-93 کسی که دیپلمش رو با 13 14 قبول شده باشه مثل دایی ما می تونه به رشته داروسازی امیدی داشته باشه ؟ (منظورم اینه که اوضاع سوابق تحصیلیش خوب نیست )
    اگر می تونه که بعد کنکور خودم بشینم باحاش کار کنم تا یه مقدار از آکبندی در بیاد و راه بیفته

یه سوال دیگه هم داشتم
    توی سایت سازمان سنجش درخواست کسی داده و سوال کرده؟ نمیدونین هر چند وقت پاسخ میدن؟
    ممنون
    سال بعد که سهله 5 سال بعدش هم حذف نمیشه. خودشون آخرین چیزی که رسمی اعلام کردن اینه که حداقل 5 سالی هست این کنکور تا بتونن شرایطی برای آموزش پرورش ایجاد کنن که از دوم تا پیش رو نهایی برگزار کنه و همچنین کسایی که مشمول سابقه تحصیلی نیستن رو براشون امتحانات جداگانه درست کنه. هنوز تاثیر سوابق رو نتونستن از 25% به 40% برسونن؛ چطور ممکنه بتونن کنکور رو حذف کنن آخه !
    به معدل نیست دوست عزیز؛ توی کنکور تاثیر سوابق به صورت مثبت هست نه به صورت قطعی. اگر کسی کنکور رو خوب زده باشه و اعمال سوابق یه ضررش باشه این کار رو نمیکنن. اصلا به معدل نیست به اینه که چطور بتونی تست بزنی. من خودم با معدل کتی 9.60 ( نه و شصت صدم ) پزشکی قبول شدم.
    من به عنوان کسی که سه سال از عمر رو صرف کنکور کردم و به ادارات آموزش پرورش و سنجش هم خیلی زیاد مراجعه داشتم؛ اعتقاد دارم که کنکور برای رشته هایی مثل داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی و مهندس برق و مکانیک ( حداقل برای دانشگاه های سراسری روزانه ) تا پایان این قرن حذف نخواهد شد.
    در مورد سوال پرسیدن از سنجش هم بله من زیاد پرسیدم و تا 24 ساعت اداری جواب میدن معمولا؛ منتها هیچ امیدی به جوابشون نداشته باش؛ اونجا کسی وقتشو نمیزاره که واست جواب تایپ کنه. از اعلامیه های مختلف سازمان سنجش بخش هایی رو که مشابه سوالت باشه واست Copy + Past میکن فقط !

هرچی ازشون پرسیدی اینجا بپرس تا بچه ها راهنماییت کنن

6. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علیرضا جان برای منم بزن بی زحمت

دینی ۶۰
    ادبیات ۸۰
    زبان ۷۰
    عربی ۴۰

ریاضی ۵۰
    فیزیک ۵۰
    زیست ۶۰
    شیمی ۶۰
    زمین ۲۰

منطقه ۲
    حدود نمره اکتسابی: 9940 حدود رتبه اکتسابی: 1800-1600

به جز پزشکی/دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و اصفهان و مشهد؛ تقریبا همه رشته ها رو توی همه دانشگاه ها میتونی قبول شی با این رتبه. البته با شناختی که من ازت دارم شای بتونی شیمی رو از این هم بیشتر بزنی

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

حدود نمره اکتسابی: 9940 حدود رتبه اکتسابی: 1800-1600

به جز پزشکی/دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی و اصفهان و مشهد؛ تقریبا همه رشته ها رو توی همه دانشگاه ها میتونی قبول شی با این رتبه. البته با شناختی که من ازت دارم شای بتونی شیمی رو از این هم بیشتر بزنی

یه توضیح کوچولو میتونی در مورد این نمره و رتبه اکتسابی بدی؟
    مثلا رتبه میشه در منطقه و رتبه میشه کشوری؟ چجوریه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه توضیح کوچولو میتونی در مورد این نمره و رتبه اکتسابی بدی؟
    مثلا رتبه میشه در منطقه و رتبه میشه کشوری؟ چجوریه؟
    برای هرکسی رتبه در سهمیش مهم هست نه در کشور. سهمیه تو اگه سهمیه عادی مناطق باشه؛ این میشه سهمیت در منطقه 2 . انتخاب رشته رو هم بر اساس همین رتبه در سهمیه قراره انجام بدی. الان تو با این تخمین میتونی 1600 الی 1800 بیاری ( در نظر بگیریم 1700 ) این رتبه بسیار خوب هست و میتونی باهاش داروسازی در همه جای ایران و پزشکی در بسیاری از دانشگاه ها و دندانپزشکی در برخی دانشگاه ها بخونی.
    رتبه کشوری مهم نیست ؛ چیزی در مایه های پاسخ به سوال " چقدر خفن میباشم ؟! " هست و برای انتخاب رشته نیست

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز اگه منطقتون رو نگین که نرم افزار واستون تخمین نمیزنه
    لطفا منطقه رو هم ذکر کنین
    منطقه 1 دیگه. تهران...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سال بعد که سهله 5 سال بعدش هم حذف نمیشه. خودشون آخرین چیزی که رسمی اعلام کردن اینه که حداقل 5 سالی هست این کنکور تا بتونن شرایطی برای آموزش پرورش ایجاد کنن که از دوم تا پیش رو نهایی برگزار کنه و همچنین کسایی که مشمول سابقه تحصیلی نیستن رو براشون امتحانات جداگانه درست کنه. هنوز تاثیر سوابق رو نتونستن از 25% به 40% برسونن؛ چطور ممکنه بتونن کنکور رو حذف کنن آخه !
    به معدل نیست دوست عزیز؛ توی کنکور تاثیر سوابق به صورت مثبت هست نه به صورت قطعی. اگر کسی کنکور رو خوب زده باشه و اعمال سوابق یه ضررش باشه این کار رو نمیکنن. اصلا به معدل نیست به اینه که چطور بتونی تست بزنی. من خودم با معدل کتی 9.60 ( نه و شصت صدم ) پزشکی قبول شدم.
    من به عنوان کسی که سه سال از عمر رو صرف کنکور کردم و به ادارات آموزش پرورش و سنجش هم خیلی زیاد مراجعه داشتم؛ اعتقاد دارم که کنکور برای رشته هایی مثل داروسازی و پزشکی و دندانپزشکی و مهندس برق و مکانیک ( حداقل برای دانشگاه های سراسری روزانه ) تا پایان این قرن حذف نخواهد شد.
    در مورد سوال پرسیدن از سنجش هم بله من زیاد پرسیدم و تا 24 ساعت اداری جواب میدن معمولا؛ منتها هیچ امیدی به جوابشون نداشته باش؛ اونجا کسی وقتشو نمیزاره که واست جواب تایپ کنه. از اعلامیه های مختلف سازمان سنجش بخش هایی رو که مشابه سوالت باشه واست Copy + Past میکن فقط !

هرچی ازشون پرسیدی اینجا بپرس تا بچه ها راهنماییت کنن
    ممنون از پاسخت
    والا تو این کشور به چیزی که نمیشه اعتماد کرد حرف مسئولین هست
    فقط خدا نکنه که جوگیر بشن
    همین سوالات رو پرسیدم هنوز جوابی نگرفتم بعد 2 روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •